Sivut

perjantai 29. kesäkuuta 2012

LA ROCHE-POSAY Anthelios aurinkosuojapuikko SPF50+


Ominaisuudet

Helposti levittyvä suojatuote herkästi palaville ihoalueille, kuten poskipäiden, nenän ja korvien iholle sekä huulille. Sopii hyvin myös silmänympärysalueelle. Tuotteessa olevan UVA-suojan määrä on selkeästi korkeampi, kuin mitä EU-komission suositus edellyttää. Hajusteeton, parabeeniton ja vedenkestävä. Levitetään runsas kerros suojattavalle ihoalueelle ennen auringolle altistumista ja lisätään säännöllisin väliajoin.

Testini

Testasimme neljän hengen testiryhmällä ( 2 aikuista + 2 lasta) Antihelios aurinkosuojapuikkoa toukokuussa Turkin kuuman auringon alla. Halusin ostaa helppokäyttöisen ja korkealla suojakertoimella varustetun tuotteen herkästi palaville ihoalueille.

Antihelius aurinkosuojapuikko vastasi loistavasti odotuksiani. Se oli helppo ottaa mukaan ja tuotetta oli vaivatonta levittää ja lisätä poskipäille, korviin sekä nenän päälle. Tuotteen vedenkestävyys oli todella tarkeää. Myös hajustettomuus ja parabeenittomuus olivat positiivisia asioita. Kukaan meistä ei palanut kuumassa auringossa. La Roche-Posay piti sen minkä lupasi eli antoi erittäin hyvän suojan aurinkoa vastaan ja rusketuimme kauniisti palamatta. Voin suositella tuotetta kaikille.

Linkistä näet kaikki La Roche-Posay aurinkotuotteet
http://www.laroche-posay.fi/tuotteet-hoidot/Anthelios/Iho-ja-aurinko-r209.aspx

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kampaukset kesään 2012

kuvat on lainattu netistä

"Kokoelma kivoja kesähiuksia" on oikeastaan kuin postimerkkikokoelma pienten kuvien vuoksi. Mutta tämä on loistava esimerkki siitä, miten monta eri kampausta hiuksista voi tehdä.


Omat hiukseni ovat puolipitkät ja luonnontaipuisat.
Aivan liian usein kieputan ne nopealle nutturalle tai ponihännälle.
Otan tavoitteekseni toteuttaa edes pari tästä kokoelmasta :)
Kuvassa alla on kampaus, jonka teen aivan varmasti.

tiistai 26. kesäkuuta 2012

DECUBAL FACE VITAL CREME kasvovoide


Sain testattavaksi Decubal Face Vital Creme - kasvovoiteen. Otin mielelläni tarjouksen vastaan, koska minulla on erittäin positiivinen kuva Decubal tuoteperheestä.

Valmistajan kuvaus ja suosittelu:

Elvyttävä ja tehokosteuttava kasvovoide kuivalle ja vaativalle iholle. Se sisältää keramideja, vapaita rasvahappoja ja kolesterolia, jotka ovat ihon omia rasva-aineita. Ne auttavat palauttamaan ihon normaalin kosteustasapainon tehden siitä kimmoisan ja hyvin hoidetun näköisen. Voiteen B3-vitamiini (niasiini) nopeuttaa ihon solujen uudistumista. Face Vital lievittää ihon punoitusta, kutinaa ja hilseilyä sekä poistaa kireyden tunteen.

Suositellaan:
  • Kuivan ja vaativan ihon päivävoiteeksi
  • Pintakuivalle ja sekaiholle myös yövoiteeksi
  • Meikinalusvoiteeksi
  • Silmänympärysvoiteeksi erittäin ohuelti (ei luomen liikkuvalle osalle)
  • Miehille parranajon jälkeen
  • Lääkkeellisten aknehoitojen yhteydessä korjaamaan ihon kosteustasapainoa
  • Kasvojen kevyeksi tehokosteuttajaksi kesäisin
Pakkauskoko: 50 ml
pH-arvo: 5
Rasvapitoisuus: 18%

Kosmetiikkatestini:

Minulla on kuiva ja herkkä ihotyyppi. Käytän päivävoidetta aamuisin ja yövoidetta iltaisin. Silti ihossani on joskus kuivia läikkiä. Ihoni reagoi myös nopeasti väärään voidevalintaan. En myöskään pidä voimaakkasti tuoksuvista kasvovoiteista.

