Sivut

tiistai 31. heinäkuuta 2012

ZIAJA Arvonnan voittaja..




ZIAJA arvonta on päättynyt.

Onnettaren suosikki oli..

Eliisa

Laita minulle yhteystietosi mintunhelminauha@gmail.com,
niin Face Helsinki saa lähetettyä palkinnon sinulle.

Paljon onnea!






lauantai 28. heinäkuuta 2012

No7 Lash Adapt Mascara - herkille silmille


Halusin testata ripsivärin, joka sopii herkille silmille. No7 Lash Adapt Marcara sopii hyvin tähän tarkoitukseen. Tuote sisältää jojoba-öljyä, joka hoitaa samalla ripsiä. Ripsivärin luvataan "liukuvan" tasaisesti, ilman paakkuja.

Tuote pitää lupauksensa. Väri on helppo levittää ilman paakkuja myös toisella kerroksella. Väri ei myöskään varise poskilleni päivän aikana. Ripseni ovat suhteellisen lyhyet, joten jään kaipaamaan "tunnetta pidemmistä ripsistä". Väri ei siis sisällä pidentäviä kuituja. Harja tuntui isolta.

Ripsiväri on vesiliukoinen, joten sen puhdistaminen sujuu helposti. Puhdistin kasvoni Lumene Hydrating Touch kosteuttavalla puhdistusvoiteella.

Yhteenvetona voisin todeta, että No7 Lash Adapt Marscara on sopiva ripsiväri arkikäytöön. Erityisen hyvää tässä tuoteessa oli sen sisältämä jojoba-öljy, joka hoitaa samalla ripsiä. Puhdistaminen sujuu vaivatta.




torstai 26. heinäkuuta 2012

Edullista merkkikosmetiikkaa Sokos nettikaupassa - ilman postikuluja


Sokoksen nettikaupasta saa nyt edullisesti kosmetiikkaa 
ja ilman postikuluja.

Löysin sieltä monta kivaa tuotetta kosmetiikkatestiin.
Moni näistä oli ollut jo hankintalistallani, 
joten ilahduin helposta hankintatavasta.
Kirjoittelen jatkossa ostoksistani varmasti monta juttua. 
Ostin mm. Weleda villiruusu naamion hintaan 15,55e (25,90e).
Alennusta oli n. 10 euroa.


Linkki ostoksille


maanantai 23. heinäkuuta 2012

Ziaja - Nyt edullisesti Sokokselta


Ziaja tuotteita
nyt kunnon alessa Sokoksella tämän kuun loppuun.
Kannattaa hyödyntää tarjous! 

Ziaja Cocoa Body Butter kaakao-vartalovoi 
voitti Elle Beauty Awards 2012 sarjan ihonhoito/vartalo. 
  Kaakao-sarja on tarkoitettu kuivalle ja normaalille iholle.   Rauhoittamaan, uudistamaan ja kiinteyttämään vartalon ihoa. Vaikuttavia aineosia ovat 
E-vitamiini, provitamiini B5 ja kaakaovoi.


 Vuohenmaitotuotteet ovat tarkoitettu kuivalle ja aikuiselle iholle. Kosteuttamaan, ravitsemaan, virkistämään ja silottamaan pieniä juonteita. 
Aineosina ovat mm. vitamiinit E ja A, provitamiini B5, vuohenmaitoyhdiste sekä UVA + UVB filtterit.

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Ziaja - ARVONTA


Face Helsinki lähetti minulle Ziaja viinirypäle luonnonöljysarjan neljä tuotetta. Kasvovoiteen, kaksi erilaista vartalotuotetta sekä käsivoiteen. 

Testini jälkeen valitsin blogiarvontaani palkinnoksi Ziaja suosikkituotteeni, joka on 

Ziaja Natural grape seed oil Moisturising Body Butter.



