Sivut

torstai 27. helmikuuta 2014

Kaipaus kesään


Sarja, juttuja arkistojen kätköistä jatkuu..




Kesämökkimme on pienen järven rannalla. Järven ympärillä on vain muutamia muita kesämökkejä. Kaikilla mökkiläisillä on sama puhtaan järvimaiseman visio, jota haluamme vaalia. Emme päästä esim. saippuavesiä järveen, puhumattakaan muusta likavedestä.
Kuvan saunarakennus on rakennettu puoliksi veden päälle yli 50 vuotta sitten. Kaunis idylli on oikeasti hikinen remonttityömaa. Kesään olisi kyllä ihana hypätä aivan heti, eikä parin kuukauden päästä.




Sain viime kesänä testiin Method-tuotteita, joiden kanssa tunsin olevani hieman parempi luontoihminen. Ajoittain tuntui jopa siltä, että Method Multi Surface pullo on tarttunut tassuuni kiinni, sillä mökillä riittää kaikenlaista puhdistettavaa. Aine tuntuu miedolta, mutta se pesee tahmapinnat yllättävän hyvin. Aikaisemmin käytössäni oli Cif, joka on aika tujua tavaraa. Method ei pilko likaa kemiallisesti, vaan imee sen. Aine on myös biohajoavaa.




Tuotteet ovat viimeisen päälle mietittyjä aina pakkaustapaa myöten. Pullot on valmistettu vanhoista pulloista. Likaa vastaan luvataan taistella vahingoittamatta ihmisiä, eläimiä tai planeettaamme. Method pullot toimivat hyvin ja näyttävät mielestäni erittäin hyvältä (vertaa Cif). Method-seikkailuni alkoi kauniissa mökkimaisemassa, mutta vannon sen nimeen jo kotonakin. Tuotteet sopivat loistavasti kotiin, jossa vilistää lapsia ja lemmikkejä. Ainoa miinuspuoli on sarjan huono saatavuus, joten jatkossa toivoisin näkeväni tuotteita myynnissä vähän laajemmin.
Kaikki Method jälleenmyyjät täällä, lisäksi tuotteita myy neljä nettikauppaa.



Hankintalistallani on jo lisää Method-tuotteita.
Löytyykö teiltä jo biohajoavia pesuaineita?

Jos Method kiinnostaa, 
niin lisätietoa sarjasta löytyy Eettinen Luksus Oy:n sivuilta.



sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Voittajan on helppo hymyillä :D




Aubrey arvonta on päättynyt. Lämmin kiitos kaikille osallistujille. Oli mukava huomata, että Aubrey-nettikauppa on pullollaan kivoja tuotteita myös teidän mielestänne. Omat suosikkini ovat Aubrey NuStyle hiusseerumi ja Aubrey Lumessence Rejuvenating liposomisilmänympärysvoide.

Palkinnon voitti INE.
*** PALJON ONNEA ***
 

lauantai 22. helmikuuta 2014

Arkistojen kätköistä löytyi jotain ihanaa


Siivouspäivän kunniaksi ajattelin putsata blogini luonnoskansiota. Ja arvatkaa mitä tuli vastaan? No, pitkään ja hartaudella testattu ihana Rochas tuoksu. Jos ollaan täysin rehellisiä, niin luulin kyllä jo kirjoittaneeni tämän postauksen. Mutta parempi myöhään. Joku siellä ruudun toisella puolella saattaa juuri nyt kaivata raikasta ja seesteistä kukkaistuoksua.



Kauniin pullon takaa löytyy
vuonna 1925 syntynyt ranskalainen Rochas-muotitalo ja upea rakkaustarina. Marcel Rochas omisti Femme tuoksun  v. 1945 häälahjaksi Helene-vaimolleen. Helene johti muotitaloa Marcelin kuoltua. Rochas tarina jatkuu tänäkin päivänä, sillä muotitalo lanseerasi viime syyskuussa Suomessa Les Cascades de ROCHAS Songe d'Iris tuoksun. 

Tuoksun on kehittänyt Rochasin oma tuoksunenä Jean-Michel Duriez. Hän halusi kehittää tuoksun, jossa "valkoisten kukkien ja iiristen tuoksu koskettaa ihoa pehmeästi kuin pieni pisara, kaikessa raikkaudessaan ja tyyneydessään."  

"Tuoksu aukeaa herkällä bergamotilla, joka antaa tuoksulle raikkautta. Sydäntuoksuun imeytyy elegantin vesililjan vesimäisiä zen -sävyjä. Hienostunut iiriksen juuriuute antaa pitkäkestoisuutta ja tyylikkään kosketuksen."



