Sivut

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Siisti & kestävä eyeliner



Minulla on silmämeikkini kanssa pari haastetta, joiden läsnäolon huomaa etenkin näin talvella. Silmät vuotavat helposti, joten meikki virtaa pois kyynelten mukana. Toinen haaste on raskas luomen rakenne, joka kuluttaa rajauksen ja luomivärin pois ennen aikojaan. Tarvitsen hyvän pohjustuksen lisäksi aina myös kestävän eyelinerin. Onko tuttua?




Jane Iredale Mystikol rajausväri uudistui juuri sopivasti tammikuussa. Väri hylkii vettä, joten se on erittäin kestävä. Hyvä eyeliner vaatii kuitenkin toimiakseen vielä kunnon siveltimenkin, näin työskentely on helppoa ja siistiä. Minulla on tapana hukata siveltimiä, joten otan kiitollisena käyttöön rajausvärin, jossa sivellin kulkee kiinteästi pakkauksen mukana. Se sujahtaa näppärästi piiloon korkin suojaan käytön jälkeen, jossa se pysyy puhtaana ja käyttövalmiina. Siveltimellä saa vaivattomasti kaunista pehmeää jälkeä, joka on itseasiassa täydellinen vastakohta nestemäiselle eyelinerille, jota yleensä käytän.



Sävyistä vielä sen verran, että testiin saatu pehmeä rajausväri on suklaanruskea Dark Topaz. Lisäksi saatavana on musta Onyx, savunharmaa Smoky Quartz ja violetti Amethyst. 
Väriskaala vaikuttaa onnistuneelta.

Rajausväri maksaa 39,80 eur. Jane Iredale jälleenmyyjät täällä.


Kärsiikö joku muu vuotavista silmistä?



perjantai 27. tammikuuta 2017

Uutta kivaa hiuksille + arvonnan voittaja




Moroccanoil tekee hyvää hiuksille, sarjalta löytyy ainakin loistava kiiltosuihke, jota ostan aina tarpeen tullen lisää. Sarja uudistuu tammi-helmikuussa neljällä tuotteella, joista kolmen ajattelin sopivan omaan, vähän vallattomaankin tukkaani hyvin.




Käytän yleensä muotovaahtoa, joten MOROCCANOIL Beach Wave Texture Mousse kannatti ottaa kokeiluun. Vaahto levitetään pyyhekuivaan tukkaan ja sen jälkeen föönataan. Toinen vaihtoehto on tehdä niin kuin minä teen, eli puristella huolettemat kiharat esiin, näin hiukset saavat kuivua luonnollisesti. Tuote vaikuttaa riittoisalta, sillä golfpallon kokoinen määrä riittää yhteen käyttökertaan, muuten lopputulos voi jäädä liian tahmaiseksi. Pienen vaahtopallollisen levittäminen puolipitkään tukkaan ei sujunut ongelmitta, aine tuntui jämähtävän jo otsatukkaan, joten levittämistä sai hetken opetella. Vaahto tuntuu antavan voimakkaan pidon koko päiväksi. Pidän rennosta ja huolettomasta rakenteesta, joka on kuitenkin sopivan muotoiltu, näin hiukset eivät lennä ohuena pilvenä ympäriinsä.

MOROCCANOIL Dry Texture Spray -rakennesuihke on  viimeistelysuihke kuiviin hiuksiin, aina kun kampaukseen halutaan huoletonta rakennetta ja volyymia. Tätä voi myös käyttää pohjustussuihkeena kampausten työstöön. Tuote sisältää arganöljyn lisäksi resiini- ja zeoliittihiukkaisa, jotka muodostvat sidoksen hiusten väliin. Näin hiukset tuntuvat heti paljon runsaammilta.