Palkintona on siis Ziaja vartalovoi, 
joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Viinirypälesarjan tuotteet sopivat kuivalle ja herkälle iholle. Tuoksu on miellyttävän hedelmäinen. Tuote rauhoittaa myös ärtynyttä ihoa, joten se sopii erinomaisesti käytettäväksi kesällä. Voi pehmittää ihon, mutta ei jätä pintaa rasvaiseksi. Loistava tuote, joka jokaisen suomalaisen naisen pitäisi omistaa.

Arvonnan säännöt:

1 ARPA - Saat yhden arvan jättämällä kommentin
2 ARPAA - Kommentin jättäneet lukijani saavat kaksi arpaa

Suoritan arvonnan 31.07.12. Jonka jälkeen Face Helsinki lähettää palkinnon voittajalle.

ONNEA ARVONTAAN!


Lisätietoa Ziaja tuoteperheestä:

Ziaja on uusi päivittäiskosmetiikkasarja, jonka erinomainen hinta-laatusuhde on tehnyt siitä nopeasti suositun. Kaikki tuotteet maksavat alle 20e.

Kaikki Ziajan tuotteet pohjautuvat korkealaatuisiin luonnollisiin ainesosiin. Valmistuksessa on käytetty mm. kylmäpuristettua oliiviöljyä, vuohenmaitoa, appelsiiniöljyä ja kaakaovoita. Kaikki Ziaja-tuotteet sisältävät paljon luonnollisia ainesosia ja mahdollisimman vähän säilöntäaineita. 

Tuotteet sopivat herkällekin iholle, sillä ne ovat allergiatestattuja ja hellävaraisia. Lisäksi tuotteiden teho ja vaikutus ihoon on kliinisesti testattu. Ziaja ei testaa tuotteitaan eläimillä eikä käytä tuotteissaan eläintestattuja ainesosia. Ziajan tuotteilla on myös Green Point -ympäristötunnus. 

Ziaja on puolalainen perheyritys ja alansa markkinajohtaja kotimaassaan. Ziajan tuotteita myydäänkin yli 2 miljoonaa kappaletta joka kuukausi. Ziajan perusti vuonna 1989 Zenon ja Alexandra Ziaja. Yrityksen omistajat ovat koulutukseltaan kemistejä ja farmaseutteja. Ziajalla on omat tuotantotilat sekä oma tuotekehityslaboratorio ekologisella alueella Gdanskissa. Ziaja kehittää jatkuvasti uusia korkealaatuisia tuotteita, joissa luonnolliset ainesosat yhdistyvät moderniin teknologiaan.

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Chanel meikki syksy-talvi 2012-2013 La Chanelphile


Chanel syksy-talvi meikki 2012-2013.
Värisävyt ovat pehmeitä ja luonnollisia.
Meikki on yleisilmeeltään tyylikäs.







Haute Couture Fall-Winter 2012/13 show:ssa
Chanel esitteli erikoisen monivärisen kynsimeikin. 
Yleensä on totuttu näkemään yksisävyinen Chanel kynsimeikki.
Joten nämä kynnet saivat huomiota.

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Yksi "yömyssy" kiitos


Tämä drinkki heitetään kasvoille :)


Se vaahtoaa pehmeästi.


Kyseessä on Decubal Face Wash.

Vaahtoutuva puhdistusvoide kasvoille. Pesee hellävaraisesti ihon epäpuhtaudet ja auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon. Pehmeä vaahto jättää ihon puhtaaksi ja raikkaaksi. Sisältää kosteuttavana ainesosana glyseriiniä. Allantoiini ja B3-vitamiini edistavät ihon uudistumista. Ph 7,5.
  • Ihon epäpuhtauksien hellävaraiseen puhdistukseen säilyttäen ihon kosteustasapainon
  • Vesiliukoisen meikin poistoon
  • Päivittäiseen käyttöön

Oma testini:
Ihoni on kuiva ja herkkä.  Yleensä puhdistan kasvoni voidemaisella tuotteella, joka vain pyyhitään pois (tähän palaan myöhemmin). Nyt halusin kuitenkin testata tuotetta, joka pestään vedellä pois. Decubal Face Wash todella vaahtosi. Aivan kuin olisin levittänyt partavaahtoa kasvoilleni. Tuote puhdisti helläväräisesti pois vesiliukoisen meikkini. Se ei kuivattanut ihoni. Ja oli tuoksuton.

