Kuka?Blogi on ihana piilopaikkani kiireisen arjen keskellä. Perheeseeni kuuluu miehen ja lapsien lisäksi kaksi siperiankissaa. Takataskussani on kosmetologin tutkinto, mutta teen työkseni jotain aivan muuta. Kiinnostus ihonhoitoa ja kosmetiikkaa kohtaan on kuitenkin pysyvää laatua. Blogi on myös harrastukseni, jossa saan toteuttaa minulle tärkeitä asioita (mm. valokuvaus, visuaalisuus ja kirjoittaminen). 
Blogini syntyi alunperin mielenkiinnosta kauneudenhoitoa, kosmetiikkaa ja kauneustrendejä kohtaan. Hyvät löydöt päätyvät blogiini esiteltäviksi. Minua kiinnostaa erityisesti ihonhoito. Oma ihotyyppi on monelle suomalaiselle tyypillinen pintakuiva ja herkkä sekaiho. Ja yli 40v ikä tuo myös omat haasteensa ihonhoitoon.

Otan lukijani vastaan lämmöllä ja ilahdun palautteesta.
  

2 kommenttia:

 1. Hei, kiva löytää aikuisen naisen kauneusblogi! Kirjoitathan myös rasvoittuvan/epäpuhtaan ihon hoidosta, bongasin jo Dr. Ecksteinin Azulen-voiteen ostoslistalleni. Ihon rasvoittuminen vaivaa kyllä 45-v. ihoani enemmän kuin näppylät. Myös hyviä anti-age -tuotteita on kiva löytää, kuten laadukkaita meikkejäkin. Jostain syystä vaan kauneudenhoito on mulle tosi kiinnostava juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maria,

   Kiitos toiveesta. Anti-age tuotteita vilahtelee täällä tasaiseen tahtiin. Täytyy jatkossa muistaa etsiä toimivia tuotteita myös epäpuhtaalle iholle. Kauneudenhoito on ihana elämää piristävä juttu :)

   Poista