Pidän yleensä tosi paljon voidemaisista hiustuotteista, joten odotin jännityksellä tuuheuttavan kampausvoiteen testaamista. MOROCCANOIL Thickening Lotion lupaus on  antaa täydellinen pohjustus tyvestä latvaan, samalla hiuksista tulee runsaammat ja pehmeät, ilman tahmeutta. Kolikon kokoinen määrä hierotaan ensin kämmeniin ja vasta sen jälkeen kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan. Kyllä, hiuksista tuli heti paljon helpommin muotoiltavat esim. föönin tai suoristusraudan kanssa. Ohut kiharapöly jäi muodostumatta.

Myynnissä kampaamoissa ja IdHAIR nettikaupassa.


Hinnat:
MOROCCANOIL Beach Wave Texture Mousse 175 ml, ovh 29,00 €
MOROCCANOIL Dry Texture Spray 205 ml, ovh 29,00
MOROCCANOIL Thickening Lotion 100 ml, ovh 29,00


--------------


Ystävä -arvonnan voitti Anne.. paljon onnea <3. 
Kiitos kaikille osallistuneille. Arvonta suoritettiin random.org arvontakoneella.







MOROCCANOIL saatu testiin.

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Ystävä - arvonta




Tänään pyörähtää käyntiin kiva arvonta tulevan ystävänpäivän kunniaksi. Palkinto on aivan ihana, sitä tarvitaan oikeastaan jo ennen kyseistä päivää, tai paremminkin ympäri vuoden. Mutta postin kannalta on hyvä olla liikkeellä ajoissa, jos vaikka haluaa muistaa ystävää kortilla..

En lähetä teille kehräävää siperiankissaa, joka tälläkin hetkellä istuu jakkaralla ja mittailee katseellaan juuri valmistunutta pojan huoneen remonttia. Onneksi työnjohtaja saa nyt hengähtää hetkeksi, sillä remontti jatkuu vasta kuukauden päästä toisessa huoneessa. Pohjoisen puoleinen huone maalattiin vaaleaksi, näin yleisilme raikastui.. ja työnjohtaja päätti itse muuttaa huoneeseen :)

Onneksi olette siellä, 
vaikka arjen muut kiireet vievät aikaani blogilta. 
Kiitos <3

 


Anna-Mari West kortit ovat parasta, mitä ystävälle voi lähettää.
Ne ovat kauniita, sekä kuvina että sanoina. 

Kortteja voi ostaa myös suoraan nettikaupasta.
Tilaus (yli 10 eur) lähetetään ilman postikuluja ja päälle saa vielä -10% alennuksen ystävänpäivätuotteista (tammikuun loppuun)




Uutena on tullut myös mainio aikuisten ystäväkirja, joka palautti mieleeni lapsuuteni lankapuhelinnumeron ja lempilelun. Parasta Martta-taitoani sain sen sijaan hetken miettiä, mutta kyllä se taitaa olla leivonta ja tarkemmin korvapuustit. Osuvia kysymyksiä :)




Palkintona on 
Anna-Mari West Aikuisten Ystäväkirja ja 10 upeaa postikorttia,
 jotka ovat vähän normi postikorttia suurempia.
Lähetän yhden setin.

Arvonta on avoinna kaikille, 
mutta kirjautuneet lukijat saavat kaksi arpaa. 

Mitä ystävyys sinulle merkitsee?

Kerro kommentissasi, niin olet mukana :).
Laita mukaan myös sähköpostisi. 
Arvonta päättyy 26.1.17

Onnea arvontaan <3





sponsored, mainoslinkki

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Madara SOS



Yksi kokeilujakso johtaa helposti toiseen, kun samaa herkkua haluaa maistella vielä lisää. Vähän sama kuin suklaankin kanssa, olen testannut kohta jo kaikki Leaderin tummat suklaat, eikä loppua ole näköpiirissä. Minulla oli aika pitkä Madara-tauko, joka ei ollut etukäteen suunniteltu. Tietämättäni odotin sarjan uudistuvan lähemmäksi omaa makuani. Sain marraskuussa esimakua uudistuneesta Madarasta uuden joulupakkauksen myötä, jonka sisältöön ihastuin ihan kunnolla. En ole viime aikoina ollut ihan kartalla Madaran kuulumisista, joten päivitys lienee jo senkin tähden ihan paikallaan.




