Sivut

lauantai 13. kesäkuuta 2015

Arvontaa 3v synttärin kunniaksiBlogini täytti toukokuussa 3 vuotta. Näihin vuosiin on mahtunut paljon hyvää. Olen oppinut valokuvaamaan, kirjoittamaan ja testaamaankin paremmin - näin ainakin toivon. Ja tiedän senkin, mitä en vielä osaa kovin hyvin - uusia haasteita riittää vaikka kuinka. Blogistania on hieno paikka olla ja harrastaa. Ja toki myös tavata upeita persoonia.
Olen kolmen vuoden aikana puristanut kasaan lähes 760 blogikirjoitusta. Aikaa yhden postauksen tekemiseen menee keskimäärin pari tuntia, joten kameran ja läppärin ääressä on vierähtänyt tunti jos toinenkin. Ja testit, tiedonhaku ja yhteistyökuviot siihen päälle. Jep, tämä käy työstä. Ihanat, ymmärtäväiset ja kannustavat blogiystävät ja lukijat ovat kulkeneet rinnallani myös elämäni vaikeina hetkinä 
- suuri kiitos - olette tärkeitä <3

Seuraan itsekin monia blogeja. Niiden aihepiirit vaihtelevat aina kissoista, puutarhaan, sisustukseen, kotiin, muotiin ja kauneuteen. Minulle valokuvat ovat blogin tärkein juttu, joten jään varmimmin seuraamaan juuri blogia, jossa on kauniit kuvat tai muuten joku hauska juju. Minulla on kova halu myös kehittää omaa blogiani eteenpäin, mutta oikean suunnan löytäminen vie aikaa. Elämä on täynnä toinen toistaan kiehtovampia polkuja, se oma tie voi kulkea myös siinä polkujen välissä - täysin tuntemattomalla maaperällä :)

Ja sitten arvontaan. Palkintona on upea setti:
 Académie Narsissivoide ja Vadelmaseerumi
joista voit lukea lisää täältä.
Palkinto on arvoltaan 100 euroa.

Olisin kiinnostunut kuulemaan..
ostatteko ihonhoitotuotteita kauneushoitoloista?
Muualta? Mistä eniten?

1 ARPA -> vastaus
2 ARPAA -> vastaus + olet lukija (fb, bloglovin, blogipolku)
3 ARPAA -> linkitys omaan blogiin tai fb

Arvonta alkaa nyt ja päättyy reilun viikon päästä eli 21.6.15

Onnea arvontaan <3
Palkinnon on lahjoittanut Rohdos-Ala.71 kommenttia:

 1. Kolmella arvalla mukaan! Jaoin FB:ssä. :) Ostan hoitotuotteet ja kosmetiikankin pääasiassa apteekista.

  VastaaPoista
 2. En osta kauneushoitolasta, lähinnä netistä & kivijalkakaupoista. Luen Bloggerin kautta eli kaksi arpaa. :)

  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 3. Onnea 3-vuotiaaalle! :) Ja niin ikään kolmella arvalla mukana arvonnassa. Tuskin koskaan käyn kauneushoitolassa, joten sieltä en kosmetiikkaakaan osta. Enimmäkseen teen ostokset verkkokaupassa ja tavaratalossa.

  pikkubambinblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ostan yleensä nykyää apteekista, mieluiten. Haluaisin käyttää ehkä Exuviance-tuotesarjaa, mutta on hieman tyyristä. Satunnaisesti jotain voi ostaa marketista, kuten nyt ostin silmänympärysvoiteen L300-sarjasta. Mukana kahdella arvalla!

  whiteandfresh@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Onnittelut kivalle blogille! Testaamasi tuotteet ovat mielenkiintoisia ja kuvista pidän myös kovasti.
  Ostin muuten Roomasta Bottega verden CC-voiteen, sen sai kympillä alennuksesta, mutta minulla se kertyy juonteisiin. Täytyy vielä kokeilla ilman kosteusvoidetta, jos pysyisi paremmin.

  Kahdella arvalla mukana, luen Bloglovinin kautta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile vielä CC-voidetta ilman kosteusvoidetta tai jonkun primerin kanssa - yksi tosi hyvä on muuten Nivean http://kosmetiikkatesti.blogspot.fi/2013/05/yllattaja.html

   Poista
 6. Paljon onnea kolmevuotiaalle! Kahdella arvalla mukana. Itse tulee kannettua rahaa varmaan eniten läheiseen Sokokseen, siellä on hyvä valikoima, mukavia myyjiä ja usein myös tarjouksia s-etukortilla. Joskus harvemmin tilaan netistä jos himottaa merkki jota ei Suomesta saa, tai ostan ekokaupoista, kuten Ruohonjuuresta, koska suosin ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaa. Kauneushoitolasta en muistaakseni ole koskaan ostanut mitään, tosin en juuri käy kasvohoidoissa että edes olisi asiaa kauneushoitoloihin. krista.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mulla vaihtelee, yleensä ostan marketista mutta toisinaan myös ihan kosmetiikkapuljuista. Viime aikoina olen ollut kiinnostunut apteekkikosmetiikasta mitä ihonhoitoon tulee. :) kauneushoitolasta en ole koskaan ostanut.

