Sivut

perjantai 29. huhtikuuta 2016

Yksi kokemus asiakaspalvelusta


 





Olen aina pitänyt lukemisesta. Aamu alkaa Aamulehdellä ja sitä seuraa monta nettilehteä, joiden pariin palaan aina uudelleen. Työpäivän jälkeen minut löytää kahvikupin äärestä lukemasta naistenlehtiä. Viimeistään illalla selaan läpi kaikki minulle tärkeät blogit. Ja jos voimia riittää, nappaan käteeni kirjan. Keskityn tekstiin aina täysillä ja ympäröivä maailma katoaa kaukaisuuteen. Ei kovin hyvä ominaisuus perheenäidille, mutta en osaa muuta.

Kaikki lukemista vaikeuttavat tekijät, kuten hämärä valo, liian pieni tekstikoko ja epäselvä fontti saavat verenpaineeni nousemaan. En halua siristellä, vaan tekstin pitää kulkea silmissäni kauniisti soljuvana. Näköni on ollut aina hyvä, joten olen ollut hyvin onnekas saadessani tarkastella muurahaisen kantaman lastin lisäksi kaukana lentävää mehiläistä. Maailma ei kuitenkaan ole enää entisensä.  

kuva täältä


Sinnittelin kuukausia markettilaseilla, joita olin ripotellut tasaisesti ympäri taloa. Maaliskuussa kyllästyin kuitenkin surkeaan tilanteeseeni ja marssin näöntarkastukseen Silmäasemalle. Silmälääkärin tutkimus oli tehty pari vuotta sitten, joten ajattelin keskustella ensin optikon kanssa, joka teki minulla näöntutkimuksen. Ja vain hetkeä myöhemmin olin valitsemassa kehyksiä. Kaikki sujui kuin tanssi, kunnes reilu kaksi viikkoa myöhemmin tuli tilauksen lunastamisen aika. Sain nenälleni uudet lähilasit, mutta en nähnyt yhtään sen paremmin. Mitä ihmettä? Olinko sokeutumassa? Lasit vietiin siltä seisomalta takahuoneeseen tutkittavaksi, ne paljastuivat kaukolaseiksi vaikka olin tilannut lähilasit (kaukonäössäni ei ole vikaa). Lähdin hämmentyneenä ulos liikkeestä, odotus oli tuomittu jatkumaan. Minulle ei tarjottu mitään hyvitystä, vaikka virhe oli tapahtunut liikkeessä. Onneksi uusi tilaus lähti eteenpäin kiireellisenä. 




Päivät kuluivat ja kyllästyin odottamiseen, joten otin yhteyttä Silmäaseman markkinointipäällikköön, joka oli tilanteesta hyvin pahoillaan ja halusi selvittää virheen perin pohjin. Tämän jälkeen koitti viiden päivän hiljaisuus. Juuri kuin luulin asian unohtuneen, sain viestin, jossa minulle tarjottiin -30% alennus aurinkolaseista, joita en alunperinkään ollut ostamassa. What? Lisäksi olisin saanut käyttööni I need you -valmislasit, joille en tuntenut enää siinä kohtaa tarvetta, sillä lasitilaukseni oli juuri samana päivänä saapunut perille. Aikaa kului kokonaisuudessaan reilusti yli neljä viikkoa, lähes viisi.




 Kukaan ei voi välttyä virheiltä, ratkaisevaa on se, miten virheeseen suhtaudutaan. Miksi valmislaseja ei tarjottu heti vahingon tapahduttua? Minulle jäi se tunne, ettei Silmäasema jatkossakaan vastaa virheistään. Surullista, mutta totta. Liikkeen tekemän virheen maksaa aina asiakas.

Oletteko kokeneet vastaavaa? Mikä olisi ollut hyvä tapa korjata virhe? Millaista on hyvä asiakaspalvelu? Osaatteko antaa palautetta?


Puhdas+ arvonta päättyy huomenna,
 muistakaahan osallistua :) 




keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Puhdas+ kokemuksia, alevinkki ja ihana arvonta




Kirjoitin Puhdas+ Caps -tuotteista ensimmäisen kerran noin puolitoista vuotta sitten. Aihe on edelleen yksi blogini suosituimpia juttuja, joten siihen on hyvä palata. Puhdas+ on supisuomalainen juttu, joten siitä kannattaa puhua. Tuotteista on karsittu pois kaikki ylimääräiset lisäaineet, esim. sarjan kollageenijauhe sisältää vain kolmea ainesosaa.

