Sivut

maanantai 31. lokakuuta 2016

I love me - kerran vielä




En tiedä, kiinnostaako teitä enää viime viikonlopun I love me -messut, jotka olivat vuoden suurin kauneus- ja hyvinvointitapahtuma, mutta palaan aiheeseen vielä kerran ostoksieni kera. Olin messuilla perjantaina kahdeksan tuntia, mutta olisin voinut olla vielä toiset kahdeksan, sillä aina jää jotain näkemättä. Pidin kokemastani todella paljon, mutta ammattipuoli (kosmetologipäivät) jäi tällä kertaa väliin - sinne olisi pitänyt olla erillinen lippu ja lisää aikaa - harmitus.




Hiustuotteita tarvitaan aina, joten ostin kokeiluun uusia tuotteita luonnonkiharalle. Alterna -setti oli messuilla tosi halpa (20 eur), jos samat tuotteet ostaa vaikkapa Stockalta, niin joutuu raottamaan kukkaroaan reilu kolme kertaa enemmän (70 eur). Jännä nähdä, miten hyvin nämä sopivat hiuksilleni. Alterna on erittäin kiinnostava ja kehittyvä ammattilaistason sarja, joka jättänyt tuotteistaan pois turhat ainesosat, kuten parabeenit, sulfaatit ja fltaatit. Bamboo Smooth -pakkaus pitää sisällään Kendi Oil Dry Oil Mist -kuivaöljyn, Anti-Frizz -shampoon ja -hoitoaineen. Bamboo-sarja sisältää luomulaatuista bambu-uutetta, ja sen luvataan olevan oikea pörrötukan pelastus :). 
Alternaa myy muuten netissä ainakin eleven. 

 Batiste Dry Shampoo Original -kuivashampoo antaa viikkooni pari hyvää hiuspäivää lisää, joten ostin sitäkin lisää, vaikkei alennus ollutkaan suuren suuri - messuhinta 5 eur.

RICH Volumising Mousse on elämäni paras muotovaahto, ostan sitä lisää aina tilaisuuden tullen, se ei saa päästä loppumaan. Vaahto tuoksuu ihanalle, antaa kiiltoa ja pitoa. Messutarjouksena oli kaksi pulloa 15 eurolla, tuolla hinnalla ei saa edes yhtä normihintaista pulloa.
 



Jolie yllätti upealla osastollaan, jonka päällä oli kukkaistaivas. Kaikki kokeilemani Mia Höytö on ollut loistavaa, joten ostin testiin Valo silmänympärysvoiteen ja uuden Helmi kuorinnan, kaupanpäälle sain vielä Ihana kosteusvoiteen 15ml. Setti maksoi messuhintaisena 40 euroa vähemmän, jos muistan oikein. Maksoin 70 euroa. Ihanalta vaikuttaa <3




Laveran osastolta löytyi paljon uutuuksia. Valitsin testiin helpotusta kuiville käsilleni ja repsottaville kynsinauhoilleni. Lavera Hand & Cuticle Cream -käsivoide imeytyy nopeasti, joten sen käyttömukavuus on huippuluokkaa. Voide tuoksuu laveramaisen hyvältä miedolla otteella. Aineosasluettelosta löytyy mm. luomuoliivi- ja avokadoöljyä sekä kamomillauutetta.  

Minua kiinnosti myös Lavera Intense Nail Cream kynsienhoitovoide, joka vahvistaa kynsinauhoja ja kynsiä. Samasta purkista voi sipaista voidetta myös kuiviin kantapäihin. Näppärä käsilaukkukoko.

Lavera Natural Liquid Foundation -meikkivoide oli jäänyt minulta epähuomiossa kokonaan testaamatta, mutta nyt se puute on korjattu. Tämä Laveran meikkivoide on koostumukseltaan kevyt, se antaa kauniin luonnollisen lopputuloksen. Voidetta voi myös hyvin kerrostaa enemmän peittoa vaativiin kohtiin. Meikki kesti ihollani hyvin aamusta iltaan, eli ainakin sen kahdeksan tuntia. Tuote sisältää mm. arganölyä. Mainio meikkivoide, joka tulee käytettyä viimeiseen pisaraan <3

Ja reissuviikonloppuna tarvitaan aina myös puhdistusliinoja - Formula 10.0.6
 Ja toki myös tummaa Leader 85% suklaata, joka on muuten valmistettu Suomessa.