Entä löytyykö Madaralta mitään kuivalle talvi-iholle, 
joka kaipaa kosteutta ja suojaa? 


Madara SOS Hydra Repair Intensive Seerumi on koostumukseltaan maitomainen, sain sen levitettyä iholleni helposti - pisaraakaan ei valunut pois sormien välistä. Aine on pakattu lasiseen pumppupulloon, joka toimii kiitettävästi annostelussa. Seerumi sopii varmasti kaikille ihotyypeille, mutta jos iho on erittäin kuiva tai pintakuiva tämän teho ei todennäköisesti tule yksinään riittämään, tarvitaan päälle vielä pätevä kosteusvoide. Seerumin kanssa sopii hyvin esimerkiksi saman sarjan Madara SOS Hydra Recharge Cream tehokosteutusvoide, joka on tehty pintakuivalle, janoiselle ja stressantuneelle iholle. Näkyviä tuloksia luvataan jo yhden kuukauden käytön jälkeen. Voide sitoo kosteuden ihoon hyaluronihapon avulla, kun pioni rauhoittaa, uudistaa ja suojelee talven rasittamaa ihoa.

Oma pintakuiva ja herkkä sekaihoni tarvitsee ehdottomasti molemmat, en osaa kuvitella näitä yksinään, sillä kyseessä on kaksi kauniisti ja tehokkaasti yhteen linkittyvää tuotetta. Voide sopii hyvin myös yksinään meikin alle. Tuoksut ovat hyvin kevyitä.




Madara SOS Instant Moisture + Radiance Hyrda Mask 60ml -naamio on väriltään hauskan vaaleanpunainen. Koostumus on voidemainen ja hyvällä tavalla silkkinen, levittyy iholle hyvin. Naamiota voi käyttää kahdella eri tavalla, sen voi joko pyyhkiä pois vaikutusajan jälkeen tai jättää vaikuttamaan yöksi. Itse pidän enemmän jälkimmäisestä vaihtoehdosta. Jos naamion malttaa yhdistää vielä edeltävään Madara Exfoliating Oil to Milk Scrub -kuorintaan, niin iho kiittää pehmeydellä. Minulla on tapana tehdä ihonhoitoa vähän pidemmän kaavan mukaan, varsinkin näin talvella. Nämä sopivat kaikille ihotyypeille, aina kun iho tuntuu kaipaavan lisää pehmeyttä ja kirkkautta.

Tarjottimella näkyy myös uusi Madara PLUM PLUM Lip Perfection Balm,  joka pitää huulet pehmeinä koko pitkän talven. Mainio tuote, johon ei voi olla ihastumatta.

Sain testituotteet blogin kautta, mutta Madaraa löytää suhteellisen helposti monesta paikasta. Netissä sarjaa myy edullisesti mm. Hyvinvoinnin tavaratalo. Esim. seerumille jää hintaa alle 30 euroa.


Oletteko kokeileet näitä?
Mitä piditte? 







Mainoslinkki 

perjantai 13. tammikuuta 2017

BOMB Cosmetics



Elämä on välillä kuin harmaata kuravelliä. Ulkona on pimeää aamulla, kun lähtee töihin, ja sama toistuu illalla työpäivän jälkeen. Valon puutteessa voi tulla suru puseroon. Itse taistelen pimeyttä vastaan kynttilöiden avulla, nautin säännöllisesti myös palan suklaakakkua joko sisäisesti tai ulkoisesti :)

BOMB Cosmetics on tehty ilolla, joten se sopii arjen piristäjäksi. Olen saanut testiin muutamia herkkuja - pari kakkupalaa, kookos-huulivoiteen ja jäätelöä muistuttavan vartalovoiteen. Sarja syntyi briteissä noin 17 vuotta sitten, ja sitä on mahdollista ostaa nyt myös Suomesta. Tuotteet ovat edullisia ja niissä käytetään paljon luonnollisia ainesosia, kuten shea- ja kaakaovoita, mutta sarja ei ole puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet myös tuoksuvat aidosti hyvälle, ne sisältävät paljon luonnon eteerisiä öljyjä. Jokainen yksittäinen tuote on käsintehty ja omalla tavallaan uniikki.