Puhdas & Beauty Kollageeni & Tyrnimarja on tullut minulle hyvin tutuksi, olen käyttänyt sitä jo useamman purkillisen. En kuitenkaan käytä sitä jatkuvasti, vaan aina kun iho tai limakalvot tuntuvat kaipaavan lisää kosteutta. Aiemmin minulla oli tapana hoitaa samaa asiaa tyrniöljykapseleilla, mutta jauhe toimii tällä hetkellä käytössäni parammin. Jauhetta voi käyttää monella tavalla, minulle helpointa on sekoittaa se esim. smoothien joukkoon. Veteen tai mehuun jauhe sekoittuu huonommin, eikä kokkareita ole kiva juoda. Voit lukea lisää kokemuksiani täältä.




Puhdas+ ihonhoito on jäänyt minulta aikaisemmin kokeilematta, vaikka muistan lukeneeni siitä paljon hyvää. Onneksi tietämättömyys on kohta menneen talven lumia, sillä minulla on parhaillaan menossa Puhdas+ testi, joka pitää sisällään Puhdas+ Collagen Cream -voiteen ja Puhdas+ Collagen Serum -seerumin. Levitän seerumin puhtaalle iholle aamuin illoin. Seerumi sopii myös sellaisenaan meikin alle. Voide puolestaan on suhteellisen kevyttä ja hyvin imeytyvää. Puhdas+ ihonhoito vaikuttaa lupaavalta, jälkitunne on kivan pehmeä ja heleä, vaikutuksen tuntee heti. Tuotteissa on hyvin kevyt ja raikas tuoksu. 

Kollageeni imeytyy huonosti ihoon, sillä sen molekyylikoko on liian suuri, mutta Puhdas+ seerumin ja voiteen koostumus on mielestäni todella onnistunut. Oma pintakuiva sekaihoni sai uutta puhtia ja eloa. Tyrnimarja, biotiini, c-vitamiini ja arganöljy tekee selvästi hyvää aikuiselle iholle.




Hyvinvoinnin tavaratalossa on menossa Puhdas+ viikko (25.4-1.5.16), jonka aikana sarjan tuotteita voi ostaa -25% edullisemmin koodilla PUHDASVKO17. HT on hyvä, helppo ja turvallinen tapa ostaa, käytän sitä useamman kerran vuodessa sen edullisuuden ja bonuspisteidenkin tähden, joten voin suositella. Ajattelin hyödyntää alea ja ostaa tällä kertaa ainakin vitamiinisuihkeen, olo on sen verran voimaton kevätflunssan jälkeen.


Pidän Puhdas+ tuotteista, joten olen erittäin iloinen voidessani arpoa niitä myös teille. Kaksi onnekasta voittaa Puhdas+ tuotepaketin, jonka arvo on 50 euroa. En tiedä paketin tarkkaa sisältöä, joten kyseessä on yllätyspaketti. 
Onko Puhdas+ tuoteperhe teille jo tuttu?


1 arpa -> vastaus kysymykseen
2 arpaa -> olet blogini kirjautunut lukija


Onnea arvontaan,
voittaja selviää vappuaattona :)
Muista laittaa mukaan myös sähköpostisi. 




Sponsored

torstai 14. huhtikuuta 2016

Onnentaidot?



 Kun olin lapsi, äitini lempisanontoja oli "on turha juosta, jos tie on väärä". Opin ajattelemaan jo pienenä, että viisas ihminen ei juokse, vaan hidastaa tahtia aina kun olo tuntuu epämiellyttävältä tai vaihtaa suuntaa, eli tekee elämälleen jotain - eikä valita. Äidilläni oli taito elää hyvin, vaikka elämä ei ollutkaan täydellistä. Olen omassa elämässäni yrittänyt olla kulkematta kivisiä polkuja, hidastanut tahtia, käyttänyt mukavia kenkiä ja etsinyt elämän aurinkoläikkiä. En ole kuitenkaan säästynyt surulta. Elämäni suurimpia murheita ovat olleen sairaudet, omat tai läheisten. Ne ovat asioita, joita ei voi valita, voi vain yrittää elää mahdollisimman hyvin sairauden kanssa. Sopeutumiskyky on kullanarvoinen taito. Samalla pitää kuitenkin olla kyllin viisas ymmärtämään ne asiat, joiden eteen voi tehdä jotain. Esimerkiksi kipuun ei voi jäädä lepäämään, vaan ensin kannattaa etsiä kaikki keinot kivun voittamiseksi.