Tuoksu saa minut haaveilemaan matkasta Pariisiin. Keväinen Pariisi on taianomainen, haluan palata sinne haaveissani aina uudelleen. Pullo on tyylikäs tavalla, jonka vain ranskalainen osaaVai mitä sanotte kristallikorkista suoralinjaisen pullon päällä? 

Itse tuoksu on mielestäni kevyt, raikas ja pitkäkestoinen. Se sopii täydellisesti kevääseen ja kesään. Sydäntuoksu kukkii, mutta tuoksu pitää sisällään myös vesimäisiä sävyjä. Songe d'Iris on todellakin "haaveiden tuoksu, joka kelluu rauhallisuuden meressä keskellä Pariisia". EdT 49,90€/50ml. Tuoksua myy Stockmann.

Uskallatteko nuuhkaista tätä sulotuoksua?
Varoitus: yksi nuuhkaisu voi maksaa matkan Pariisiin :)



Tuoksu saatu blogin kautta.

perjantai 21. helmikuuta 2014

Höpöttelyä


Olen Hopottaja, joten minulla on velvollisuus hopottaa - muun höpöttelyn lisäksi. Hopotettava asia voi olla ihan mikä vaan, mutta tällä kertaa se on kosmetiikkaa. Ilman hopottelua minulta olisi aivan varmasti jäänyt nämä Erisanit kokeilematta. Hopottaminen ei ole yksinoikeuteni, vaan kuka tahansa voi ryhtyä hopottajaksi. Höpöttäjäksi taas synnytään :). Hopotettavasta tuotteista halutaan kuulla aina mahdollisimman rehellinen mielipide, joka jaetaan eteenpäin vaikkapa omassa blogissa tai FB:ssa. Linkki Hopottajien sivuille.

Kampanjaan kuuluu kaksi tuotetta:
Erisan Kosteuttava kuorintavoide 100ml
Erisan Uudistava Silmänympärysvoide 15ml

Erisan tuotteet on kehitetty yhdessä Allergia- ja astmaliiton kanssa, joten ne sopivat myös herkälle iholleTuubin kyljessä on myös avainlippu merkkinä kotimaisuudesta. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeenejä.


Erisan silmänympärysvoide lupaus:

A- ja C-vitamiineja sisältävä, uudistava silmänympärysvoide edistää herkän ja ohuen silmänympärysihon uusiutumista ja ennaltaehkäisee juonteiden syntymistä. Sisältää lisäksi E-vitamiinia sekä hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ihon omaa kosteustasapainoa ja joustavuutta. Allantoiini rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa. Käytetään aammuin illoin puhtaalle iholle.

Oma mielipide:

Erisan silmänympärysvoide on perushyvä kosteuttaja. Se riittäisi kuivalle iholleni kesäaikaan, talvella voiteen teho ei riitä. Alle kympin hintaluokassa liikkuva tuote on kuitenkin mielestäni luokkansa parhaimmistoa. Toimii, mutta ei pröystäile. 

Yhteenveto:

+ kotimaisuus
+ sopii myös herkälle iholle
+ hyvä hinta-laatusuhde
+ hyvä saatavuus
+ tuoksuttomuus
+ ei turvota silmänympärysihoa
+ siisti ja kätevä tuubi 
+ riittoisa
+ sopii myös miehille

- arkinen
- kosteutustehoa voisi olla enemmän



Erisan kuorintavoide lupaus:

Kuorintavoide sisältää hellästi kuorivista rakeista, joiden ansiosta kuollut ihosolukko ja epäpuhtaudet poistuvat. Tuote sisältää panthenolia sekä glyseriiniä, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Tuloksena on kirkas, puhdas ja kaunis iho. Sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle.

Käyttö: hiero kuorintavoidetta puhtaalle, kostutetulle iholle kevyin pyörivin liikkein ja huuhtele huolellisesti. Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan.

Oma mielipide:

Omaan makuuni kuorintavoide oli liian muovinen ja tuoksuton. Kuorinta onnistuu kyllä hyvin, mutta tuote ei houkuttale minua lainkaan. En ostaisi tätä.

 
Yhteenveto:

+ kotimaisuus
+ sopii herkkäihoisille
+ tuoksuttomuus
+ edullinen hinta
+ hyvä saatavuus

- arkinen
- keinotekoinen, muovinen koostumus
- kosteutuskyky jäi minulle epäselväksi



Käytättekö Erisania?
Jos Hopottajat kiinnostaa, voit kysyä lisätietoa :)

torstai 20. helmikuuta 2014

Lavera puhdistusta


Oli erittäin virkistävää kirjoittaa välillä päiväunista, haaveilusta ja ennen kaikkea pellavalakanoista. Hei, meitähän on monta aivan samanlaista pellava-höppänää.  
Kiitos kivoista kommenteistanne!