Decubal Face Vital Creme pumppupullo oli helppokäyttöinen ja hygieeninen, joten voiteen pakkaustapa saa kiitosta. Kiitettävää on myös voiteen tuoksuttomuus. Voide on rakenteeltaan helposti ihoon imeytyvä. Ihoni pinnalle ei jäänyt rasvaista kerrosta. Erittäin hyvä meikinalusvoiteena. Kasvojeni iho jäi miellyttävän pehmeäksi ja hoidetuksi. Kohtuuhintainen - 14e Verkkoapteekissa.
Erittäin korkealaatuinen kasvovoide, jota voin suositella kuivalle ja herkälle iholle.  Kiitettävää on myös se, että Face Vital kasvovoide on hajusteeton sekä väri- ja säilöntäaineeton.

http://www.decubal.fi/etusivu/

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Löytö - Compeed Rakkolaastari



Löysin minulle aivan uuden tavan hoitaa jalkojen rakkoja. Yleensä asia on hoitunut nopeasti ja tehokkaasti tavallisella laastarilla. Kunnes sain niin pahan rakon, ettei laastarista ollut apua. Rakko oli pikkuvarpaani alla ja puhkesi. Lopputuloksena oli 1,5cm alue paljasta verinahkaa, joka kivisti ikävästi. Onneksi apteekissa neuvottiin minua ostamaan Compeed rakkolaastari. Ostin laastarin, vaikka epäilinkin sen tehoa. Rakkolaastari oli rakenteeltaan kumiminen, aivan kuin toinen iho. Se kiinnittyi tiiviisti omaa ihoani vasten, eikä irronnut helposti. Oma iho sai rauhassa parantua laastarin alla. Ja uskomatonta mutta totta, kipuilu loppui välittömästi. Nyt minulla on Compeed rakkolaastari aina valmiina käsilaukussa.

lauantai 23. kesäkuuta 2012

Testissä Cuccio Naturale hunajamaito kynsinauhaöljy 15ml


Ihanat kynnet- nettikauppa lähetti minulle testattavaksi tuotteen, joka minulta kokonaan puuttui. Tuote tuli siis tarpeeseen. Valitsin testiini kolmesta vaihtoehdosta Cuccio hunajamaito kynsinauhaöljyn.

Cuccio Naturale

Kalifornialainen Cuccio Naturalé tuoteperhe on kehitetty koko vartalon kauneutta ja hyvinvointia ajatellen.
Cuccio Naturalé tuotteet ovat käytössä lukuisissa kuuluisimmista kylpylöistä ja Spa-hoitoloissa ympäri maailman. Pitkälle kehitetyissä koostumuksissa yhdistyvät tieteen ja luonnon parhaimmat puolet, näin aikaansaaden ainutlaatuisen tuoteperheen.
 
Cuccio kynsinauhaöljy ravitsee, kosteuttaa ja suojaa kynsinauhoja ja kynsiä. Sisältää luonnollisia öljyjä maidosta ja hunajasta, sekä yhdistelmän vitamiineja. Käytännöllinen pipettipullo, josta on helppo annostella ja joka pysyy hygieenisenä. Cuccio Naturalén tuotteita ei ole testattu eläimillä. 


Testi:
Hieroin tipan öljyä kynsinauhoihini pyörivin liikkein. Tuote sopii hyvin kaikille kynsinauhoille, joten hieroin sitä myös varpaisiini. Ensi vaikutelma kynsinauhaöljystä oli positiivinen. Öljy tuoksui aivan ihanalle. Lasipipettiä oli helppo käyttää. Sormet eivät jääneet öljyisiksi, vaan öljy imeytyi hyvin kuiviin kynsinauhoihini. Valmistajan ohjeen mukaan 3-4 käyttökertaa viikossa riittää.

Tämä tuote sopii kynsinauhojen tehohoidoksi. Kynnen kasvu alkaa juuresta, joten hieronta kynsinauhaöljyllä vahvistaa kynttä juuresta alkaen. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa. Säännöllisen käytön tuloksena on vahvemmat ja kauniit kynnet, sekä kynsinauhat. Miten olen voinut hoitaa kynsiäni ilman näin loistavaa tuotetta? Suosittelen kaikille.