Sopii monelle ihotyypille, mutta erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Ja varsinkin, jos haluat puhdistaa meikin runsaalla vaahdolla. Ihan mukava kokemus!

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Pumpelo & Höppiäinen arvonta on päättynyt


Arvonta suoritettiin perinteisesti paperilappu-menetelmällä.
Pumpelo & Höppiäinen kestopuhdistuslappuja pääsee testaamaan
Tinkerbel Fox.

ONNEA!

Ota yhteyttä mintunhelminauha@gmail.com

Niin saan palkinnon postiin :)

Pumpelo & Höppiäinen arvonta päättyy tänä iltana


Tänään ehdit vielä osallistua.
Suoritan arvonnan illalla.

torstai 12. heinäkuuta 2012

Essie kynsilakka osa 2


Oli suorastaan pakko palata aiheeseen kuvan kanssa. Kuvassa on viikko sitten lakattu Essie kynsilakka (sävy muchi muchi 17). Kuten kuvasta voi nähdä, lakka ei ole kulunut tai lohkeillut yhtään. Eikä lakkauksen suojana ole edes päällyslakkaa. 

Essie kuivuu nopeasti ja säilyy pitkään hyvänä. Lisäksi kauniita värisävyjä on valtava määrä.  Essien korkea (?) hinta tulee takaisin lakkauskertojen määrässä. Suosittelen Essie kynsilakkaa.


keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

ESSIE kynsilakka

essie spring 2012

Ostin ensimmäisen Essie kynsilakkani vasta tänä kesänä. Herkulliset värisävyt ja valtava suitsutus ei voinut jäädä huomiotta. Ostin Essieni Citymarketista. Lakka maksoi siellä 14,90e. Lasiviilan sai kaupan päälle. Olisin ostanut testiin myös sarjan aluslakan, mutta se oli päässyt loppumaan.

Oma lakkani sävy "muchi, muchi"

Oma testini:

Pihatöiden kuivattamat käteni todella tarvitsivat käsihoitoa. Onneksi kynteni ovat aika vahvat ja nopeakasvuiset.

Ensin muotoilin kynnet Essie-lasiviilalla. Joka oli käytössä kätevä ja hellävarainen. Sitten kynsinauhaöljy (Cuccio Naturale hunajamaito) ja käsivoide (Decubal Hand cream). Sitten pyyhkäisin rasvan pois kynsien pinnoilta. Ja lopulta päästiin asiaan. Kolme kerrosta Essie kynsilakkaa ilman aluslakkaa. Lakka kuivui kerrosten välillä nopeasti. 

Nyt lakkamisesta on kulunut lähes viikko, mutta lakka on kynsissäni yhtä kaunis kuin juuri lakattuna. Olenko vain istunut sohvalla kynnet tyynyn päällä koko viikon? En todellakaan. Olen tehnyt kotitöitä ym. kynsiä kuluttavaa. Aika uskomatonta.

Essie kynsilakka maksoi monta kertaa enemmän kuin peruslakat. Mutta tämä sijoitus todella kannattaa. Essie kynsilakkojen värisävyjä on runsaasti, joka makuun. Lakka kuivuu nopeasti ja kestää hyvin.


Hankintalistallani on myös Essie aluslakka (Nail Fortifying Base), jossa on yhdistettynä aluslakka ja proteiinipitoinen hoito. Sen kerrotaan antavan kynsille elastisuutta ja vahvuutta.

ESSIE tuotesarjaan palataan vielä!