Taas mennään luonnonkosmetiikalla, sillä Lavera matkani jatkuu puhdistustuotteella. Paljon Laveraa on vielä kokematta. Minussa on se vika, että kun ihastun johonkin sarjaan, haluan käydä läpi koko hyllyllisen. Pääsette seuraamaan villiä menoa sarjan parissa, halusitte sitä tai ette. Lukijatoiveita saa aina myös esittää :)

Laveran Gentle Cleansing Milk lupaus kuulostaa hyvältä, sillä meikki poistuu hellävaraisesti. Tuote sisältää luomumalvaa, joka rauhoittaa ja vähentää ihoärsytystä. Luomumanteliöljy taas hoitaa ja ravitsee ihoa. Tuote sopii normaalille, kuivalle ja myös herkälle iholle. Tämä on erittäin hyvä valinta myös omalle pintakuivuudesta kärsivälle sekaiholleni. Toinen hyvä vaihtoehto olisi ollut normaalille ja aikuiselle iholle tarkoitettu Lavera Gentle Foaming Cleanser puhdistusvaahto, jonka haluan jatkossa myös testata.

Rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle valintani olisi Lavera Invigorating Cleansing Gel. Kyseessä on puhdistusgeeli, joka lupaa poistaa tehokkaasti talin, lian ja meikin, sekä supistaa laajentuneita ihohuokosia.



No, ihan aluksi täytyy kyllä todeta, että ostaisin puhdistusmaitoa mielummin isossa pullossa. 125ml:n pullo loppuu aivan liian nopeasti ja nautinto jää kesken. Täytyy lähettää fanitoive eteenpäin sarjan maahantuojalle.

Vesiliukoinen silmämeikkini lähtee puhdistusmaidolla tehokkaasti, samoin muu meikki. Maidon kosketus on hellä, se ei kirvele tai ärsytä silmiäni. Viehättävä tuoksu jatkaa samaa pehmeää linjaa. Ihoni tuntuu puhdistuksen jälkeen mukavalta eli pehmeätä ja raikkaalta. Tämän tyylinen puhdistus sopii minulle kuin kukkakimppu juuri siivottuun kotiin. Loppuraikastus hoituu Lavera Gentle Facial Tonic kasvovedellä.

Vink-vink:

Loistava tapa säästää puhdistusmaitoa, on käyttää sitä esim. Jane Iredale puhdistuskäsineen kanssa. Mikrokuidusta saa sopivasti potkua meikin puhdistamiseen. Käsinettä kannattaa käyttää varsinkin tilanteessa, jossa puhdistettavaa on enemmän. Pari tippaa puhdistusmaitoa riittää.

 Puhdistusmaito oli onnistunut kokeilu, joten suuntaan ostamaan vielä toisen pullollisen Ruohonjuureen. Hintaa puhdistusmaidolla on reilu kymppi. Laveraa myyviä nettikauppoja on myös useita, kuten Hyvinvoinnin tavaratalo ja CosMerya



Tuote saatu kokeiluun blogin kautta.

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Murmelihetki



Nukutteko päiväunia?

Itse haluan mahdollisuuksien mukaan hengähtää pienen hetken iltapäivisin. Yritän paikata päivälevolla liian lyhyitä yöunia tai rentoutua ihan muuten vaan. Ilman päiväunia olisin aika ikävä ihminen. Puolen tunnin murmelihetki riittää. Siinä ajassa ehtii jo hyvin kuola valua ;)



Onni unelmoi

Harrastan myös päiväunelmointia. Uskon, että elämä kulkee kohti unelmia, jos vaan jaksaa uskoa niihin. Eikä unelmien tarvitse olla suuria (tyyliä lottovoitto). Itseasiassa haaveeni ovat hyvin pieniä ja arkisia.

Haluan kertoa teille yhdestä toiveestani, joka ei tällä kertaa ollut kosmetiikkaa, vaan paremminkin hyvä kaveri päiväunille. Törmäsin syksyllä upeaan J.F. by Finlayson pellavaiseen Elise torkkupeittoon. Voi, se oli rakkautta ensikosketuksella, mutta peiton korkea hinta sai minut haukkomaan henkeäni. Vai mitä sanotte yli 150 euroa maksavasta torkkupeitosta? Kuukaudet matelivat eteenpäin ilman elämäni kalleinta peittoa. Kunnes eteeni lennähti Aamulehden kestotilaajan -30% Finlayson alekuponki. Tiesin heti, miten käyttäisin sen. Jihuu, nyt peitto on minun! Onni ja Otto vielä kaveriksi ja kunnon lepo on taattu. Ja illalla jaksaa taas hypistellä kosmetiikkaa :) 

Yksi huono puoli peitossa kyllä on.
Nyt olen siirtynyt haaveilemaan J.F. Finlayson Emilie pellavalakanoista, mutta en ole viitsinyt kertoa toiveistani vielä kenellekään ennen teitä. 
Osaatteko pitää salaisuuteni?


