Sivut

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Mansikkamaitoa




Rakastan mansikoita. Tuoreet mansikat ovat tietysti parhaita, mutta joudun usein tyytymään pakastemarjohin. Olen tänä kesänä pakastanut mansikoita jo kaksi 5kg:n laatikkoa, eikä se riitä koko talveksi. Mansikat ovat kunnon superfoodia, ne sisältävät runsaasti antioksidantteja. Ne parantavat immuunipuolutusta, poistavat nestettä ja puhdistavat suolistoa. Ja mikä parasta, tämä herkku ei lihota :)

Mansikoita voi käyttää myös ulkoisesti kauneudenhoitoon..




FLOW kosmetiikan Mansikkamaito kasvonaamio sisältää aitoa mansikkaa ja sen luvataan kirkastavan, kosteuttavan ja rauhoittavan ihoa - yes, sopii mulle. Ainesosaluettelo on hyvin lyhyt ja jämäkkä. Paria erilaista savea, riisijauhoa, maitojauhetta ja mansikkaa. Eikä mitään turhaa.

Mansikan sisältämällä C-vitamiinilla on hyviä vaikutuksia myös ulkoisesti nautittuna, kuten tulehdusta ehkäisevä ja kollageenin tuotantoa parantava vaikutus. Naamio on koostumukseltaan savinaamio eli se kovettuu iholla. Mukana on mineraalipitoista valkea- ja vaaleanpunasavea, jotka puhdistavat ja uudistavat ihoa. Maitojauhe pehmittää ihoa. Riisijauhe kuulostaa täyteaineelta, mutta sen luvataan tasoittavan ihonväriä, ryppyjä ja pigmenttiläiskiä. Lupaukset kuulostavat korviini hyviltä.




Ensimmäinen kokeiluni ei rehellisyyden nimissä ollut kovinkaan onnistunut. En yleesä pidä savinaamiosta, joten kireä tunne kasvoilla oli taas jotenkin ahdistava ja minuutit tuntuivat kuluvan hitaasti. Onneksi jauheesta voi säätää oman sekoituksen. Ihollani toimii paljon paremmin seos, johon on jauheen ja veden lisäksi laitettu myös muutama tippa Born to Bio Sacha Inchi -kasvoöljyä. Näin koostumuksesta tuli myös pehmeämpi, ja omaan makuuni täydellinen herkän ihon naamio. Veden voi jättää myös kokonaan pois ja laittaa tilalle vaikka ruusuvettä. Lopputuloksena on ihanan pehmeä ja heleä iho, joten naamion fiksaaminen todella kannattaa, se lisää myös käyttömukavuutta. Olen käyttänyt viime aikoina paljon voidenaamioita, joten puhdistava savinaamio on tuonut kivaa vaihtelua ihonhoitoon. 

Mansikkamaito sopii kaikille ihotyypeille, mutta jos iho on epäpuhdas, kannattaa valita mielummin FLOW kosmetiikan Hilla-Minttu kasvonaamio, joka on myös savipohjainen jauhenaamio. 


Naamion perusohje:

  Annostele 2tl naamiojauhetta ja 1tl vettä, sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä puhtaille kasvoille, anna vaikuttaa noin 10min. Huuhtele lämpimällä vedellä.

Veden lisäksi/tilallalle voi laittaa esim. 
kasviölyä, ruusuvettä, kermaa, tai hunajaa.




 Olen suosinut kesämeikissäni FLOW kosmetiikan Hiekka Aurinkopuuteria ja Vadelma poskipunaa, ne sopivat hienosti yhteen. Käytän aurinkopuuteria varjostustesten tekoon ja poskipunaa tietysti poskipäille. Tulee heti paljon pirteämpi olo.

FLOW kosmetiikkaa löytyy jo monesta ekokaupasta ja netissä sitä myy mm. Biodelly. Hinnat ovat suhteellisen edullisia, esim. Mansikkamaito maksaa noin 14 euroa / 60g.


Kivaa kesäpäivää <3
Oletteko jo pakastaneet mansikoita?




Lehdistönaytteitä

maanantai 27. heinäkuuta 2015

Parasta kesässä




Kesä tuo välittömasti mieleeni loman ja helteiset päivät. Tänä kesänä sää on kuitenkin ollut kostea ja jopa kylmä, joten olen viettänyt aikaa sateenvarjon alla, terassin suojassa ja olohuoneen sohvalla peittoon kääriytyneenä. Positiivisena ihmisenä olen suunnannut katseeni aina seuraavaan viikkoon. Nyt heinäkuu alkaa olla jo lopuillaan ja vettä tulee taas taivaan täydeltä. Onko kesä jo menetetty? Pieni toivonkipinä on vielä jäljellä.