Katso myös linkki, jossa kerrotaan enemmän Essiestä..
http://www.carpelancosmetics.fi/essie/Default.aspx?id=344080 

maanantai 9. heinäkuuta 2012

MAKE UP BIBLE - Mariela Sarkima


Kirjan kirjoittaja Mariela Sarkima on 32-vuotias kauneuden puuhanainen. Hänen kädenjälkeensä luottaa mm. moni artisti ja esiintyjä. Lisäksi hän kirjoittaa artikkeleita naistenlehtiin ja hänet nähdään mm. Liv-kanavan Liv & Learn -ohjelman meikkivinkkien käsikirjoittajana.

Kirjan runkona toimii Mariela Sarkiman 10 vuoden ajan keräämä materiaali (kuvat, lehtileikkeet ym.). 


Tämä kirja on tehty jokaiselle suomalaiselle naiselle. Jos perustaidot ovat hukassa, voit oppia paljon uutta. Tai jos kaipaat uusia ideoita ilmeesi piristämiseksi. Tai jos pohdit sitä, millainen meikki sopisi juuri minulle parhaiten.

Kirjan sivuille on päätynyt 56 naista, joista suurinta osaa ei oltu koskaan aikaisemmin ammattikuvattu tai -meikattu.


Kirjan sivut ovat selkeitä ja helppolukuisia. Ohjeita on helppo seurata. Kirjan keskittyy meikkiin, ihonhoito-ohjeet on etsittävä muualta. Mutta kirja on juuri sitä, mitä sen nimi lupaakin eli perusteellinen meikkiopas. Ja hyvä niin.


Trendit ja muotivirtaukset vaihtuvat, mutta meikkaamisen ja kauneudenhoidon perusteet säilyvät. Joten tämä kirja säilyy hyvänä kauneuden tietokirjana vuodesta toiseen. On hienoa lukea suomalaista kirjaa kauneudesta. Näitä ilmestyy aivan liian harvoin. Kiitos upeasta kirjasta kuuluu koko työryhmälle (Mariela Sarkima, valokuvaaja Mikko Rasila, graafikko Oskari Sarkima ja tuottaja Tytti-Lotta Ojala).

Ostin kirjan täältä..
http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9513162699

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Dior syksy 2012 - Dior Fall 2012


Dior syksy "collection Golden Jungle 2012" meikkivärit ovat kultaisia ja lämpimiä.



Meikki on hyvin luonnollinen.



 Uutuutena ovat nämä "Golden Jungle Palettes",
joissa yhdistyvät huuli- ja silmämeikki.
Palettit ovat nimeltään Golden Kakis ja Golden Brown.

Miten nämä paletit toimivat käytännössä?
Sekoittuvatko värit keskenään?
Huulimeikin päälle laskeutuu onneksi suojakansi.


 Kaksi kolmen värin palettia ovat nimeltään "Ivory Glow" ja "Nude Glow". Sekä Luomiväripaletti 5 sävynä "khaki".


Kynsimeikin uutuusvärit ovat nimeltään 
gold, khaki, brown and a crackle duo.
 Huulipunat Wild, Instinct, Fatale, Daring
sekä kaksi uutta Dior poskipunaa.

Pidän Dior syksy 2012 meikkiväreistä. Khaki-teema ei sovi sinisiin silmiini, mutta joukosta löytyy onneksi myös minulle sopivia värisävyjä. Oma suosikki luomivärini Dior 5 grege sopii hyvin tämän syksyn väriteemoihin. Mitään uutta en ole nyt hankkimassa.
Ehkä vielä ripaus kultaa?



Nyt unohdetaan syksy vielä hetkeksi 
ja jatketaan ihania kesäpäiviä!

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Voiko kesäpäivä ihanammin alkaa?