Muistakaa unelmoida!

tiistai 18. helmikuuta 2014

Paras luonnonkosmetiikan voide 2013


Pidän erittäin paljon Laveran voiteista, joten en yhtään ihmettele, että Lavera Wild Rose Liposome Intensive Cream valittiin Voi Hyvin lehden parhaaksi luonnonkosmetiikan voiteeksi 2013.

Liposomivoide lupaa tasoittaa kuivuudesta johtuvia juonteita raviten ihoa tehokkaasti. Tuote on tarkoitettu kuivalle iholle. Incilistalla näyttää olevan paljon ihoa hoitavia luonnonöljyjä kuten mm. kaakao, jojoba, avokado, shea ja manteli.



Liposomivoide sopii pintakuivalle sekaiholleni loistavasti. Tämä on täydellinen valinta talviaikaan, jolloin ihoni on kuivimmillaan. Voide imeytyy niin hyvin, että voisin ajatella käyttäväni tätä jopa meikin alla, vaikka otinkin voiteen alunperin yövoidekäyttöön. Koostumus yllättää siis keveydellään. Voide tuoksuu sopivan miedosti ruusulle. Ihanan pehmeä tunne jää viipymään iholleni pitkäksi aikaa. Jos olet kuivaihoinen ja pidät luonnonkosmetiikasta, ihastut tähän aivan varmasti!

Laveran tuotteilla on aina erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Liposomivoide jatkaa samaa linjaa, sillä voide maksaa n. 24/30ml. Laveraa myy netissä ainakin CosMerya ja Hyvinvoinnin tavaratalo sekä Ruohonjuuri



Saatu testiin blogin kautta.

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Arvontaa :)


Palkintona on ruusuista AUBREY luonnonkosmetiikkaa:

Rosa Mosqueta Kosteusvoide, joka sopii vartalolle ja käsille
sekä Saippua ruusuöljyllä.

Arvontaan voivat osallistua kaikki, jotka vastaavat kysymykseen:
Mikä on mielestäsi AUBREY nettikaupan houkuttelevin tuote?

 Blogini vakituiset lukijat palkitaan vielä toisella arvalla
(Google, FB, Bloglovin tai Blogilista).
Kerro mitä kautta luet blogiani.

Laita mukaan vielä sähköpostisi.

Arvonta päättyy ensi sunnuntaina 23.02. klo 18.00.

* Onnea arvontaan *


Palkinnon on lahjoittanut Aubrey.

lauantai 15. helmikuuta 2014

Konjac Sponge


Hei, onko teillä jo oma Konjac Sponge?

Minulle sienen esitteli alunperin CosMeryan Merja, joka lähetti yhden sienen kokeiluun. Kyseessä on 100% luonnollinen kasvojen pesusieni, joka on saatu Konjac perennakasvin juuresta. Tarjolla on erilaisia sieniä ihon erityistarpeiden mukaan. Japanilaiset ovat taas olleet meitä askeleen tai pari edellä, sillä he ovat käyttäneet sientä herkän ihon hoidossa satoja vuosia.

Konjac Sponge faktat:
Puhdistaa ihohuokosista lian ja talin 
Kosteuttaa ihoa luonnollisesti
Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan
Tasapainottaa ihon pH:n
• Sopii hyvin myös erittäin herkälle iholle
 


Minulla on kokeilussa aikuiselle iholle tarkoitettu Collagen Konjac Sponge, johon on lisätty sienen sisältämien omien mineraalien (natrium, kalium, kalsium, magnesium, rauta, fosforia, kupari ja sinkki) lisäksi myös syvänmeren kaloista saatua kollageenia. Sienen luvataan pehmentävän ihon pintaa, korjaavan elastiinisäikeitä, kosteuttavan ja ravitsevan ihoa jättäen ihon pehmeämmän ja elastisemman tuntuiseksi.