 Löysittekö mitään kivaa :)




Laveran tuotteet saatu, muut ostettu. 


 

lauantai 15. lokakuuta 2016

Vuoden parhaat messut & muutama vinkki



Asiani on tänään lyhyt..

Jos rakastat kaikkea naisellista, kuten kosmetiikkaa, muotia ja koruja, niin sinun kannattaa suunnata ensi viikonloppuna kohti Messukeskusta ja I love me -messuja. Se on paikka täynnä terveyttä, kauneutta ja hyvinvointia, jota jokainen meistä tarvitsee. 

Varaan yleensä messuiluun vain yhden päivän, mutta se on aivan liian vähän, sillä jotain jää aina näkemättä. Huono puoli on lauantain ruuhkat esim. ruokapaikoissa, joten jos mahdollista, messuille kannattaa mennä jo perjantaina. Ota mukaan myös vesipullo ja hyvät kengät. Messuilta löytyy aina jotain kivaa ja edullista ostettavaa, joten ota mukaan laukku, jota on helppo kantaa mukana, tai vie ostoksia narikkaan. Vaatetuksen on hyvä olla ennen kaikkea mukava :)





Vinkkejä..

Kaikki Laveran tuotteet -40%. 
Esimerkiksi Illuminating Eye Cream -silmänympärysvoide 
13,60 eur (ovh 22,65-) - osasto 7f61

 Nordic Health Systems Oy - Valitse 2 maksa 1. Tarjolla runsas valikoima Laveran, Born to Bion, Sosarin ja Nurmen luonnonkosmetiikkatuotteita sekä Lilly's Eco Clean kodinpuhdistustuotteista - osasto 7f58

 

 HURRAW! huulirasvat 3 kpl / 10 eur - osasto 7G49

 

 

 

Mia Höytö Lumous -seerumi 40 eur (ovh 53,60-)

 

Raw Choko raakasuklaat -40% - osasto 6G71

 

Dermalogica fanien suosikit-pakkaus 25 eur (ovh 59-)

 

 Skintex Diag -silmänympärysanalyysi paljastaa ihon kunnon pintaa syvemmältä mm. 3D-kuvan avulla. Messuhinta 10 € (norm 29 €) tai Ella Baché -silmänympärysvoiteen ostajalle ilmaiseksi - Rohdos-ala osasto 7e39

 

Lisätietoa messuista täältä


 Oletteko menossa?


 

  

perjantai 14. lokakuuta 2016

Uusi kauneusboxi - Bearel



Oletteko kuulleet Bearel kauneusboxista? 

Boxi on visuaalisesti tyylikäs lähetys, joka sisältää vähän erikoisempaa kosmetiikkaa Etelä-Koreasta, eli maasta, jossa suhtaudutaan kauneuteen intohimoisesti. Tämä kauneusboxi ilmestyy vain neljä kertaa vuodessa - syksy, talvi, kevät ja kesä. Tähän mennessä on kuitenkin ilmestynyt vasta kaksi boxia, joten onkin jännittävää seurata, miten homma kehittyy. Alku vaikuttaa lupaavalta. 




Sain testiin syksyn kauneusboxin, joka on ahdettu täyteen kauneusherkkuja. Jokainen tuote vaikuttaa mielenkiintoiselta pienintä näytepussukkaa myöten. Näistä saa hyvin osviittaa seuraavaa Bearel -ostosta varten. Kaikkia boxin tuotteita voi ostaa nettikaupasta, jos vaikka kiintyy johonkin niin paljon, että haluaa sitä lisää. Hienoa :)




Boxin tähdet ovat..