Tämä kaksikko pelastaa herkän ja kuivan ihoni joka kesäaamu. Tehokaksikko ovat Decubal Eye Cream- silmänympärysvoide & Decubal Face Vital Cream - kasvovoide. Kasvovoiteesta olen kertonut teille jo aikaisemmin. Kiinnitetään huomio siis silmänympärysvoiteeseen.

Decubal Eye Cream sisältää kosteuttavia aineita mm. keramideja, hyaluronihappoa ja glyseriiniä, sekä ihoa pehmittäviä aineita mm. manteliöljy ja E-vitamiini. Voiteen rasvapitoisuus on 22%. Herkälle ja väsyneelle iholle. Hajusteeton.

Oma testini:

Silmänympärysvoide on pakattu hygieniseen pumppupulloon, jota on helppo käyttää. Voidetta tulee yhdellä painalluksella hieman liikaa. Kannattaa opetella kevyt painallus. Tuoksutonta voidetta on mukava käyttää. Voide kosteuttaa tehokkaasti, sillä silmänympärysihoni tuntuu muutaman viikon käytön jälkeen todella  pehmeältä ja kimmoisalta. Decubal Eye Cream on laadukas voide, jota voi suositella kaikille. Hinta noin 15e. Decubal tuotesarja on valmistettu yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Ohje silmänympärysvoiteen käyttöön:

Levitä pieni määrä silmänympärysvoidetta puhtaalle iholle silmän alapuolelle ja kulmaluun alle. Silmän liikkuvalle osalle voidetta ei saa laittaa. Taputtele voide hellästi silmän sisänurkasta ulkonurkkaan päin.

Jos ongelmana on silmien turpoaminen, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota riittävään nesteensaantiin, suolan käytön vähentämiseen ja kunnon yöuniin. Turhat hiilihydraatit (=makeat herkut) kannattaa karsia pois ruokavaliosta. Levitä silmänympärysvoide vain aamulla. Voidetta kannataa käyttää hyvin pieni määrä. Valitse mielummin geelimäinen tuote esim. Clarins Eye Contour Gel.




keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Jalkahoito kotona osa 2



Lupasin palata aiheeseen "Jalkahoito kotona".

Osaan tehdä perinteisen jalkahoidon kirurginveitsellä ja jalkaraspilla aivan niin kuin kosmetologikoulussa opetettiin. Mutta halusin löytää tavan, jolla jokainen onnistuu helposti kotona (ilman kosmetologin koulutusta).

Testiviikot ovat nyt takanapäin. Jalkani ovat kuin kosmetologin hoitolassa tekemän jalkahoidon jäljiltä. Testini onnistui hyvin. Illalla suihkun jälkeen rasvasin jalkani jalkavoiteella. Päälle laitoin silikonisukan yöksi. Aamulla kantapäästä irtosi reilusti kovettunutta ihoa pelkästään hellästi rapsuttamalla. Toistin käsittely muutaman kerran viikossa. Parin viikon jälkeen kaikki kovettuma oli poissa. Suurin osa kovettumasta lähti jo parilla ensimmäisellä hoitokerralla. Jalat ovat nyt pehmeät ja hoidetut.

Hoidon avainsana oli silikonisukka (ostopaikka Yliopiston Apteekki Tampere, hinta noin 15e). Jalkavoide voi olla oikeastaan mikä tahansa. Minä käytin kantapää-sukkaa, koska pahimmat kovettumat olivat kantapäissäni. Mutta saatavana on myös kokonainen silikonisukka. Valmistaja lupaa silikonisukan pehmittävän kovettumia myös ilman jalkavoidetta. Sukka sisältää 100% mineraaliöljyä, jota erittyy vähitellen.

Jatkohoitona käytän jalkavoidetta. Sekä tarvittaessa silikonisukkaa.

http://www.millsenterprises.com/sisu/MiwxNDAsMTIwOSwx/Kosteuttava-kantasuoja-pari/

Jalkahoito kotona välineet

Lähtötilanne näytti näin pahalta



tiistai 3. heinäkuuta 2012

ARVONTA - Pumpelo & Höppiäinen


Palkintona on Pumpelo & Höppiäinen Pipana Lady kestopuhdistuslappupakkaus, joka sisältää neljä lappua. 