BOMB Cosmetics Coco Beach –vartalovoi tuoksuu syötävän hyvälle, tuoksusta erottuu makea kookos ja raikas sitrus. Tuotteen sanotaan sisältävän 30 % puhdasta sheavoita ja kosteuttavaa auringonkukkaöljyä. Sheavoi löytyykin ainesosaluettelosta sijalta kaksi, heti aquan jälkeen. Lisäksi mukana on ainakin puhdasta kamomilla- ja clary sage-eteeristä öljyä. 

Voide levittyy ja imeytyy kiitettävän hyvin, vaikka se onkin koostumukseltaan kiinteää. Lopputulos on samettisen pehmeä. Tuoksu jää iholle suhteellisen kevyenä. Meillä tämä on erityisesti nuoremman polven mieleen, näin ihonhoito voi päivän paras hetki :) 


BOMB Cosmetics löytyy täältä,
kannattaa kurkata samalla myös hinnat :)

Onko BOMB jo tuttu?





sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Jolie lux box




Palataan vielä hetkeksi jouluun. Tiesin jo etukäteen saavani ainakin yhden erittäin mieleisen joululahjan, joka oli itse tilaamani Jolie lux box, minulta minulle :). Kyseessä oli nopeasti loppuunmyyty kertaluontoinen boxi, joka maksoi karvan alta 40 eur, mutta jonka arvon luvattiin olevan 120 euron luokkaa, ellen aivan väärin muista. Eihän tätä voinut vastustaa.




Odotin ehkä hieman runsaampaa lähetystä, mutta alkutarkastelun ja hinnanmäärityksen jälkeen totesin, ettei rahani ole mennyt hukkaan. Sarjat ovat luonnonkosmetiikan parhaimmistoa - Patyka, Iroisie, Absolution.. 

Mukana oli myös viisi näytekokoa, joiden kanssa voi sitten miettiä uusia hankintoja. Kolme niistä oli Neal's Yard Remedies sarjaa - Rejuvenating Frankincence Toner kasvovesi ja Facial Oil kasvoöljy sekä Frankincense Intence Anti-age kasvovoide. Kasvoöljy on aivan ihana ja tuttu tuote, kirjoitin siitä joku aika sitten. Kaksi muuta näytettä olivat Patykaa, Biokaliftin Radiant Eye Contour -silmänympärysvoide ja Absolis Huile Absolue - öljyseerumi. Kyllä kiitos, nämä sopivat hipiälleni oikein hyvin.




Boxi piti sisällään elämäni kalleimman suihkugeelin - Patyka Nèroli Divine Body Wash 250 ml on kuin taskumatti ja niin luksusta, että sen korkkaaminen hirvittää - 100 eur / litra. Mutta eikös suihkuhetki ole yksi päivän parhaimmista? Saatoin rakastua tähän ainakin tämän yhden pullollisen verran, tämän jälkeen voi taas iskeä nuukuus. Tuoksu sopii nenääni mainiosti, se on kirpeä ja raikas.

Absolution La Crème Gommante on kasvoja kirkastava tuote, jossa yhdistyy sekä mekaaninen että entsymaattinen kuorinta. Aine on kuulemma Jolien kestosuosikki, joka sopii hyvin myös herkälle iholle. Hinta Joliella 32,90 eur.