MISSHA Near Skin pH Balancing -puhdistusvaahto, joka lupaa puhdistaa kasvot hellävaraisesti ja ihoa ärsyttämättä. Jos tämä vaahtopuhdistus tuntuu liian voimakkaalta, vaikka pH vaikuttaakin olevan kohdallaan, niin kannattaa kokeilla tätä kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena puhdistusöljyn tai -voiteen jälkeen. 
Tuote on täysikokoinen 150 ml / ovh 9,90 eur

MISSHA Super Aqua Ultra Water-Full Gel Serum -kasvoseerumi tehokosteuttaa ihoa. Sopii tähän vuodenaikaan kuin hansikas käteen. Koostumus on geelimäinen.  
Täysikokoinen tuote 40 ml / 28,90€

Tony Molyn pupu-huulivoide on ulkoasultaan söpö, ja antaa huulille kevyen sävyn. Sävyjä on olemassa kaikkiaan viisi. 
Ovh 7,95 eur.

Tony Moly Peach anti-aging hand cream sopii työpöydän tuntumaan, jossa se ilahduttaa, ja tulee käytetyksi ehkä vähän liiankin nopeasti. Tuoksuna on herkullinen persikka. Tykkään <3
Ovh 30ml / 10,50€




Näytekokoiset..

Mizon Collagen Power Lifting Cream -kasvovoide ja
All in One Snail Repair Cream. Mizon on minulle tuntematon sarja, joten testaan pussukat huolella. Varsinkin jälkimmäinen voide kiinnostaa kovasti, sillä se sisältää 92% etanaseerumia, johon ehdin jo rakastua Misshan voiteessa.

Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling -kuorintageeli vaikuttaa hyvältä. Homman juju piilee Jiri-vuorten vapaiden kanojen munissa, joista otetaan talteen kuorijauhe ja munan kuorikalvo. Tuote lupaa kosteuttaa, pehmentää ja rauhoittaa ihoa.

Holika Holika Aloe geeli hoitaa ärtynyttä ihoa.





Rakastan kangasnaamioita, joten otin nämä kaksi hellään huomaani hyvin kiitollisena, vaikkei toinen olekaan kovin nätti.

Missha Skin Essential Sheet Mask -liinanaamio sisältää etanaseerumia, joka edistää ihon uusiutumista ja korjaa ihovaurioita. Mukana on myös kosteutta ihoon sitovaa hyaluronihappoa ja punaista ginseng-uutetta, joka sisältää paljon antioksidantteja. Kuulostaa erittäin hyvältä. Hinta 2 eur.

Holika Holikan Juicy Mask Sheet Mango -liinanaamio lupaa ravita, kosteuttaa ja sileyttää kasvojen ihoa. Mango-uute sisältää monenlaista hyvää, kuten mineraaleja ja vitamiineja (A, C ja D). Ovh 2 eur.




 Tuotteiden yhteenlaskettu hinta on 61,25 eur, kun boxi maksaa 45 eur, joten jäätiin reilusti plussan puolelle. Kaikki laatikkoon valitut tuotteet ovat erittäin hyviä ja vuodenaikaan sopivia. Mukana ei ollut mitään turhaa. Luin Bearelin sivuilta, että boxi myytiin loppuun, mutta ei hätää, kaikki on ostettavissa (laatikosta löytyi myös -10% alekoodi nettikauppaan). Ajattelutapa, jossa eletään kolmen kuukauden sykleissä, sopii minulle hyvin. Maksan kerralla vähän enemmän, mutta loppupeleissä saan enemmän. 
Voit lukea lisätietoa boxista ja tuotteista täältä.

Huom!

Tuotteisiin on merkitty valmistuspäivä, 
ei viimeinen käyttöpäivä, joten ei kannata huolestua turhaan.


Kiinnostava?


keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Jolie box lokakuu



Olen vielä vähän kohmeessa Jolie boxin suhteen. Odotin nimittäin lokakuun boxia niin kuumeisesti, että unohdin hakea sen matkahuollon toimipisteestä eli lähi Siwasta. No, loppu hyvin kaikki hyvin. Puolen vuoden tilaukseni ensimmäinen lähetys on onnellisesti perillä.




Lähetys on painava, sitä oli kiva kantaa kotiin. Odotin jännityksellä kannen avaamista, sillä Jolie box syyskuu oli todellinen unelmien täyttymys, lähes kaikki tuotteet ovat pääseet jo käyttöön. Toivon juuri niitä käytettäviä perusjuttuja, jotka eivät jää kaappiin pölyttymään. Arkikosmetiikan ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää, vaan ihana pelastus kiireen keskellä.