Arvonnan säännöt:

1 ARPA = kommentti vastauskentään
2 ARPAA = kommentti + olet kosmetiikkatestin lukija
  (voit  liittyä lukijaksi myös arvonnan aikana)
3 ARPAA = edellisten lisäksi linkität arvonnan blogiisi


Onnea kaikille  :)

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Löytö - Pumpelo & Höppiäinen - Pipana Lady kestopuhdistuslaput


Valmistajan mainosteksti:

Pipana Lady kestopuhdituslaput ovat ekologisempi ja ihoystävällisempi vaihtoehto meikinpoistoon ja ihonpuhdistukseen kertakäyttöisten vanulappujen tilalle. Kestopuhdistuslappu ei nukkaa, kuten kertakäyttöinen. Laput ovat herkälle iholle soveltuvaa bambufleeceä (70% bambu, 30% puuvilla), superfroteeta (puuvillaa)tai EKO kierrätysfroteeta. Saat erilaisen tuntuman iholle lapun eri puolilla. Pesu 60 asteessa. Rumpukuivaus sallittu. Ennen käyttöönottoa on suositeltavaa pestä laput vähintään pari kertaa, jotta ne saavuttvat imutehonsa. Imuteho kasvaa käyttökertojen myötä. Kangas kutistuu hieman pesussa, mutta se on huomioitu lapun koossa. Käytä pesupussia.

Linkki kauppaan

Olin käyttänyt tuhansia kertakäyttöisiä vanulappuja ennen, kuin yhtenä kauniina kesäpäivänä tajusin mitä olin mennyt tekemään. Lähdin etsimään ekologisempaa vaihtoehtoa vanulappu-vuorelle. Ja löysin Pumpelo & Höppiäinen nettikaupan. Tilasin Pipana Lady kestopuhdistuslappuja muutamasta erilaisesta trikookankaasta valmistettuna (superfrotee ja bambufleece naturel). 

Kestopuhdistuslaput toimivat meikinpuhdistuksessa erittäin hyvin. Ne hellivät kasvojen herkkää ihoa pehmeästi. Nyt kasvovesi ei unohdu pulloon, koska sen levittäminen iholle tuntuu niin kivalta. Mukavaa on myös se, etteivät kestopuhdistuslaput nukkaa. Laput puhdistuvat näppärästi 60 asteessa yhdessä muun pyykin kanssa (ilman huuhteluainetta). Hyvästi pumpulilaput. Voin suositella näitä kaikille.

HUOMIO: 
Pumpelo & Höppiäinen ARVONTA 
alkaa  tiistaina 03.07.12 Kosmetiikkatestissä. 
 Tervetuloa mukaan arvontaan!



sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Moni purkki päältä kaunis


Ystäväni kertoi minulle, ostavansa kasvovoiteita vain, jos on saanut ensin testata tuotetta kasvoilleen. Loistavaa.. juuri näin meidän kaikkien pitäisi toimia. 

Usein ostamme tuotteen vain sen brändin, mainoksen tai mielikuvan perusteella. Sijoitamme  kymmeniä euroja kauniiseen purkkiin, jonka sisällöstä emme oikeasti tiedä. Kosmetiikkaa ostetaan usein heräteostoksena. Jopa täysin testipurkkia kokeilematta. Olemmeko tyhmiä, ajattelemattomia vai kiireisiä? Kukapa ei haluasi kauneutta HETI. 

Parasta olisi kuitenkin pyytää ensin kokeilupakkaus, ja testata tuotteen sopivuus kotona kaikessa rauhassa (eikä myyjän mainospuheen perusteella). Asiaan voi palata seuraavana päivänä uudestaan.  Jo vanha kansa tiesi että "kannattaa nukkua yön yli".