torstai 6. marraskuuta 2014

Miesten LivBox - kaikki kätevästi samassa
En voinut jättää tätäkään pakettia tilaamatta, vaikka mieheni ei juurikaan käytä kosmetiikkaa. Perheessämme vallitseekin tämän asian suhteen hyvä tasapaino, sillä niin kuin jo hyvin tiedätte, olen itse loputtoman kiinnostunut kosmetiikasta. 
Miesten LivBox näyttää varsin onnistuneelta, sillä paketti pullisteli käytettäviä perusjuttuja. Mitään outoa tai erikoista ei ollut mahtunut mukaan - hyvä niin.

 Meillä tuotteet jaetaan todennäköisesti kahden miehen kesken, sillä yläasteikäinen poikani kiinnostui miesten boxista hurjan paljon. Nuoret miehet ovat tunnetusti kovin kiireisiä, joten he käyttävät näppäriä all-in-one -tuotteita - tyyliin shampoo + suihkugeeli samassa. Mieheni taas tekee saman asian hitaasti pitkän kaavan mukaan kolmellakin eri tuotteella - kaikki eri pulloissa.. shampoo, hoitoaine ja suihkugeeli. Arvaatteko jo, kumpi miehistä käyttää mustan laatikon sisältämät tuotteet?
No, tietysti nuorempi. Vaikka parta puuttuukin :)
Pojan suosikit on merkitty *. Jos joku siellä ruudun toisella puolella tarvitsee nuorelle sopivia ostosvinkkejä vaikkapa joulua varten. LivBox sopii myös isänpäivälahjaksi - tai paketin voi koota myös itse omaa isää tai miestä ajatellen. Tätä samaa boxiahan ei voi enää tilata.

Paketista paljastui täysikokoiset:

* Lumene Men Motivate 2 in 1 suihkugeeli & shampoo 7,90- / 200ml
Isäntä Isännän Parranajovoide 4,90- / 100ml
* ADIDAS Extreme Power Antiperspirant 48h roll-on 5,0- 
BIC Comfort 4 partahöylä

Ja näytekokoiset..

* Marvis Amarelli Licorice -hammastahna
L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic kosteusvoide
* CAVALLI Just Cavalli Gold For Him EdP
* Schwarzkopf 3D Men Texture Clay hiusvaha
Mukana oli myös * 1 kk Viaplay urheilu, joka otettiin meillä myös ilolla vastaan.Oliko miesten LivBox mielestänne herkku vai huti?
Toivotteko näitä lisää? 

Tästä tulikin mieleeni, 
että LivBox Marraskuu on tulossa ihan kohta.. JEE :)


4 kommenttia:

 1. Onko tämmöinenkin olemassa? No miksei, kyllähän miehissäkin on varmasti kokeilunhaluisia, vaikka en itse sellaisia tunnekaan. Itse aina yhtä innoissani uutta hakevana en oikein ymmärrä miestäni, joka juuttuu käyttämään samaa tuotetta ikuisesti. Jos vien hänelle jonkun uuden, se jää käyttämättä. Hänen ihonsa kirkastui selvästi, kun sain hänet käyttämään puhdistusainetta kasvoille iltaisin. Nyt sekin on unohtunut ja se näkyy. Onneksi saan joskus tehdä kuorinnan ja naamion ja puristaa samalla mustapäät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Virpi,

   Tämä oli ensimmäinen miehille suunnattu boxi. En tiedä, onko näitä tulossa vielä lisää. Miehet eivät luultavasti kaipaa kosmetiikkalähetystä ihan joka kuukausi :)

   Sama täällä.. miehelläni on pysyvät suosikit, jotka eivät juurikaan vaihdu. Teen pojalleni kasvohoitoja, mutta mies toivoo vain jalkahoitoa :)

   Poista
 2. Täällä tykättiin myös ja ensi vuonna saa kuulemma tilata myös :D
  Viaplay oli mukava yllätys, sillä sillä näkyy myös sarjoja ja leffoja eikä pelkkää urheilua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ei mennyt rahat hukkaan. Ja Viaplay on yllättävän hyvä :)

   Poista