Parasta tässä kesässä ovat olleet kiireettömät päivät ja päiväunet. Elämisen rytmi on ihanasti sekaisin, ja se tuntuu nyt tosi hyvältä. Herätyskello ei soi aamulla klo 5,30, eikä nukkumaan tarvitse mennä heti kymppiuutisten jälkeen. Olen vapaa.




Olen tänä kesänä osannut pakon edessä myös luopua liiasta tavarasta. Tavaraa on mennyt mm. kierrätykseen, roskiin ja kirppismyyntiin. Homma jatkuu vielä, mutta olo tuntuu jo paljon kevyemmältä. Vaatehuoneen siivous on muuten kivaa sadepäivän puuhaa. Meillä on kaksi vaatehuonetta, vintti ja pari riviä vaatekaappeja, kaikki tupaten täynnä. Jatkossa saan ostaa uutta vain, jos annan jotain pois. Reilu peli.




Ystäväni soitti eilen ja kyseli kovasti Lumenesta. Mitkä ovat suosikkejani? Mitä kannattaa ostaa? Hän oli juuri Lumene-hyllyn äärellä, joten vastauksen piti tulla nopeasti. Keksin välittömästi useita hyviä tuotteita, joita minulla on ollut nyt kesälläkin ilo käyttää. Lumene Beauty Base silmämeikin pohjustusvoide on loistava, kunhan muistaa puuteroida luomen ennen pohjustajaa. Samoin CC-voide ja Soft Touch puhdistusvoide. Uusi ihastukseni Lumenelta on ollut kesän alussa testiin saamani Lumene Koivu & hunaja suihkugeeli ja vartalovoide. Näissä on aivan ihana kesään sopiva raikas tuoksu <3

Parasta kesässä..

on ehdottomasti mökkeily. On ihanaa istua kuumassa puusaunassa ja pulahtaa välillä kirkuen viileään järviveteen.

Instagam:iin voi muuten laittaa omia kesäkuvia 
 #parastakesässä ja #lumene
Näin voit voittaa Lumene-tuotepalkintoja :)


Ja jatkossa toivomme AURINKOA <3





sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Uusin ESCADA Joyful Moments




Terveiset mökiltä! Arvatkaapa, mitä kaikkea kivaa siellä puuhailtiin? No, ne perinteiset kuviot eli saunottiin, uitiin ja syötiin. Järvivesi oli kylmää ja taivaalta satoi lisää vettä, mutta fiilis oli hyvä. Olin tällä kertaa ottanut myös blogihommia mukaani, joten uusi testiin saatu Escada Joyful Moments tuli kuvattua Maija-mummin ruusupensaan äärellä. Kuvitelkaa kuvien taustalle vielä lasten riemunkiljakduksia, niin pääsette aika hyvin tunnelmaan. Oli hauskaa <3




Uusin Escada Joyful Moments saattaa näyttää tutulta. Eikä ihme, sillä se on Escada Joyful -tuoksun kanssa samaa perhettä. Nämä kaksi tuoksua ovat itseasiassa niin samanlaisia, että minun piti verrata tuoksujen nuotteja toisiinsa. Löysin tuoksuista paljon samaa, ne ovat kuin siskoja - esikoinen ja kuopus, joita on helppoa rakastaa yhtä paljon.

Escada Joyfyl -tuoksut ovat mielestäni aikuisempia kuin Escadan kausituoksut kuten esimerkiksi tämän vuoden uutuus Escada Turquoise Summer. Itse tykkään kyllä enemmän Joyful tuoksuista. Joyful Moments aukeaa raikkaan hedelmäisenä (mustaherukkasorbetti, litsi, mandariini). Sydäntuoksu on ihana kesäinen kukkakimppu (damaskonruusu, orvokki, pioni). Ja pohjalla on hunajan ja vaniljan pehmeys ja herkullisuus.




Olen käyttänyt tuoksua arkituoksuna. Se sopii erittäin hyvin kesäiselle terassille, torille, aleshoppailuun ja jopa kirppiskierrokselle. Tämä on iloinen hyväntuulen tuoksu, joka lähestyy ympäristöä varovaisen nätisti. Tykkään <3




Hinnat:
Eau de Parfum 30 ml OVH 59,90 €
Eau de Parfum 50 ml OVH 81,90 €

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kesä kynsillä



Kesäinen luonnon väriterapia innostaa lakkaamaan kynnet kauniiksi paljon useammin kuin talvella. Kesäloma tekee kokonaisvaltaisesti hyvää. Yves Rocher kynsilakat eivät olleet minulle tuttuja ennen tätä kesää, joten olen lakkaillut kynsiäni enimmäkseen testiin saamillani YR-lakoilla.