Voit ostaa kynsinauhaöljyn täältä..
http://www.ihanatkynnet.fi/cuccio-hunajamaito-kynsinauhaoljy-15ml-p-1924.html


Löysin Ihanat kynnet - nettikaupasta myös kivoja kesäisiä tarroja kynsien koristeeksi. Tässä muutama malliksi..



torstai 21. kesäkuuta 2012

Aurinkolasit kasvojesi mallin mukaan


  Aurinkolasiostoksille avuksi lyhyt kertaus siitä, minkä malliset lasit sopivat parhaiten omalle kasvotyypillesi. Oma kasvotyyppisi voi olla myös sekoitus useampaa perustyyppiä. Siis tarkkana :)


 Pyöreät kasvot
Leveät, suorakaiteen muotoiset aurinkolasit

 Neliömäiset kasvot
Pyöreät, ovaalit tai "kissamaiset" aurinkolasit

 Ovaalit kasvot
Useimmat aurinkolasimallit sopivat

 Pitkänmalliset kasvot
Parhaiten sopivat ylisuuret aurinkolasit.

 Sydämen malliset kasvot
Pyöreät, sekä "kissamaiset" aurinkolasit .



 Katso vielä löytämäni video avuksi aurinkolasiostoksille
 http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=fvwp&v=K9LV7Hv2c04

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Max Factor Eye Brighteninig Tonal Black Volumising ripsiväri


Sain testattavaksi elokuussa kauppoihin tulevan Max factorin uuden ripsivärin. Sinisille, vihreille ja ruskeille silmille on oma ripsivärinsä. Kyseessä on musta ripsiväri, joka kirkastaa silmien luonnollista väriä. Ripsiväri sisältää valoa heijastavia partikkeleita ja pieniä värillisiä mikrohelmiä. Valoa heijastavat partikkelit asettuvat ripsien pinnalle valoa heijastaen, ne vaihtavat valkoisen valon tiettyyn valon väriin. Mikrovärihelmet kirkastavat silmien luonnollista väriä. Vaikka ripsiväri on suunniteltu korostamaan silmien omaa väriä, voi leikkisästi kokeilla myös muita värivaihtoehtoja. Harjan luvataan antavan ripsille tasaisen, paakuttoman ja tuuhean lopputuloksen.

Testi..
Valitsin testiin sinisilmäisille tarkoitetun ripsivärin. Harja tuntui levittävän ripsivärin tasaisesti ripsiini. Sain hyvin eroteltua ripset erilleen. Värin laatu tuntui hyvältä. Silmäni näyttivät sinisemmiltä kuin yleensä, varsinkin ulkona luonnonvalossa. Ripsiväri ei karissut tai levähtänyt poskille kesken päivän. Vesiliukoinen puhdistaminen sujui loistavasti.

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote, joka kirkastaa kauniisti silmien omaa värisävyä.  Uutta väriteknologiaa.
Saatavilla 1.8.2012 alkaen. Hinta 12,90e.

http://www.nordiccosmetics.fi/index.php?lang=fi


maanantai 18. kesäkuuta 2012

Jalkahoito kotona


Kuivat ja kovettuneet kantapäät tarvitsevat kunnon jalkahoidon kauneus-  tai jalkahoitolassa. Siellä kovettumien poistoon käytetään kirurginveistä ja jalkaraspia. Yleensä kotona kovettumien kimppuun käydään vain raspilla ja voiteella. Niillä saa tuloksia aikaan vain jos kovettumat ovat pieniä. Ylläpitohoitona raspi ja voide toimivat hyvin.

Halusin löytää jalkojen hoitoon tuotteita, jotka toimivat myös kotona aivan niin kuin kosmetologi kauneushoitolassa. Eli kovettumat kokonaan poistavia tuotteita. Tiesin, että pelkkä rasva ei poista kovettumaa kokonaan. Tarvitaan siis muita keinoja.