Iroisie Baume De Nuit - yövoide sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle iholle. Voide korjaa, kosteuttaa, rauhoittaa, ravitsee ja suojaa ihoa. Kuivaihoinen voi käyttää voidetta myös päivävoiteena. Vaikuttaa juuri sopivalta yövoiteelta minulle. Hinta Joliella noin 46 eur.

 Neljäntenä on mielipiteitä jakava meikkituote. Alima Pure mineraaliluomiväri on pigmenttirikas ja koostumukseltaan jauhemainen. Sävy on champagne. 
Jolie-hinta on 17,50 eur.


Mitä mieltä olette? Kannattiko innostua?



Lux box on siis jo myyty loppuun, 
mutta perinteisen Jolie boxin voi tilata täältä.



perjantai 6. tammikuuta 2017

Jolie box Tammikuu 2017



Uusi Jolie box -vuosi on taas alkanut, ihanaa :)

Juhlin joulukuuta itse asiassa kahdenkin Jolie boxin kanssa, joista toinen oli ostamani Jolie lux box, palaan siihen hieman myöhemmin toisessa postauksessa. Tänään tarkastelussa on kuitenkin vuoden 2017 ensimmäinen eli tammikuun Jolie box, jonka hain eilen pakettiautomaatista.



  
Laatikko näytti heti hyvältä, bongasin monta mieleistä luonnonkosmetiikkasarjaa - Zuii, Alima, Terre d'Oc, Neal's Yard Remedies.. 

Vuosi alkaa päivittäin käytettävillä tuotteilla, joista ainakin kaksi sisältää pienen riskin. Vai oletteko kuulleet luonnonkosmetiikan deodorantista tai ripsiväristä, joka toimii pommin varmasti ja kaikilla?




Talvella kaipaan kosteutusta koko keholle, joten Terre d'Oc Lait Corps Argan - vartalovoide 50 ml tulee varmasti käytettyä viimeistä pisaraa myöten. Hintaa tuubilla näyttää olevan noin 5,50 eur toisessa nettikaupassa.

Neal's Yard Remedies Roll-On Deodorant Peppermint & Lime deodorantti on luonteeltaan alumiiniton, pirteä ja niin unisex, että sen voi jopa lahjoittaa eteenpäin miehelle. Jolien hinta on 14 eur.

Evolve Sunless Glow vartalovoide 60 ml hoitaa ihoa ja samalla ruskettaa kevyesti. Voisin innostua tästä keväällä, mutta nyt tälle tuntuu olevan väärä aika, varsinkin jos ei matkusta talven aikana etelään. Hintaa tuotteella on n. 5 eur.

Monet tuntevat jo Zuii Maxi Lash -ripsivärin, mutta minulle tuote on ennenkokematon, joten oli kivaa saada se boxin mukana. Muistelen, että tätä on kehuttu. 
Jolie-hinta näyttää olevan 24 eur.

Viimeisenä on Alima Pure Lip Tint -huulisävyte, joka on sopii talveen, sillä se ehkäisee huulten kuivumista. Samasta hylsystä saa myös kevyen ja läpikuultavan sävyn, omani on nimeltään Daisy. Vaikuttaa hyvältä tuotteelta, joka on kuin tehty sujahtamaan käsilaukkuun ja arkikäyttöön. Jolie-hinta on 18 eur.

Laatikon pohjalta löytyi myös kaksi kivaa näytepussukkaa 
- Terre d'Oc seerumi ja Zuii meikkivoide.


 Tammikuu lähti käyntiin hyvin, sillä kokonaisuus vaikuttaa ihan käytettävältä. Joukossa on myös ripsiväri, jota en ehkä olisi älynnyt ostaa, mutta jota on kuitenkin hienoa päästä kokeilemaan. Sain tuotteiden yhteissummaksi 66,50 eur, joten saalis vaikuttaa runsaalta - maksoin 20 eur. Olen tilannut Jolie boxin täältä. Oma tilausjaksoni riittää vielä helmi- ja maaliskuun.


Mitä pidätte tammikuusta?