YR peruslakat maksavat 5,90- eli ne ovat todella halpaa huvia ja eri sävyjä on saatavilla kaikkiaan yli 50. Parasta näissä on mielestäni runsas pigmenttisyys sekä hyvä peitto ja kiilto. Hyvin muotoiltu viuhkamainen sivellin tekee kaunista jälkeä. Pullossa on 5ml lakkaa eli se on käytössä sopivan pieni - monet kynsilakkapullot ovat aivan liian suuria, joten lakkaa menee hukkaan, kun väri alkaa jo kyllästyttää. Uusi kapea pullo on myös helppo saada tyhjäksi, vaikka se onkin käytössä kiikkerä. Kynsilakat eivät sisällä tolueenia, formaldehydia tai kamferia - 3-free.




Hopeakorkkiset Yves Rocher geelilakat maksavat 7,90- ja niille luvataan peruslakkoja parempi kesto, jonka allekirjoitan myös oman kokeiluni perusteella. Kuvassa oleva hempeä vaaleanpunainen on todella kaunis ja luonnollinen Rose Perle 26, siitä tuli kerta heitolla lempparini :)




YR kynsilakka hipoo täydellisyyttä, sen heikko kohta on kuitenkin kesto. Normilakka kesti kynsilläni päälilakan kanssa rispaantumatta noin pari päivää ja geelilakka tuplasti kauemmin. Varpaankynsissä lakka kestää viikkoja.

Lakkoja myy mm. Yves Rocher nettikauppa.


Onko teillä kokemusta näistä?


perjantai 10. heinäkuuta 2015

Heinäkuun arvonta



Heinäkuisen arvontani palkinto on niin ihana, että se ei takuulla jää käyttämättä. Palkintona on nimittäin kaikkien janoisten ystävä eli Lagoena-vesipullo (ovh n. 30eur) Arvonta on avoinna kaikille blogini kirjautuneille lukijoille (Blogger, Bloglovin, FB tai Blogipolku), jotka kommentoivat tähän. Toisen arvan saa tykkäämällä Nature's Design Finland FB-sivusta.




Olisi mukava kuulla myös teidän juomapullostanne. 
Millainen se on?
Kerro myös monellako arvalla olet mukana ja sähköpostisi. 

Onnea arvontaan!
 
Suoritan arvonnan ensi torstaina 16.7.15.

Jos arpaonni ei suosi, 
niin pullon saa -20% koodilla KOSMET715
heinäkuun loppuun asti täältä.


Palkinnon on lahjoittanut Nature Desig Finland.

Kesäretki ja kaunis lasinen juomapullo



Teimme eilen retken Fiskarsiin ja Billnäsiin. Nämä kaksi on hyvä nähdä ainakin kerran kesässä, niissä maisemissa sielu lepää. Pidän rakennuksista ja esineistä, jotka henkivät mennyttä aikaa - ihana miljöö. Antiikkipäivät jatkuvat molemmissa paikoissa vielä viikonlopun yli. Suosittelen :)

Sää oli epävakainen ja ajoittain myös hikinen - Suomen kesäsää. Joten Lagoena vesipullo oli retken tärkein varuste. Vanha muovinen juomapulloni ei esittelyä kaipaa. Onneksi se tuli tiensä päähän hetki sitten. Muovipullossa lämmennyt vesi maistuu niin pahalta, että sen voisi heti sylkäistä suustaan pois. Olenkin jo hetken aikaa etsinyt itselleni lasista juomapulloa, jonka pitäisi olla myös kevyt, kestävä ja kaunis. Siis jotain parempaa kuin tyhjäksi juotu valkoviinipullo. 




Meillä oli retkellä mukana kaksi Lagoena-vesipulloa, joka oli yksi liian vähän, sillä retkeläisiä oli kolme, joten jatkossa täytyy hankkia vielä kolmaskin pullo. Mieheni kehui veden pysyvän mukavan viileänä korkkipinnan ansiosta. Lasipullossa vesi säilyy raikkaana ja hyvänmakuisena. Oma suosikkikokoni on 0,3 litran pullo, joka sopii hyvin yhteen käsilaukkuni kanssa. Mies taas pitää enemmän pari desiä suuremmasta 0,7 litran pullosta. 