Löysin testiini kaksi minulle aivan uutta tuotetta. Molemmat ovat apteekkituotteita. Mukaani lähti Mills kosteuttava kantasuoja ja Eucerin repair foot creme. Kosteuttava kantasuoja kosteuttaa ja hoitaa kantapään ihoa. Tuote sisältää kosteuttavia öljyjä (avokado-, oliivi-, rapsi-, greipinsiemen- sekä soijapavunöljyä). Materiaali on pehmeää, jouistavaa ja ohutta kudosta. Joka puetaan kantapään suojaksi 2-3 tunniksi. Kantasuojaa voidaan käyttää myös yhdessä jalkavoiteen kanssa.  Jalkavoide Eucerin repair foot creme lupaa pehmittää erittäin kuivaa ja halkeilevaa ihoa tehokkaasti.

http://www.yliopistonapteekki.fi/fi/apteekkipalvelut/tuotteet/pages/product.aspx?catalog=yasalescatalog&productid=2002624%28yabasecatalog%29

http://www.yliopistonapteekki.fi/fi/apteekkipalvelut/tuotteet/pages/product.aspx?pagetype=2&catalog=yasalescatalog&productid=358986%28yabasecatalog%29

Testi kesti kaksi viikkoa. Rasvasin puhtaat jalat lähes joka ilta jalkavoiteella ja laitoin päälle kosteuttavan kantasuojan. Suojat olivat niin mukavat  käyttää, että nukuin ne jalassa koko yön. Aamuisin kantapäistä lähti paljon irtoavaa kovettumaa murusina pois. Käsittely siis kuori tehokkaasti kantapäiden kuivaa kovettumaa. Jalat tuntuivat pehmenevän joka päivä hieman lisää. Testin alku oli siis hyvin onnistunut.

Palaan aiheeseen myöhemmin tällä viikolla. Uuden kuvan kanssa :)
 

Kantapääni tilanne testin alussa.

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Lumene Sensitive Touch Rauhoittava silmänympärysvoide


Lumenen mainosteksi:

Luonnon rauhoittava kosketus herkälle iholle. Herkän silmänympärysihon hoitoon erityisesti kehitetty Rauhoittava Silmänympärysvoide tasapainottaa ja vahvistaa ihon toimintoja ehkäisten samalla ihon ennenaikaista ikääntymistä. Anti-pollution-yhdiste ja pellavauute auttavat suojaamaan herkkää silmänympärysihoa ympäristön rasituksilta. Häivyttää säännöllisesti käytettynä tummia silmänalusia. Vähentää myös turvotusta silmänympärysalueella. Sisältää hoitavaa 100 % orgaanista pellavauutetta.

Erinomainen tuote kaikille naisille ja miehille jotka kärsivät erittäin kuivasta, stressaantuneesta tai ylireagoivasta ihosta. Sopii myös kuluttajille jotka tarvitsevat lisähoitoa ja suojaa iholleen ajoittain, esim. vaativissa sääolosuhteissa. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle ja couperosalle iholle. Nykyisin yhä useammat naiset ja miehet tuntevat kärsivänsä arasta ja herkästä ihosta. Herkkä iho on usein kuiva, mutta herkkyys voi olla myös normaalin ja rasvoittuvan ihon ongelma. Ihotyyppi saattaa myös muuttua iän myötä yliherkäksi. Tuote ei sisällä alkoholia, hajusteita, parabeeneja, parafiiniöljyjä eikä silikonia. Sisältää yli 95 % luonnon raaka-aineita. 15 ml.


Testissä 2 kk:

Silmänympärysvoiteessa viehätti sen luonnollisuus. Se sopi erittäin hyvin herkälle iholleni. Se ei turvottanut silmänalusia, vaikka voidetta laittoi joskus liian reilulla kädellä. Kosteuttaa sopivasti päivisin meikin alla. Kaipaan rinnalle kuitenkin toisen täyteläisemmän voiteen, koska ihoni on kuiva. Jos pidän kevyestä ja luonnollisesta silmänympärysvoiteesta, pidät tästä. Hienoa, että Lumene on ymmärtänyt kuluttajien etsivän lisäaineetonta kosmetiikkaa.

torstai 14. kesäkuuta 2012

Yves Saint Laurent Touche Eclat Radiant Touch


Yves Saint Laurent valokynä on suosikkini. Tämä oli ensimmäinen markkinoille tullut valokynä. Tuote on edelleen hyvin suosittu. Sillä saa nopeasti piristettyä väsyneet kasvot. Laitan valokynää vain silmien alle ja nenänpieliin. Siis kasvojen varjopaikkoihin. Valokynää pitää annostella sopivasti, hyvin hellällä kädellä. Rajat häivytetään pehmeästi. Sävy 1 heijastaa tehokkaasti valoa ja häivyttää juonteita sekä korostaa kasvojen korkeimpia kohtia. 