  Oma Konjac Sponge kokemukseni:

Sieni on helppo kostuttaa upottamalla se hetkeksi lämpimään veteen. Ylimääräisen veden voi kevyesti puristaa pois - sientä ei saa kiertää kuivaksi! Sieni tuntuu iholla hyvältä ja liukuu yhtä nätisti kuin pala saippuaa, vaikka ei saippuaa sisälläkään. Ihoni tuntuu käsittelyn jälkeen puhtaalta, sileätä ja pehmeältä. Myös ihoni väri näyttää kirkastuneen. Sieni todellakin tuntuu kuorivan hellävaraisesti ihoni pintaa ja antavan potkua ihon uudistumiselle. Voin allekirjoittaa luvatun pehmeyden ja elastisuuden. Pyörivin liikkein suoritettu pesu ei kuivata ihoa, vaan pikemminkin kosteuttaa. Kevyesti ihoa kuorivan pesun jälkeen on suorastaan ilo levittää hoitovoide, joka imeytyy ihoon tavallista paremmin. Jäin koukkuun pirteään tunteeseen heti ensimmäisestä kerrasta. Oli kiva "ajella" sienellä pitkin kasvoja :)
Sienen luvataan puhdistavan meikin jopa ilman puhdistusaineita. Oma mineraalimeikkini lähti hyvin ihan pelkällä sienellä. Toisaalta, jos meikkiä on reilummin voi sienen kanssa käyttää esim. puhdistusemulsiota (pari tippaa riittää). Aamupesussa pelkkä sieni toimii erittäin hyvin. 

Edit 19.2.14: Sieni ei sovi silmämeikin puhdistamiseen.

Sieni puhdistuu helposti juoksevan veden alla. Lopuksi kevyt puristus kämmenten välissä ja ripustus kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan. Sienen luvataan kestävän käytössä useamman kuukauden (2-3kk) eli täytyy palata uudelleen asiaan vähän myöhemmin. Loppuun kulutetun sienen voi heittää vaikka biojäteastiaan, onhan kyseessä 100% luonnontuote.

Eri Konjac Sponge vaihtoehdot ovat:

Aloe Konjac Cleansing Sponge  -> kuivalle ja herkälle iholle
Bamboo Konjac Sponge -> rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle
Collagen Konjac Sponge -> aikuiselle hiolle
 Pure Konjac Sponge  -> vartalolle

 Jatkossa ajattelin ostaa itselleni kokeiluun myös vartalosienen. Niin, ja perheen teini tarvitsee ehdottomasti Bamboon. Sieniä myy ainakin CosMerya n. yhdeksän euron hintaan. Hinta vaikuttaa varsin passelilta toimivasta jutusta, jota on myös ilo käyttää. Suosittelen :)
 


torstai 13. helmikuuta 2014

V 10 PLUS Bio Cell Seerumi



On V 10 PLUS seerumipostauksen aika, sillä oman seerumipulloni pohja paistaa jo. Hauskannäköinen oranssinkellertävä eliksiiri on pitänyt ihoni kunnossa talven kovimpana aikana. Ihoni on pehmeä kuin vauvapeppu, eikä kuivuudesta ole tietoakaan. Ihonhoitoni on tällä kertaa mennyt aivan nappiin, ainahan näin ei suinkaan ole. V 10 PLUS seerumitesti auttoi minua valitsemaan itselleni parhaiten sopivan vaihtoehdon. Valittavana on kymmenen erilaista seerumia ihon erityistarpeiden mukaan. Eri seerumeita voi myös sekoittaa keskenään. Jokaiselle löytyy siis jotakin.

Homma vaikuttaa helpolta. Seerumia käytetään kolme tippaa aamuin illoin puhtaalle iholle. Päälle voi halutessaan levittää vielä hoitovoiteen. Tuloksia luvataan jo 10 päivän jälkeen.



Uudistunut V 10 PLUS Bio Cell Anti-age Seerumi lupaa hengästyttävän paljon eli aktivoida ihon kollageenisynteesiä, lisätä kimmoisuutta, tasoittaa juonteita, nopeuttaa ihosolujen uudistumista, hidastaa ihon ikääntymistä, palauttaa elinvoiman, kosteuttaa, kiinteyttää, tasoittaa pigmenttiläiskiä sekä poistaa punoitusta.

 Seerumi sisältää valmistajan mukaan mm. neuropeptidejä (ainoa synteettinen tehoaine), joiden vaikutuksesta kasvojen lihakset rentoutuvat, tämä ehkäisee uusien ilmejuonteiden syntymistä. Neuropeptidit lisäävät myös kollageenin tuotantoa iholla. Omenan kantasolu-uutetta, joka suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta ja silottaa. Damaskonruusu-uute taistelee vapaita radikaaleja vastaan, korjaa vaurioitunutta ihoa, sekä stimuloi ja kosteuttaa. Neempuun lehtiuute on antibakteerinen, tulehduksia ja aknea hoitava. Hunaja kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Listalla on myös hyaluronihappoa ja kollageenia.