 Lagoena-lasipullot ovat todella käyttömukavia - ne istuvat hyvin käteen ja ovat iskunkestäviä. Pulloon voi laittaa joko kylmää tai kuumaa (70 asteista) juomaa. Pullo on myös helppo pitää puhtaana, kunhan pitää mielessä, ettei pulloa saa laittaa tiskikoneeseen tai aitoa puukorkkia liottaa vedessä. Korkin sisäpinta sen sijaan kestää kosteutta hyvin. Ja jos joku osa pääsee hukkumaan, uuden voi hankkia tilalle suhteellisen edullisesti. Pullot ovat 100%:sti luonnollisista raaka-aineista - lasia, korkkia, puuta ja luonnonkumia.

Pullojen hinnat liikkuvat siinä kolmenkympin molemmin puolin. Hinta-laatusuhde vaikuttaa kuitenkin hyvältä, sillä tuote on selvästi tarkkaan mietitty. Myös käsinpuhallus ja patentti nostavat hintaa. Pulloja voi ostaa mm. Nature's Design Finland nettikaupasta, joka tarjoaa -20% alennuksen koodilla KOSMET715 (voimassa 31.7.2015 asti). Kurkkaa myös Nature's Design Finland FB-sivut.


Kaunista kesäpäivää <3

Juttu jatkuu illalla arvonnan merkeissä :)

tiistai 7. heinäkuuta 2015

Heinäkuun LivBox




LivBox Heinäkuu tuli taas kätevästi perille pakettiautomaatin kautta. En voi kuin kiittää ja kumartaa nopeaa toimitusta. Tällä kertaa LivBox kunnioittaa Suomen kaunista luontoa lahjoittamalla 0,50 euroa per myyty boxi Suomen luonnonsuojeluliitolle ja saimaannorpan suojeluun. Hieno ajatus. Mukana olevat tuotteet sisältävät luonnosta peräisin olevia raaka-aineita, en kuitenkaan löydä laatikosta sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.




Paketti on painava, joten se on ilo kantaa kotiin. Näitä yllätyksiä on kiva saada, vaikka joskus tuotteet tuleekin jaettua eteenpäin aika nopeasti. Pääasia on, ettei yksikään jää käyttämättä, eikös?




Heinäkuun parhaat olivat..

La Roche-Posay Lipikar Gel-Fluide näytekoko kuivalle iholle. Tämän pikkutuubin perusteella tiedän, sopiiko tuote minulle, joten ihan kelpo juttu. Laadukasta apteekkikosmetiikkaa.

NEUTROGENA Visibly Clear Stress Control Foaming Wash epäpuhtaan ihon puhdistusvaahto lähtee eteenpäin lapselleni, joka tykkää Neutrogenan tuotteista monen muun teinin tapaan. Edullista ja hyvää peruskosmetiikkaa. Uutuustuote. (Ovh 7,95- / 150ml)

HULA välipalapatukka oli myös kiva mutustella välipalaksi, 
voisin ostaa lisääkin tätä terveellistä herkkua.

Mukana oli myös..

KLORANE Gentle Dry kuivashampoo Spray 50ml (6,40-)

Lumene Body Refresh Koivu & Hunaja Virkistävä Jalkavoide 75ml (4,90-)

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL Essensity Color & Repair Shampoo ja Hoitoaine - näytekoot




Pitkäaikaisia tilaajia lahjottiin tällä kertaa kivalla tuotteella eli 
CLARINS Instant Light Natural Lip Perfector - huulikiillolla (Ovh 19,15- / 12ml)

Boxista jäi hyvä kesäinen mieli :)

Mitä sanotte heinäkuusta?


Olen tilannut LivBoxini täältä.

sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Summer feelings











Joku kysyi minulta, mitä teen kesälomallani?
Siihen on tosi helppo vastata.
Tartun hetkeen ja nautin.

Teen pieniä ja rentoja kesäretkiä perheen kanssa - ilman aikatauluja. Luen kirjoja, valokuvaan ja maalaan yhden vaaleanpunaisen oven lisää. Istun keinussa ja ihailen kesäkukkia. Ja toivon, ettei kiireetön elämä loppuisi koskaan.

Kirjoitan blogipostauksia, jos se tuntuu hyvältä. Uskon kuitenkin, että tahti hiljenee hieman. Katsotaan. Ensi viikolla on tulossa kiva arvonta, joten olkaa kuulolla :)

Ihania kesäpäiviä <3



 
Kuvat kesämökiltämme.

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Kaksi loistavaa luonnonkosmetiikan aurinkosuojaa




Yes, kesä on täällä. Kohta meidän perhe pakkaa kamat kyytiin ja lähtee mökille. Sitä ennen ajattelin kuitenkin ihan pikaisesti vinkata teille kaksi loistavaa luonnonkosmetiikan aurinkosuojaa, jotka lähtevät mukaan. Sain nämä testiin joskus keväällä ja nyt niille tuli käyttöä.