Muista pestä kynän sivellin välillä.

Ohjeita valokynän käyttöön..
  • levitä ensin meikkivoide
  • levitä ohuesti valokynää syvimpien juonteiden pohjalle
  • yleisimmät kohdat ovat nenänpielet, huulten ympärys, silmäkulmat ja silmäpussit
  • muista häivyttää väri ylöspäin
  • kiinnitä meikki irtopuuterilla 

    Löysin netistä hyvän valokynän käyttöohjeen Klik :)

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Naturkosmetik SANTE Sun Lotion Sensitive



Valmistajan tuotekuvaus:

 Ihanan kevyet, ihoystävälliset Sun Lotion Sensitive -voiteet eivät ainoastaan suojaa ihoa välittömästi UVA- ja UVB-säteiltä - ne hoitavat auringon hemmottelemaa ihoa erityisen pehmeästi kasviöljyillä ja -uutteilla. Biologisesti viljellyt gojimarjauute sekä arvokkaat oliivi- ja soijaöljy saavat rusketuksen kestämään pitkään. Aloe vera kosteuttaa tehokkaasti ja rauhoittaa samalla auringon rasittamaa herkkää ihoa.
Hienosti vaniljalle tuoksuvat, kevyet voiteet imeytyvät nopeasti ihoon ja sopivat miedon koostumuksensa ja ihoystävällisen mineraalipohjaisen auringonsuojafiltterin ansiosta myös lasten herkälle iholle. Ehkäisee auringosta johtuvaa ihoärsytystVedenpitävä.
Sante Soleil tarjoaa ihoystävällisiä auringonsuojatuotteita, jotka antavat tasapainoisen ja välittömän suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan, ja jotka noudattavat EU-komission antamia suosituksia. 100 % mineraalipohjainen aurinkosuoja on lisäksi valmistettu täysin ilman nanoteknologiaa.

Santen tuotteita voi ostaa edullisesti täältä..
https://www.hyvinvoinnin.fi/sante

Testi:

Ostopaikka: Ekokauppa Ruohonjuuri Tampere

Testasimme Santen aurinkovoidetta Kanarialla neljän hengen voimin. Heti testin aluksi teimme virheen. Laitoimme voiteen suoraan iholle. Voide jäi ihon pinnalle epätasaiseksi valkoiseksi töhnäksi. Voiteen alle olisi pitänyt laittaa kosteusvoide. Tämä voide vaatii uudenlaista ajattelutapaa toimiakseen.

Voiteen rakenne sai tutkimaan tarkemmin raaka-aineluetteloa. Titaani- ja sinkkioksidia, sekä silikaa (piioksidi). Joten varsin jauhoisesta voiteesta on kysymys. Titaani- ja sinkkioksidi antavat fysikaalista suojaa. Ne heijastavat auringonsäteet pois iholta. Voide on siis mekaaninen aurinkosuoja. Lisäksi voide sisältää monia ihoa hoitavia aineita esim. luomu aloe veraa ja gojimarjaa.

Hyvää voiteessa on sen luonnollisuus ja korkea laatu. Se sopii erittäin hyvin lapsille. Tämän aurinkovoiteen käyttö vaatii harjoittelua. Se toimii parhaiten kosteusvoiteen päällä. Itse käytän mielummin esim. Eucerin Sun Lotion voidetta. Koska se on helppokäyttöisempi, eikä tahraa vaatteita. Mutta Sante toimii myös hyvin. Luomukosmetiikan ystävän valinta. Kuvassa oleva pullo on nyt hieman erinäköinen.

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Sunny day


Lyhyesti auringon vaikutuksesta ihoon..

Auringon UV-säteily koostuu sekä pitkäaaltoisesta UVA-säteilystä, että Lyhytaaltoisesta UVB-säteilystä. UVB vaikuttaa ihon pintakerroksiin ja UVA vaurioittaa ihon syvempiä rakenteita. UVB aiheuttaa liikaa saatuna ihon palamista ja pigmenttimuutoksia. UVA ihon ennenaikaista vanhenemista ja ihon immuunijärjestelmän heikentymistä. Molemmat säteilytyypit voivat aiheuttaa ihosyöpää.

