Sivut

torstai 16. tammikuuta 2014

Ystäväni Burt



Pakkanen paukkuu nurkissa, iho kuivuu ja kynnet lohkeilevat. Yhtä perinteistä tammikuuhun kuuluvaa vaivaa minulla ei kuitenkaan juuri nyt ole. Reilun kuukauden kestänyt ystävyyteni Burt's Bees huulivoiteiden kanssa on selvästi kantanut hedelmää.  



 Burt's Bees Replenishing Lip Balm With Pomegranate Oil 
kulkee mukanani käsilaukussa. Se rientää apuun, kun huuliani kuivaa työmatkalla bussissa tai kaupungilla kesken kuumimman aleshoppailun. Hylsy on kolmikon punahilkka, joka lupaa antaa huulille kevyen ruusunpunan. Voide sisältää mm. kosteuttavaa granaattiomenaöljyä, pehmentävää kookosta ja auringonkukkaöljyä sekä kiiltoa antavaa risiiniöljyä. Vitamiinit ja rasvahapot ravitsevat, mehiläisvahan sitoessa kosteutta huulille. Voin allekirjoittaa mukavan pehmeyden, joka myös kestää huulillani pitkään.


Kolmikon erikoisin tapaus on ehdottomasti Beeswax,
joka aiheuttaa huulilla kihelmöintiä. Tunne on erikoinen, hauska ja odottamaton. Olo on kuin Liisalla Ihmemaassa. Kihelmöinnin takana on piparminttuöljy, joka antaa myös pirteän tuoksun. Muuten voide on hyvin samanlainen kuin punaisempi sisarensa. Toimii :)

Ainesosat: cera alba (puhdistettu mehiläisvaha), cocos nucifera (kookosöljy), celianthus annuus (auringonkukkaöljy), mentha piperita (piparminttuöljy), lanoliini, tokopherol, rosmarinus officinalis (rosmariiniuute), glycine soja (soijaöljy), canola oil (risiiniöljy), limonene.


Hunaja ei tarjoa yllätyksiä, vaan toimii juuri niin hyvin kun huulivoiteen kuuluukin. Ehdottomasti kolmikon perinteisin versio.

Ainesosat: cera alba (mehiläisvaha), helianthus annuus (auringonkukkaöljy), cocos nucifera (kookosöljy), lanolin, aroma (aromi)*, mel (hunaja), tocopherol, rosmarinus officinalis (rosmariinin lehtiuute), glycine soja (soijapavun öljy) oil, canola oil (risiiniöljy), benzyl benzoate, coumarin. *natural flavor.

Huulivoiteet maksavat 4,90 €/kpl.

Burt's Bees tuotteita myy ainakin 
Stockmann Helsinki, KICKS ja Burt’s Bees verkkokauppa http://iloveburt.fi/www.candyshop.fi 

Saatu blogin kautta.

10 kommenttia:

  1. Hyihyihyi tuo granaattiomena versio! Mulla on ollut sitä muutama vuosi sitten, enkä enää sitä käyttäis vaikka maksettais :D minä huulirasvariippuvaisena ja kahviaddiktina en voinut välttää tätä kaksikkoa samanaikaisesti "huulillani" ;D ja siis hyi helevata miltä tämä rasva sai kahvin maistumaan, jotain niin oksettavaa! Muutenkin koko höskä maistui pitkin päivää todella oudolta. Hurr :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopisiko hunaja paremmin kahvin kanssa :) Tai sitten nämä eivät vaan ole sun juttu. Omasta mielestäni nämä eivät maistu juuri millekään, mutta olenkin tee-ihmisiä :D

      Poista
    2. Hehe ;) mulla oli mango versio ja se oli superihana, granis ei nyvvaa toiminu :(

      Poista
  2. Hunajaversiota olen kokeillut ja pidin kovasti. Huulirasvoissa hunajat ja piparmintut on jees, en niinkään ole makean tuoksuisten perään.

    VastaaPoista
  3. Mä sain joululahjaksi siskolta (todennäköisesti iHerbistä hankitun) Sierra Bees -huulirasvan mintunmakuisena.

    http://www.iherb.com/sierra-bees

    VastaaPoista
  4. Mulla on tällä hetkellä käytössä mangoversio ja täytyy sanoa jotta tykkään! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy siis hankkia myös mango. Kiitos vinkistä Nova <3

      Poista
  5. Burt's Bees Hunaja olen testannut ja oli minusta kosteuttava ainakin syksyllä mutta talvellä ei enää ollut riittävä rohtuneille huulilleni. Nyt Avene huulipuikko kokeilussa ja on parempi mielestäni . Vaseliinia öisin jos ei muu autta.

    VastaaPoista