 

Elämässä tarvitaan monenlaisia taitoja. Jotkut meistä ovat matemaattisesti, visuaalisesti, liikunnallisesti, kielellisesti tai musikaalisesti lahjakkaita. Toiset taas omaavat inter- tai intrapersoonallista lahjakkuutta. Minua kiinnostaa erityisesti intrapersoonallinen, joka on kykyä lukea omia tunteita ja asenteita, ja ennen kaikkea taitoa muuttaa niitä tilanteen mukaan. Uskon, että intrapersoonallisesti lahjakas löytää elämän tasapainon muita helpommin, hän osaa elää tavalla, joka pehmentää elämän mukanaan tuomia iskuja. Ehkä koulussakin olisi hyvä opetella myös näitä taitoja? Oppiaineena itsetuntemus :)




Yritän omassa elämässäni vaalia onnentaitoja, joihin kuuluu monenlaista hyvää, kuten optimismi, luottamus tulevaisuuteen, hetkessä eläminen ja kyky olla kiitollinen. Uskon, että näin arkikin sujuu paremmin. Myönteisen elämänasenteen omaavan on helppo rakentaa hyvää elämää ja parisuhdetta sekä uskoa tulevaisuuteen elämän kivikoista huolimatta. 

Jouduin pari viikkoa sitten hankalan paikan eteen, kun luulin sairastuneeni vakavasti. Yritin päivällä ratkoa ongelmaa kaikin mahdollisin keinoin, mutta joka yö heräsin klo 3.30 ja tunsin kuolevani. Yhtenä aamuna sanoin miehelleni, että yhteinen elämämme päättyy pian, mutta hänen ei tarvitse surra, sillä olen elänyt hyvän elämän. Onneksi minulle tyypillinen optimismi palasi muutaman tuskaisen päivän jälkeen. Uskon, että lytys oli väärä, vaikka asian tutkiminen onkin vielä kesken. Elämä tuntuu hyvältä tässä ja nyt. 
 

 Osaatteko onnentaitoja?


Ihanaa päivää <3 


 

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Isadora kevään parhaat palat




Kevät on minun vuodenaikani. Tuskin maltan odottaa kukkivia omenapuita, tulppaaneja ja ilman täyttävää linnunlaulua. Keväällä on kiva myös lakata kynsiä ja tuoksutella uusia kesätuoksuja. Toivon elämän olevan taas kevyttä ja helppoa, kun raskas talvi on taakse jäänyttä elämää.

Uusi Isadoran kevätkokoelma "A DAY ON THE RIVIERA" #LELOOK
sisältää kevyitä samettisia pastellisävyjä. Kevään kynsilakat ovat samaan aikaan mattamaisen puuterisia ja silkkisen kiiltäviä. Niissä on jotenkin satumaisen hyvä tunne, jota on vaikea pukea sanoiksi. Sivellin sopii kynnelle loistavasti. Tykkään <3




Isadora Twist-Up Matt Lips huulipunakynillä saa helposti siistiä jälkeä, vaikka olisi kuinka tumpelo tai väsynyt. Mattamaiset sävyt ovat taas kauniin pehmeitä ja arkeenkin sopivia. Pidän myös punan kermaisesta ja kestävästä laadusta.
 



Tämän kevään yksi kauneimmista paleteista on Isadora Nude Sand 06.



Käytän yleensä aina nestemäistä eyelineria, sillä se kestää parhaiten raskaalla luomella. Isadoralta tuli tänä keväänä myös uusi nestemäinen Twin Tip Eye Liner, jolla saa näppärästi tehtyä erilaisia rajauksia. Minulla on käytössä myös Sensain ja L'Orealin eyeliner, joten olen tottunut terävään kynämäiseen kärkeen. Uusi kynätekniikka oli kuitenkin aika helppo oppia, vaikka ote onkin hieman erilainen. 
Nyt leveä siipirajauskin onnistuu helposti.

Lisää kokoelmasta voi lukea Isadoran sivuilta.

Parasta Isadora keväässä ovat kynsilakat,
oletteko kanssani samaa mieltä?




Sponsored 

perjantai 8. huhtikuuta 2016

LivBox Huhtikuu 2016 + arvonnan voittaja



Ella Baché arvonta on päättynyt. Voittajan nimi selviää postauksen lopusta, joten jännitetään vielä hetki. Ellan tuotteet olivat monelle vielä aika tuntemattomia, mutta kiinnostuksen siemen tuntuu jo lähteneen itämään, näin ainakin toivon.