Vesipohjaiset seerumit eivät sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä tai hajusteita. V 10 Plus -tuotteet kehitetään ja valmistetaan Japanissa. Ne ovat dermatologisesti testattuja. Suomessa V 10 PLUS on myynnissä apteekeissa.



Oma Bio Cell kokemukseni:

Lasinen pipettipullo on kaunis ja käytössä kätevä. Seerumin ihotuntuma on miellyttävän viileä. Aine tuntuu katoavan ihooni nopeasti, jättäen jälkeensä miellyttävän pehmeyden. Pintakuivuuteen taipuvainen sekaihoni näyttää testiviikkojen jälkeen heleältä, sileätä ja hyvin kosteutetulta. Hyvin kosteutetussa ihossahan myös juonteet pehmenevät. Olen tyytyväinen, sillä sain seerumista kaipaamaani lisäpotkua ihonhoitoon. V 10 PLUS pitää minua hyppysissään varmasti jatkossakin. Loistava sarja, joka tarjoaa apuaan moneen ihonhoidon haasteeseen.

Hinta?
n. 40/10ml
n. 90/30ml
Jälleenmyyjät täältä.


Oletteko jo kokeilleet V 10 PLUS seerumeita?


Seerumi on saatu testiin blogin kautta. Mielipide oma.

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Lepopäivä


Lepopäivänä ei hötkyillä,
vaan nautitaan elämästä.

Ulkoilimme Onnin ja Oton kanssa kunnon lenkin.
Juu.. pojat osaa kulkea nätisti valjaissa.
Syötiin hyvin 
ja lopuksi nukuttiin makoisat päiväunet.



Kerätään voimia uuteen viikkoon.
Ensi viikolla tulee juttua mm. ihmesienestä ja seerumista.


Pehmeitä & hyriseviä terveisiä kaikille! 

Lämmöllä Nina ja kissanpojat

lauantai 8. helmikuuta 2014

Mehukas tapaus




Helmikuussa olen perinteisesti aika kalpea ja väritön ilmestys - kasvoni eivät juurikaan erotu maalarinvalkoisesta seinästä. Tässä on yksi syy siihen, miksi omistan aika paljon huulimeikkejä. Ensimmäinen 13-vuotiaana hankkimani huulipuna oli valkoinen. Muistaakseni se sopi hyvin yhteen sähkönsinisen ripsivärini kanssa. Toivottavasti makuni on kehittynyt edes hieman noista päivistä.

Olin innoissani, kun minulle tarjoutui tilaisuus kokeilla IDUN Minerals huulikiiltoa, sillä kyseinen tuote oli jo muutenkin päässyt hankintalistalleni. 



Ruusulajike Mary. Kuva täältä

Miksi listallani oli juuri IDUN Minerals?

 Idunin huulikiillot ovat saaneet nimensä eri ruusulajikkeiden mukaan. Sävyjä on kaikkiaan 12 kappaletta. Korkeapigmenttiset huulikiillot on kehitetty ilman tarpeettomia lisäaineita kuten säilöntäaineita tai hajusteita. Kiillot sisältävät pohjoismaista lakkaöljyä, jonka sanotaan pehmentävän ja ravitsevan huulia.

 



IDUN Minerals huulikiilto on mielestäni herkullinen ja mehukas tapaus, joka myös tuntuu huulilla hyvältä. Kiilto asettuu kauniisti ja kestää paikoillaan yllättävän hyvin. Minun valintani on sävy "Mary", joka näyttää hylsyssä kirkkaan oranssinpunaiselta, mutta huulilla sävy on pehmeä ja raikas. Mary liikkuu mielestäni varsin ketterästi huulipunan ja -kiillon välimaastossa, sillä pigmenttipitoisuus on runsas.  Jatkossa ajattelin hankkia sävyn "Anna". Kaikki sävyt täällä.

Huulikiilto maksaa n. 20€.
Jälleenmyyjät täältä. Netissä Idunia myy Nelly.


Ihanaa lauantaipäivää :)

perjantai 7. helmikuuta 2014

LivBox Helmikuu 2014



Helmikuun LivBox on pinkki, 
sen teemana on ystävänpäivä ja talviloma. 
Lähetys sisältää myös kaksi pientä juttua annettavaksi miespuoliselle ystävälle. Alkuvaikutelma on runsas, boxi näyttää olevan täynnä tavaraa.




LivBox on pitänyt huolen siitä, 
että minulla on jo valmiiksi kaapissa odottamassa paljon matkakokoisia hiustuotteita. John Frieda shampoo ja hoitoaine pääsevät joukon jatkoksi. Toisaalta käyttäisin nämä mielelläni heti pois - kaappi on täynnä. Sarja ei ole ennestään tuttu, mutta nämä voisivat jopa toimia hiuksissani. 