Aurinkovoiteissa käytetään sekä fysikaalisia, että kemiallisia UV-suoja-aineita. Fysikaaliset suodattimet heijastavat UV- säteitä ihosta pois. Kemialliset suoja-aineet imevät säteet ja muuttavat ne lämmöksi.

Suojakerroin aurinkovoiteessa kertoo, kuinka monta kertaa pidempään iho sietää aurinkoa palamatta verrattuna suojaamattomaan ihoon. Suomalaisilla ihon oma suoja on yleensä 10-30min.

Muista levittää aurinkovoidetta iholle riittävästi noin 15min ennen aurinkoon menoa. Kasvoille riittää teelusikallinen. Ja vartalolle kuusi teelusikallista. Voidetta on lisättävä päivän mittaan.

Avattu aurinkovoide säilyy käyttökelpoisena noin vuoden. Älä käytä vanhaa voidetta.

maanantai 11. kesäkuuta 2012

L'Oreal Paris Lash Architect 4D Maskara


 Mainos lupaa:

Uusi L'Oréal Paris Lash Architect 4D -maskaran "4D" koostumus antaa optimaalisen tulokset neljällä tasolla: tuuheutta, pituutta, runsautta ja kaarevuutta. Ultrahienoja ja huomaamattomia irtoripsikuituja sisältävä koostumus tuo ripsille irtoripsimäistä tuuheutta. Ripsistä tulee erotellut ja korostetut ilman, että ne tuntuisivat jäykiltä. Ainutlaatuinen koostumus levitetään harjalla joka muotoilee ripset upeaksi taideteokseksi.

1. Uusi teknologia
Pidentää ja erottelee pitkien kuitujen ansiosta.
Välitön tuuheus: Vahat muodostavat ripsiin useita tarttumiskohtia kuiduille, jolloin ripset tuuheutuvat välittömästi.
Taivuttaa extra-taivuttavien polymeerien ansiosta
2. Uusi harja
Epäsymmetriset sivut tavoittavat jokaisen ripsen.
Kääntyvät sivut taivuttavat ripsiä. Terävät linjat erottelevat ripset.
Litteät sivut tuuheuttavat ripsiä yhdessä koostumuksen kanssa ja pidentävät ripsiä kuitujen avulla.


 Testi:

Minulla on lyhyet, suorat ja tuuheat ripset, jotka sotkeutuvat toisiinsa.  Joten apua siis kaivataan.

Ensimmäisen kerroksen jälkeen ripsiini on tullut väriä vain hieman. Tämä on erittäin hyvä asia, koska usein ongelmana on liian runsas värikerros. Toisen kerroksen jälkeen olen tyytyväinen lopputulokseen. Harja tuntuu toimivan hyvin. Ripset ovat kauniisti erillään ja väriä on sopivasti. Ripset kaartuvat hieman. Ehkä kuidulla on tullut hieman pituutta lisää. Ja mikä parasta väri ei karise päivän aikana pois. Ripsiväri ei ärsytä silmiäni. Illalla pesen kasvot vesiliukoisella puhditusvoiteella ilman ongelmia.

Olen tyytyväinen L'Oreal Paris Lash Architect 4D Maskaraan, vaikka mainoskuvan ripset jäävät unelmaksi. Ostan tämän varmasti jatkossakin. Voin suositella. Kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Myynnissä mm. täällä:
http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/loreal-paris-lash-architect-4dmaskara/467565



sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Aurinkovoide Eucerin Kids Sun Lotion 50+


Näin Eucerin mainostaa aurinkovoidetta:

Kids Sun Lotion SPF 50

Aurinkosuojavoide lasten herkälle iholle. Ihoystävällisyys todistettu kliinisesti. Erittäin korkean UVA- ja UVB-suojan lisäksi tuote sisältää kasviperäistä ainetta licochalconea, joka on peräisin lakritsinjuuresta ja joka vahvistaa ihon omaa suojaa auringon haittoja vastaan. Erittäin vedenkestävä, hajusteeton ja väriaineeton. Helppo levittää.
Koko: 150 ml. 

Testi

Nelihenkinen perheemme testasi  Eucerin Sun Lotion 50+ voidetta toukokuussa Turkissa. Halusin ostaa voiteen, joka on sopiva sekä lapsille että aikuisille. Kolmella meistä on vaalea, helposti palava ja huonosti ruskettuva iho (ihotyyppi II). Ja yhdellä on helposti ruskettuva iho, joka ei yleensä pala helposti auringossa (ihotyyppi III).