  Luen bloggerin kautta eli 2 arpaa :)

  VastaaPoista
 8. Yhdellä mukana, just löysin blogisi :) Aivan ihana tuo kissasi Otto, massahurmaaja, oletan ;)
  Kosmetiikkani ostan yleensä tavaratalon kosmetiikkaosastolta tai netistä.
  t. nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista
 9. kahdella mukana. ostelen ihan marketeista, livboxista tulee paljon, vaihtelevasti dermoshopista, lushista ym. kauneushoitolasta en ole koskaan ostanut, kerran vain edes käynyt missään hoidossa

  VastaaPoista
 10. Kahdella mukaan! Yleensä ostan apteekista, koska oon löytänyt sieltä hyvät perustuotteet ja vielä ainakaan en oo muuta kaivannut :-)
  noraemilia.seppala (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 11. 2 arpaa, bloglvinin kautta seuraan. Ja noh ei opiskelijan paljon oo varaa kauneshoitoloissa käydä joten suosin ihonhoidossakin marketti tuotteita!

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Ostan ihonhoitokamat lähinnä marketeista, iho ei kaipaa ihan kauheaa erityishoitoa eikä ihonhoito mikään erityinen intohimo ole :)

  Kaksi arpaa, olen lukija Bloggerin kautta

  VastaaPoista
 13. Onnea superrrrrpaljon 3-vuotiaalle! Innolla olen nyt mukanasi ollut ja tulen olemaan jatkossakin:)
  Ostan kosmetiikkaa hoitoloista ja nykyään harvemmin myös verkkokaupoista. Tänään ostimme juuri kulmaväriä ja tyttärelle peitepuikon ihan cittarista:)
  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 14. Ei tule hirveästi käytyä kauneushoitoloissa, ja ehkä kerran on tullut sieltä ostettua jotakin... Yleensä ostan kyllä ihan marketista tai tilaan netistä. :)
  Kahdella arvalla mukana, lukijana bloggerin kautta.
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 15. En ole tainnut ostaa koskaan ihonhoitotarvikkeita kauneushoitoloista, koska ne ovat opiskelijabudjetille liian kalliita. Kauneushoitolassa tulee käytyä muutenkin niin harvoin.
  Olen ollut jo vuosia Dermosilin asiakas ja sieltä tulee tilattua. Lisäksi pyrin keskittämään ostokset Anttilaan, jossa kosmetiikasta saa keskittämisalen. :)

  Kaksi arpaa, olen lukija bloggerin kautta.
  ansamaria33(a)gmail.com

  VastaaPoista
 16. Onnea 3-vuotiaalle Kosmetiikkatestille! Huikean hieno saavutus! <3 Tiedän kaiken sen työmäärän, mitä blogi todellakin vie, kun haluaa panostaa kunnolla.

  Vastauksena kysymykseen; en osta juurikaan tuotteita kauneushoitoloista. Ennen kyllä ostin jonkun verran, mutta nykyään tilaan lähinnä verkkokaupoista ja pääasiassa luonnonkosmetiikkaa. Sokokselta teen sitten selehankinnat. Kahdella arvalla mukaan tähän ihanaan arvontaasi! :)

  S-posti: beauty.highlights.blog@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Ihana palkinto sinulla tässä arvonnassa, osallistun kahdella arvalla.
  Onnittelut myös synttäreiden johdosta.
  En osta kosmetiikkaa hoitoloista, marketeista ostan ja jonkun verran tilaan verkkokaupoista.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Onnittelut! Kahdella arvalla mukana; Blogger. Ihonhoitotuotteita en osta kauneushoitoloista, ostan eniten netistä, sitten apteekista ja marketista.

  VastaaPoista
 19. Onnea 3-vuotiaalle <3
  Minä ostan kosmetiikkani milloin mistäkin: hoitoloista, tavaratalojen kosmetiikkaosastoilta, marketeista ja apteekeista. Harmi, että entisajan kemikalikauppoja ei enää ole.
  3 arvalla mukana - jaoin Facebookissa:)

  VastaaPoista
 20. En ole ikinä ostanut kosmetiikkaa hoitolasta, himotellut olen kyllä! N. 90% kosmeostoksista tapahtuu nettikaupoista, muuten laivalta tai stokkalta.
  Seuraan blogiasi Bloggerin kautta :)

  VastaaPoista
 21. Onnea 3-vuotiaalle!