Laatikosta paljastui kunnon kotispa, eli kolme täysikokoista tuotetta vartalolle. Charme d'Orient Mustasaippua ja Kassa-kinnas on tarkoitettu yhdessä käytettäviksi, voit toki käyttää erikseenkin. Hamam -kuorintakinnas sopii kuivaharjaukseen. Eucalyptuksen tuoksuinen mustasaippua hierotaan kostealle iholle ja annetaan vaikuttaa noin 15 min saunan lämmössä. Tuotteen tarkoitus on tehdä ihosta pehmeä, näin kuivaharjaus vaikuttaa paremmin. Kuollutta ihosolukkoa irtoaa ja aineenvaihdunta paranee. Tästä tulee varmasti hauskaa :)

 Naturativ Home Spa -jalkojen kuorintasuola on minulle ihan uusi juttu. Jalkakuorinnat ovat juuri se tuoteryhmä, joka jää aina käyttämättä, mutta yritän reipastua, sillä tälle on tarvetta. Kuorintasuola uudistaa kuivaa ja halkeilevaa ihoa.




Reilun kokoisena näytteenä tuli 25ml:n purkillinen FLOW kosmetiikan Pepperment Foot Butter jalkavoidetta, joka onkin minulle jo tuttu. Tuoksuna on raikas piparminttu. Mainio kaveri kuorintasuolalle.

Patyka Biokaliftin Radiant Exfoliating Mask -kirkastava kuorintanaamio kuulostaa niin hyvältä, että voisin ostaa sen myös täysikokoisena, mutta katsotaan tämä näyte ensin. Naamio uudistaa, tasoittaa pieniä juonteita ja kirkastaa. Koostumus on rakeinen, mukana on myös hedelmähappoja.

CÌME Daisy Delight -kasvovoide on koostumukseltaan kevyt, sopii päivä- ja yökäyttöön. Sarjan raaka-aineet kasvavat korkealla Himalajalla, joten ne sisältävät enemmän aktiiviaineita.

Tästä jäi hyvä mieli. Olisin voinut sukeltaa saunan lämpöön ihan heti - ehkä ensi viikonloppuna sitten.  Olen oikealla tiellä. Tämä huvi maksoi minulle 20 euroa, mutta tuotteiden pikaisesti laskettu arvo on ainakin tuplasti enemmän. 
Jolie boxin voi tilata täältä


Kiinnostaako Jolie box?





maanantai 10. lokakuuta 2016

Yksi parhaista




 Clarins ja minä olemme pitäneet yhtä kauemmin kuin mieheni ja minä. Suhteeni C:n kanssa alkoi jo yli 20 vuotta sitten, jolloin tunsin koko sarjan läpikotaisin. Clarins on kuin luottoystävä, tavalla tai toisella aina lähellä. Voisin melkein vannoa, että kaytössäni on aina joku sarjan tuote, tällä hetkellä ainakin tehotipat, mascara ja rakkausnaamio, jonka loppumista suren jo etukäteen.




Clarins Extra-Firming Mask on loistava aikuisen ihon kasvonaamio. Se on sävyltään harvinaisen kaunis - malva. Koostumukseen sisältyy voidemaisuuden lisäksi pieni kumimaisuus, joka saa naamion asettumaan iholle erittäin hyvin. Tuoksu on hyvin mieto ja miellyttävän raikas.

Eilen minulla oli huono aamu, näky peilissä oli kirjava, harmaa patalappu. Olin nukkunut huonosti, narskutellut hampaitani ja juonut liian vähän vettä edellisenä päivänä. Apu piti saada kiireesti paikalle, ettei koko päivä mene piloille. Ensin pyörittelin kasvoilleni Estelle & Thild Micro Scrub Lily kuorinnan, joka on makuuni tarpeeksi hellävarainen, mutta tehokas. Sen jälkeen oli vuorossa Clarins kasvonaamio ja viimeisenä Jane Iredale BeautyPrep Face Moisturizer kosteusvoide, joka sopii meikin alle. Homma todella kannatti, ihoni sai heti uutta kirkkautta, kun kasvoilla maannut harmaa peikko saatiin heivattua pois. Ihotuntuma oli heti paljon sileämpi ja napakampi.