LivBox-tilaukseni jatkuu, joten Huhtikuun LivBox on nyt onnellisesti perillä. Katsotaan mitä musta laatikko pitää sisällään.




Boxi kulkee hipiä heleäksi -teemalla ja mukaan on tällä kertaa päässyt 3 + 1 täysikokoista tuotetta, joista yksi oli tuttuun tapaan hammastahna. Onkohan tämä sama Colgate tullut aiemminkin? Näyttää tutulta, ja en edelleenkään käytä. Nopea silmäys kertoo sisällön olevan kuitenkin ihan ok, pari juttua tulee heti kokeiluun. Mukana on myös kiitos pitkäaikaisille tilaajille.




Huhtikuun parhaat olivat..

Lumene Artic Glow huuliöljy oli boxin paras tuote, tätä uutuutta on kiva päästä kokeilemaan. Vadelmansiemenöljy ravitsee huulia ja antaa kevyen sävyn. Ovh 11,90-

Cutrin Chooz Hairspray Super Strong hiuskiinne. Pidän Cutrinin tuotteista, joten tämä vähän pienempi 100ml:n matkakoko oli kiva saada. Ehkä tämä lähtee reissuun mukaan?

SIM System4 Oil Cure Hair Mask O Hiusnaamio on kiinnostava. Tämä yllätys on kuitenkin pilattu liian pienellä 20ml:n näytekoolla, tuli petetty olo. Kyseessä on Gliz & Glam Minnan lempparituote.

 Ja ne muut..

Colgate Max White hammastahna

Garnier Body Dry Oil on uutuustuote, 
mutta en jostain syystä jaksa innostua. Ehkä kesällä innostus palaa? Ovh 6,95-

Osis+ Big Blast Volyymigeeli lupaa hiuksille voimakasta volyymia ja tyvikohotusta. Tuote on FAB-kauneusstudion Hannan ja Kristan lemppari. Näytekoko 50ml.

Ecotools pesukinnas tuli vain pitkäaikaistilaajille.


Mitä piditte huhtikuusta?


Ellan puhdistusetti lähtee Marille.
Laitan sinulle viestiä. Arvonta suoritettiin random.org arvontakoneella. 
Kiitos kaikille osallistuneille.



LivBox on tilattu omalla rahalla.

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Ella Baché arvonta



Tiesittekö, että Ella Baché täyttää jo 80 vuotta? Juhlavuoden kunniaksi sarjan tuotevalikoima on uudistunut ja pakkaukset ovat saaneet uutta ilmettä. Tammikuussa tuli uusi tehokosteuttava Hydra Cellular -seerumi, joka on mainio janoisen ihon sankari. Maaliskuussa uudistuivat myös puhdistustuotteet, jotka uskovat tomaatin voimaan.




Oma Ella Baché taipaleeni alkoi jo yli 20 vuotta sitten, jolloin ensimmäistä kertaa perehdyin ihonhoidon saloihin. Erityisesti yksi tuote on jäänyt tuolta ajalta mieleeni, se on Émulsion Équilibrante kosteusemulsio, joka on myynnissä vielä tänäkin päivänä. Kevyt ja helppo kosteusemulsio oli luottotuotteeni, ostin sitä monta pullollista. Tänä päivänä pidän erityisesti klassisen tomaattivoiteen luomuversiosta, joka nimeltään Creme Enchantee hoitovoide.




Yksi onnekas Kosmetiikkatestin lukija voittaa omakseen Ella Bachén uudistuneet puhdistukset, jotka ovat arvoltaan 53 euroa. Settiin kuuluu Lait Tomate Démaquillant puhdistusemulsio ja Tonique Tomate Éclat -kasvovesi, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. 

Puhdistusemulsio poistaa sekä kasvo- että silmämeikin. Tuote sisältää mm. tomaatinsiemenöljyä, joka ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja valmistelee näin ihon hoitovoidetta varten.


 Arvontaan voivat osallistua kaikki, kirjautuneet lukijat saavat kiitokseksi vielä toisen arvan. Olisi hauska kuulla, onko Ella Baché tuttu? Lempituotteesi? Eikä haittaa yhtään vaikka sarja ei olekaan vielä tuttu, ihana matka Ellan kanssa voi alkaa tästä :)

Arvonta päättyy 8.4.

Lämpimästi tervetuloa mukaan arvontaan.
Laita mukaan sähköpostisi, kiitos :)



Yhteistyössä Rohdos-Ala