 
Aika outoa, etten ole viitsinyt kokeilla tätä jo aikaisemmin. Garnier BB-voide on pioneeri, josta kaikki BB alkoi meillä Suomessa. Olisin voinut elää ilmankin, sillä markkinoille on tullut jo monta paljon kiinnostavampaa juttua. 
Mutta hei, pakkohan tätäkin on kokeilla :)

Ovh 13/50ml


Neutrogena Norwegian formula Käsivoide oli kiva saada LivBoxin mukana. Muistelen, että juuri tätä voidetta on suositeltu minulle joskus. Pääsee heti käyttöön.

Ovh 4,55/50ml


Eucerin aquaphor on kuivan, rohtuneen ja ärtyneen ihon tehovoide.
 Voisin sujauttaa tämän käsilaukkuuni hätätilanteita varten. 
Carmex huulivoiteen tilalla olisi voinut olla huulivoidepuikko, en tykkää sivellä huulivoidetta sormin.

Eucerin 8,50/7ml
Carmex 2,95


Ja lopuksi pari juttua miehelle, 
joka toivottavasti kaikilta myös löytyy ;)


Mitäs piditte?
Jaksatteko vielä innostua LivBoxista?




Olen tilannut LivBoxin täältä.

torstai 6. helmikuuta 2014

Paras ihonhoitotuote 2013




Suurin osa viime aikoina käyttämistäni kuorinta-aineista on ollut mekaanisia eli tuote on sisältänyt kuorivia rakeita (esim. CATTIER Paris ja FLOW kosmetiikka). V 10 PLUS Kuorintageeli onkin sitten ihan toisentyyppinen pehmeä tapaus, jonka tehoaineiden sanotaan reagoivan kuolleen ihosolukon proteiinien kanssa ja näin poistavan solukon geelin seassa pieninä hiutaleina. Tuote on Cosmopolitan Beauty Awards 2013 voittaja Paras ihonhoitotuote -sarjassa. Eli erittäin ajankohtainen tuote on siis kyseessä.





Testiin saamani vesipohjainen kuorintageeli lupaa olla hellävarainen ja kaikille ihotyypeille sopiva (myös herkälle iholle!). Kirkas aine paljastaa todellisen luonteensa vasta ihoa hierottaessa, jolloin se muuttuu valkoisiksi hiutaleiksi (postauksen lopussa on käyttöohje). Tehoaineina mainitaan Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dicocodimonium Chloride sekä Steartrimonium Bromide. Lisäksi geeli sisältää riisinkuori- ja merileväuutteita, jotka kirkastavat ja kosteuttavat ihoa. Tuote ei sisällä hajusteita, parabeenejä, väriaineita tai mineraaliöljyä.

Tarvitaan vain kaksi sanaa kuvaamaan V 10 PLUS innostustani.
Olen myyty. Kaksi kokeilemaani sarjan tuotetta ovat toimineet ihollani loistavasti (siitä toisesta kuulette hetken päästä). Ihoni kirkastuu ja pehmenee kuorinnan vaikutuksesta kuin taikaiskusta. Kaksi kertaa viikossa on sopiva kuorintatahti omalle pintakuivalle sekaiholleni. Eipä tähän voi enää muuta sanoa, kun että Japanissa osataan tehdä loistavaa kosmetiikkaa :)

.


"Käyttö: Sopiva määrä geeliä hierotaan puhtaalle ja kuivalle iholle. Annetaan vaikuttaa 5 sekuntia ja hierotaan kevyesti sormenpäillä pyörivin liikkein. Kuollut ihosolukko kuoriutuu pois geelin mukana. Geeli huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Käytetään iltaisin 1-3 kertaa viikossa ihon tarpeesta riippuen."

50ml tuubi maksaa n. 35. V 10 PLUS jälleenmyyjät KLIK.


Löytyykö muita V 10 PLUS -kuumeen valtaan joutuneita?


sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Paul Mitchell Curls





Tänään ajattelin poistua mukavuusalueeltani hiustenhoidon pariin. Kevään hiustrendeissä näkyy pitkästä aikaa taas kiharaa. Paul Mitchell Curls taas lupaa olla kiharan paras ystävä. Tuotteet hoitavat ja vahvistavat kiharaa hiustyyppiä. Lopputuloksen luvataan olevan luonnollisen pehmeä ja kiiltävä.