Lovea Bio Aurinkovoide Kids SPF 50 Disney on erittäin käyttömukava, voide kun on pakattu näppärään 100ml:n suihkepulloon. Tuote sisältää korkean UVA/UVB suojan, joka perustuu mineraalifilttereihin eli fysikaaliseen aurinkosuojaan. Samasta pullosta voi levittää voidetta sekä kasvoille että vartalolle. Tuote on vedenkestävä, mutta voidetta kannattaa toki lisätä säännöllisesti päivän aikana. Tuote sopii kaikille yli 3-vuotiaille.

Voide on valkoista, tuoksutonta ja suhteellisen ohutta, eikä sotke vaatteita. Se myös tuntuu kestävän iholla normiaurinkovoiteita paremmin. Pidän myös suihkepullon antamasta ohuesta suihkusta, jonka avulla aine levittyy iholle tasaisesti.  
Loistava lapsiperheen tuote <3




ACORELLE Aurinkoöljy SK30 sopii hyvin aikuiseen makuun. Sen aurinkosuoja perustuu 100% kasvipohjaiseen Karanja-öljyyn, jossa on korkea suoja. Öljy on muutenkin herkkua iholle, sillä se on myös voimakas antioksidantti. Ja mikä parasta, tämän tuoksu on tosi hyvä - kevyt manteli + vanilja. 

Öljy imeytyy ihoon mutkattoman hyvin, eikä jätä tahmeaksi. 70 ml:n pullo näyttää pieneltä, mutta öljy tuntuu olevan riittoisaa. Tästä tuli kertaheitolla uusi suosikkini. Turvallinen ja erittäin hyvä luonnonkosmetiikan aurinkosuoja. Tiedän jo etukäteen, että käytän kesän aikana tämän pullon viimeistä pisaraa myöten. Ja ostan vielä toisenkin, jos tämä pääsee loppumaan.

Lovean ja Acorellen tuotteita on myynnissä jo aika hyvin
netissä niitä löytyy ainakin täältä.

Perhe odottaa jo kuumeisesti,
joten heippa ja ihania hellepäiviä <3



torstai 2. heinäkuuta 2015

Ei mitään turhaa




Hyvinvoinnin Tavaratalon Hintahulinat sai minut taas liikkeelle. Tai parastahan nettishoppailussa taitaa olla juuri se helppous - ei tarvitse lähteä minnekään. Sieltä löytyi kaikkea kivaa ostoskorin täydeltä. Ja kaupan päälle tuli vielä Hurraw!-huulivoide. Tarjous oli voimassa vain viime sunnuntaina, mutta hulinat jatkuu vielä 6.7. asti. Esimerkiksi tänään 100 ensimmäistä saa kaupan päälle Bioteekin Probiootti plus pakkauksen.



Katsotaan vielä tarkemmin mitä tuli ostettua. Olen jäänyt koukkuun Himalajan ruususuolan makuun, joten ostin sitä kaksi pussia lisää. Myönnän, että on aika outoa ihastua suolaan, mutta tämä toimii mm. aamupuurossani tavallista ruokasuolaa paremmin ja laatukin pitäisi olla kohdallaan.

Ostin myös D-vitamiinia. Mittautin D-vitamiinitasoni tänä keväänä ensimmäistä kertaa ja tulos oli hyvä, joten tuo vahvuus näyttää sopivan minulle kuin nenä päähän. Eikä haittaa yhtään, jos jonain päivänä unohdan ottaa. Purkki on valmiina syksyä ja talvea varten. Ja hemoglobiinin saan kuntoon vanhalla kunnon Floradix rautajuomalla. Se toimii loistavasti vatsaa ärsyttämättä - ainakin mulla :)



Tilasin myös ihania Mummi ja Minä Eko tuotteita. Sitruunaiset käsi- ja kehopesu sekä yleispuhditusaine jättävät kotiin kivan raikkaan tuoksun. Inhoan siivoamista, joten haen helpotusta kivoista tuotteista - toimii.

Lavera Coconut Dream Exotic suihkugeeli sopii pina coladan ystävälle. Ostin myös proteiinipatukoita 50 senttiä kipale. Näissä oli päivämäärä vanhenemassa. Nopea ja helppo kesäreissujen välipala. 

Löytyikö joukosta teidän suosikkejanne?

Ihanaa kesäpäivää..
nyt saa nauttia <3