Laitoimme voiteen noin 15min ennen uima-altaalle menoa, jotta voide ehtii imeytyä kunnolla. Voide levittyi helposti. Tuoksu ja koostumus olivat miellyttävät. Voide kesti iholla hyvin vauhdikkaista vesileikeistä huolimatta.  Kukaan meistä ei palanut. Samaan aikaan näin altaalla todella pahasti palaneita lomailijoita. Lisäsimme voidetta pari kertaa päivän aikana. Voide ei tahrinut vaatteita.

Uskomaton asia oli se, että rusketuimme kaikki kauniisti palamatta, vaikka suojakerroin oli 50+. Suojakerroin 50+ oli siis juuri sopiva ja oikea valinta Turkin aurinkoon.

Erittäin positiivista tuotteessa on se, että se sopii herkälle iholle, lapsille ja allergisille. Ei sisällä hajusteita, väriaineita tai parabeeneja. Ostan varmasti tämän aurinkovoiteen vielä uudelleen.

Löysin Eucerinin sivuilta kivan testin, jolla voi kätevästi löytää omalle ihotyypille sopivan aurinkovoiteen. Kannataa kokeilla.
http://www.myeucerin.fi/sun/




perjantai 8. kesäkuuta 2012

Lumene Hydrating Touch Moisture replenishing cream cleanser


Lumene mainostaa tuoteeta näin:

Kosteutettu, puhdas iho! Ultra-pehmeä voidemainen puhdistustuote poistaa meikin, lian ja epäpuhtaudet iholta ylellisen hemmottelevalla ja täyteläisellä koostumuksellaan. Suomalainen ruusunmarjan siemenöljy kosteuttaa ihoa puhdistuksen yhteydessä. Naisellisen raikas tuoksu. Lopputuloksena puhdas, sametinpehmeä ja tasapainoinen iho. Täydellinen tuote kasvo-, silmä ja huulimeikin poistoon.
Sopii erinomaisesti normaalista kuivaan ihoon jopa erittäin kuivalle sekä aikuiselle iholle. Sisältää yli 80% luonnon raaka-aineita. Parabeeniton koostumus. 150 ml.

Testi:

Olen käyttänyt tuotetta kasvojen puhdistukseen iltaisin noin kahden kuukauden ajan. Hieron puhdistusvoiteen kasvoilleni (myös silmien alueelle) ja huuhtelen voiteen runsaalla vedellä. Lopuksi pyyhin kasvot kasvovedellä (Herbina ruusukasvovesi).

Lumene Moisture Replenishing Cream Cleanser poistaa meikin kasvoista ja silmistä helposti kevyellä hieronnalla. Puhdistusvoiteen tuoksu on hyvin mieto ja raikas, joten sitä on mukava käyttää. Tuote pitää lupauksensa, sillä iho jää miellyttäväksi, ihon pinta tuntuu pehmeältä. Ihoni on rakenteeltaan kuiva, joten kosteutusta todella tarvitaan. Tuote ei ärsytä silmiä.

Positiivinen yllätys oli se, että tuote sisältää yli 80% luonnon raaka-aineita. Ruusunmarjan siemenöljy näyttää toimivan hyvin ihon kosteutuksessa.

Seuraavana hankintalistalla on saman sarjan kasvovesi Lumene Hydrating Touch  Moisture Replenishing Toner.



torstai 7. kesäkuuta 2012

Guerlain Kiss Kiss - sweet orange 505


Tämä on suosikki huulipunani. Tässä punassa on kaikki kohdallaan. Väri, tuoksu ja koostumus. Pidän luonnollisista, lämpimistä värisävyistä. Miellyttävä tuoksu on myös erittäin tärkeää. Huulipunan koostumus täytyy olla kosteuttava ja kestävä samaan aikaan.

Tiedän, että vaadin paljon, mutta tämä huulipuna vastaa vaatimuksiini loistavasti.

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Max Factor Pan Stik - edullinen suosikki

Ostin ensimmäisen "Max Factor pan stik" meikkivoidepuikkoni hyvin kauan sitten. Se taisi olla joskus 1990-luvulla. Puikko kuului meikkipussini suosikkeihin muutaman vuoden ajan, kunnes se unohtui. Pari vuotta sitten ostin vielä yhden puikon kokeeksi.  Nyt se kuuluu vakiovarusteisiini. 