Oman luonnonkiharani hoitaminen on haastavaa, vaikka joukkoon mahtuu myös hyviä päiviä. Kuvailisin omaa hiustani kestovärjätyksi semi-luonnonkiharaksi, joka on rakenteeltaan pehmeää. Täytyy myöntää, että suoristusrauta on ajoittain ahkerassa käytössä. Pidän vain aurinkoisista päivistä, sillä kostea sää tekee hiuksistani täysin kurittomat. Paulilla on siis kova pähkinä purtavaksi.





SPRING LOADED Frizz-fighting shampoo lupaa hillitä pörröisyyttä. Shampoo on syväkosteuttava ja se pesee hiukset hellävaraisesti, hiussuomuja avaamatta ja hiusväriä haalistamatta. Tuote on pakattu suureen 250ml jättituubiin. Shampoo vaahtoaa sopivasti ja hiukseni puhdistuvat tällä helposti. Lopputulos on pehmeä, sileä ja hallittava. Tuote ei takuta tai latista hiuksia. Pidän tästä kovasti. Harmi, että oma tuubini osoittaa jo loppumisen merkkejä. Ostan tätä varmasti jatkossa lisää.





FULL CIRCLE Leave-in treatment elvyttävä hoitoaine lupaa kosteuttaa ja silottaa pörröiset hiukset pehmeiksi. Hiuksiin jätettävä hoitoaine on ehdottomasti parempi valinta kun poishuuhdeltava, sillä sen tehoaineet pääsevät vaikuttamaan kunnolla. Levitän hoitoaineen pyyhekuiviin hiuksiin pieni määrä kerrallaan. Hiukseni tuntuvat välittömästi tiiviiltä ja hallittavilta, kaikki ylimääräinen pörröisyys on poissa. Täydellinen valinta luonnonkiharalle!




ULTIMATE WAVE Beachy texture geelivoide lupaa antaa rouheaa rakennettaKäytin geelivoidetta itseasiassa silottamaan. Kun laitan hiukseni kiinni, pään sivuille jää aina ohutta untuvaa, jonka saan tällä taiottua näppärästi pois. Toisaalta, jos haluan tehdä laineita, se onnistuu myös. Geeli antaa kiharoille pehmeää ja erottelevaa rakennetta.


Me Naiset 23.01.14

TWIRL AROUND Curl Definer on kiharoita korostava muotoiluvoide. Pullon sisään pakattu kaksoiskoostumus näyttää hauskalta. Tuote lupaa kosteuttaa ja silottaa hiuksiaAine toimii hiuksissani loistavasti. Tämä sopii kihara-päiviin, jolloin haluan korostaa kiharoitani. Voisin kuvitella, että tämä korostaa hienosti myös permanentattua kiharaa.

Paul Mitchell Curls vakuutti minut. Tuotteet kosteuttavat ja hillitsevät pörröisyyttä. Lopputuloksena on pehmeä ja joustava kihara. Muotoilutapa riippuu täysin omasta hiustyypistä ja mausta. Tuotteiden ovh on 32-34€/kpl. 

Vielä lyhyt, mutta tärkeä tietoisku: 

"Paul Mitchellin pulloissa yhdistyvät laatu ja etiikka. PM System oli ensimmäinen hiuskosmetiikkayritys, joka julkisesti ilmoitti vastustavansa eläinkokeita. Kaikki tuotteissa käytetyt raaka-aineet kerätään luonnosta vahingoittamatta ympäristöä. Paul Mitchell Systems hyödyntää aurinkoenergiaa omalla farmillaan Havaijilla."




Paul Mitchell Curls tuotteet on saatu kokeiltavaksi blogin kautta. 

lauantai 1. helmikuuta 2014

Lukijatoive :)



Hip hei, äiti siivoaa ja päätin plokata teilleOotteko te siellä? Mä kuulun kai siihen äidin plokin hyvän olon -osioon, kun mulla menee aina niin hyvin. Oon täällä näyttämässä lauantaipäivän mallia teille. Siihen vaan pötkähätte lähimpää syliin tuulettamaan mahakarvojanne. Hymy vielä nassuun, niin hyvin se menee. Voi läjähtää pusu otsaan.



Ja se salaisuus, jota en ole viitsiny kertoa teille, on Otto. Se on mun veli ja kamu. Oikeastaan äiti oli päättäny ostaa vain yhden lemmikkikisun eli tietenkin mut, mutta se kaappasikin mukaansa vahingossa myös velipojan. Otto joutuu näyttelyhommiin. Äiti on sanonu, että on hyvä kun Onnin ei tartte. Otto on valio-pentu, joka kai meinaa vähän hölmömpää maitonaamaa :D 
Ei se ainakaan osaa kirjottaa plokia.

Muistakaa unelmoida herkkupalasta!

toivoo Onni