Minulle pikakasvohoito on tapa rentoutua, joten otan hetkestä kaiken ilon irti. Extra-Firming Mask -naamion mukana tulee myös paineluohje, joka kannattaa opetella. Kireät kasvolihakset on hyvä saada kunnolla pehmenemään, näin yleisilmekin kaunistuu.




Iho vanhenee joka päivä, viimeistään nelikymppisenä totuus pikkuhiljaa valkenee. Iho on menettänyt kiinteyttään ja naururyppyjä tulee lisää jopa ilman naurua. Silloin tarvitaan helpotusta. Rakastan ihania pika-avun tuovia kasvonaamiota, voinkin rehellisesti myöntää, etten voisi elää ilman. Mikä tahansa kasvonaamio ei kelpaa, sillä kaipaan tehoa ja toki myös omin silmin nähtäviä tuloksia. Clarins uutuus täytti vaatimukseni hätkähdyttävän hyvin.  

Clarins Extra-Firming Mask 75 ml maksaa 76 euroa.


Muistatteko käyttää kasvonaamioita?







Näyte 

lauantai 8. lokakuuta 2016

BRITNEY SPEARS Private Show EdP





On ihanaa tehdä pitkästä aikaa tuoksupostaus. Käsillä oleva Britney Spears Private Show on hyvin poikkeuksellinen tuoksu. En edes tiedä, kiinnostuisinko siitä ensivaikuteman (mainoksen) perusteella, mutta en koskaan tuomitse mitään tutkimatta, joten katsotaan, mitä viehättävä pullo pitää sisällään.

Odotin ensinuuhkaisua jännityksellä, sillä onhan kyseessä upea Britney, häneltä ei voi odottaa mitään arkista. Ajattelin tuoksun olevan aivan niin kuin hän, eli suloisen makeaa siirappia, mutta olin täysin väärässä. Pullon sisältä paljastuikin unisex-tuoksu, joka on luonteeltaan itämainen myskituoksu. Myski tuo mukanaan voimaa ja viettelyä, joten alkuasetelma viittaa vahvasti iltatuoksuun. Tuoksun intensiteetti on kuitenkin hienovarainen ja niin lempeä, että voisin käyttää tuoksua myös päivällä. Tuoksu yllättää myös pitkäkestoisuudellaan, sillä löysin ranteestani kevyen tuoksujäljen vielä kahdeksan tunnin jälkeenkin.




 Tuoksun alku hämmentää hyvällä tavalla, vaikutelma on kevyesti makea, mutta energinen, tunnen saavani lisää virtaa päivään. Latvatuoksun kerrotaan olevan kermavaahtokahvi, joka sekoittuu hedelmäiseen yhdistelmään klementiiniä ja nektariinia. Sydäntuoksussa ihastuttaa appelsiinipuu- ja sambac-jasmiinikimppu, joka nousee nenääni viehättävän naisellisena valkoisten kukkien tuoksuna. Pohjatuoksussa yhdistyy meripihka ja myski, joten tunnelma jää lopulta kermaisen lämpimäksi.




Pullon ulkoasu on kristallisen kaunis 
- tyyliä ja glamouria, sekä suloinen pinkki korkki.
Kuin itse Britney.

 Private Show on ehdottomasti tutustumisen arvoinen tuoksu, se on lopulta kuin mukillinen hyvää kermakahvia, jonka nautit pehmeä viltti hartioillasi. Jep, pidin tuoksusta, se sopii syksyyn erittäin hyvin. Tuoksua myy Kicks. 
Hinnat: 30ml / 31 eur, 50ml / 40 eur




”Private Show juhlistaa yhtä suurimmista intohimoistani: tanssia! Sen innoittajana on toiminutsähköinen energia, jota tunnen esiintyessäni sekä harjoituksissa että lavalla liveshown aikana.Halusin tarjota faneilleni piristävän, seksikkään tuoksun, joka voimaannuttaa heidät saavuttamaan unelmansa!”
- Britney Spears



Kaunista viikonloppua <3




Lehdistönäyte