MF Pan Stik on hinta-laatusuhteeltaan loistava. Se pärjää hienosti kilpailussa kalliiden kiinteiden meikkivoiteiden  kanssa. Puikon peittokyky on erittäin hyvä. Sitä on helppo kuljettaa mukana ja lisätä aina tarvittaessa. Pan stik tasoittaa ihon värivirheet nopeasti. Puikko on riittoisa.

Minä levitän meikkivoidetta sormin. Näin sitä tulee sopiva määrä. Jos voiteen laittaa suoraan puikosta kasvoille, lopputulos on liian paksu. Käytän sävyä "12 true beige". Tämä sävy sopii hyvin vaalealle suomalaiselle iholle. Laitan MF Pan stik meikkivoidetta vain ihonkohtiin, jotka vaativat enemmän peittävyyttä (esim. nenänpielet, ihon värin epätasaisuudet). Tuotetta myy mm. Anttila.

Max Factor Pan Stik on myynnissä mm. täällä


sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

DIOR SUMMER LOOK 2012







Dior kesän 2012 meikkisävyt ovat raikkaita ja kauniita. Inspiraation lähteenä ovat olleet lämmin aurinko, sininen meri ja ruskeat maansävyt.

Kynsilakkojen kesän uudet värisävyt ovat 401 Saint Tropez (turkoosi) ja 231 Bikini (koralli).

Tässä kesän 2012 eyeshadow 5  paletissa on neljä helmiäisluomiväriä reunoilla ja keskellä  on mattaluomiväri. Tällä paletilla on hauska nimi.. 224 Swimming Pool.


Toisena uutuutena on maanläheinen paletti 654 Aurora.



Dior huulipunien luvataan pysyvän huulilla pitkään. 
Kesän värit 354 Palace, 414 Casual Gold ja 544 Jet-Set.

Vedenkestävät, voidemaiset helmiäisluomivärit. 
Sävyinä ovat 020 Seashell, 240 Azur,560 Tan ja 750 Sunset.
 




Uusi eyelainer on kauniin turkoosi.  Se on vedenkestävä.


Dior huulikiiltojen sävyinä ovat 224 Gold Sunrise
432 Brown Panama, 464 Pink Croisette ja 542 Orange Parero. 


Pidän Dior summer 2012 meikkisävyistä todella paljon. Mutta koska on täysin mahdotonta kokeilla tai ostaa kaikkia, niin valitsin niistä suosikkini. Ihastuin kynsilakkaan 231 Bikini, jonka sävy on koralli. Huulikiilloissa ihastutti erityisesti värisävyt 464 Pink Croisette ja 542 Orange Parer. Ehkä ostan jonkin näistä kolmesta.



lauantai 2. kesäkuuta 2012

Bats - antiperspirantti herkälle iholle


Suosikkituotteeni, koska..

Bats tuotteet eivät sisällä alkoholia, hajusteita, säilöntä- tai väriaineita. Sopivat  hyvin allergikoille ja herkkäihoisille sekä liikuntaa harrastaville. Naisille ja miehille.

Itse käytän Bats mild antiperspiranttia. Se pitää kainalot raikkaina koko päivän. Tuoksuttomuus on minulle tärkeää. Lisäksi Bats kuivuu nopeasti, eikä jätä kainaloita tahmeiksi.

Bats extra effective creme sopii runsaasti hikoileville. Tuote on voidemainen.

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Huulihoito - Decubal Lips & dry spots balm - jokaiselle naiselle

 
Todellinen täsmähoito kuiville huulille, kuiville kynsinauhoille ja pieniin ihonaarmuihin. Tuote lievittää nopeasti ihoarsytystä. Vaseliini suojaa ja pehmittää ihoa tehokkaasti. Lanoliini kosteuttaa pitkäaikaisesti. Tuotteen rasvapitoisuus on huikeat 99%.

Minä olen käyttänyt Decubal lips & dry spots balmia lähinnä huulirasvana joka päivä. Siihen tarkoitukseen 30ml tuubi on todella suuri. Mutta uskon, että kesän aikana tulee muutakin käyttöä. Puutarhatöissä pieniä naarmuja riittää :) Tuote saa ison plussan säilöntäaineettomuudesta.