  Oi miten ihana arvonta. Se vadelmaseerumi, jonka olin jo eilen valmis syömään! :D

  Ostan kauneushoitoloista tuotteita, mm. Bakelin ja suosikkini Ella Bachen tuotteita. Ostan varmasti eniten kuitenkin tuotteita suoraan verkon kautta, niistä Escentualin verkkokauppa on suurin heikkouteni. Kahdella arvalla mukana.

  hakusanarakkaus@gmail.com

  VastaaPoista
 22. 2 arpaa
  Tilaan LivBoxia ja ostan meikkejä Emotionista.

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 23. jonkun verran tulee ostettua hoitolatuotteita, pääosin kosmetologipäiviltä. viime aikoina hankinnat suurimmalta osalta tullut tehtyä apteekista.
  kiva arvonta, jossa kahdella arvalla mukana!
  onnea blogille!

  VastaaPoista
 24. Ystävältäni, joka myy Oriflamen tuotteita ja ulkomailta.
  Riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 25. En juuri osta hoitolatuotteita, koska niitä on täällä hankala saada. Suurimmat hankinnat teen netistä.

  Onnea blogille, monta tuntia olet viettänyt sen parissa.
  Mukana arvonnassa kahdella arvalla. sokerikuorinta @ gmail . com (jätä välit pois)

  VastaaPoista
 26. Hoitolasta ei tule tuotteita ostettua. Ostan kosmetiikan joko tavaratalosta tai netistä tilaamalla. Lukijana Bloglovinen kautta, eli 2 arpaa. nittanne(at)gmail.com

  VastaaPoista
 27. Kolmella arvalla mukana, tykkään ja jaoin Facebookissa nimelläni Elise H..
  En osta kosmetiikkaa hoitoloista, koska en ole pitkään aikaan niissä käynyt. Eniten ostan tavarataloista ja lisäksi tilaan netistä ja ostan messuilta ym. Niin ja tilaan myös LivBoxia :)

  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Kahdella arvalla mukana! Yleensä teen ostokseni Sokokselta tai apteekista. 😊
  holopaisen_veera at luukku.com

  VastaaPoista
 29. Onnea kovasti! Ostan kosmetiikan pääasiassa Sokokselta ja kahdella arvalla mukana :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 30. yhdellä mukaan :) ostan yleensä marketeista, Lushilta sekä The Body Shopilta. ohtosanni@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Onnittelut! :)

  Kahdella arvalla mukana, bloggerin kautta luen. Ostan kosmetiikan useimmiten verkkokaupoista, se on helppoa kun voi ostaa kotoa käsin ja mietiskellä vaihtoehtoja rauhassa.

  VastaaPoista
 32. Onnea blogille! Kosmetiikkaa ostan enimmäkseen netistä ja tavarataloista. Myös apteekista ja marketista silloin tällöin, Kauneushoitolasta ostan hyvin harvoin. Kahdella arvalla mukana arvonnassa, luen bloglovinin kautta.
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 33. Onnea synttärisankarille! Haalin tuotteeni kaikkialta, mistä nyt saa parhaiten ja mihin sattuu olemaan alennuskuponkeja: stockalta, kicksistä, sokokselta, emotionista, netistä, livboxista, apteekista, lentokentiltä ja myös kauneushoitoloista. Hoitoloista oikeastaan vain hoitojen yhteydessä, koska niihin on vaikea kävellä sisään silloin kun itse sattuu huvittamaan. Seurailen bloglovinin kautta! msesmsesmses (a) gmail.com

  VastaaPoista
 34. Harvoin ostan kauneushoitolasta. Tavaratalosta tulee ostettua ja ulkomailta. Bloglovin ja fb Kahdella mukaa. paperitypy är hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Marketeista tulee lähinnä ostettua kaikki ihonhoitotuotteet.
  Yhdellä mukana.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Onnea synttärisankarille ! Muutaman kerran olen kauneushoitolasta ostanut tuotteita. Yleensä tavaratalosta tai netistä, niin ja ulkomailta reissuilla.
  kahdella arvalla mukana. Seuraan Bloglovinin kautta.
  nina.sandberg2[at)gmail.com

  VastaaPoista
 37. Parhaimmat onnitteluni synttärin johdosta! ...aikaa täällä sivuillasi on vierähtänyt tovi jos toinenkin ja kivoja vinkkejä olen saanut!

  Ihonhoitotuotteet ja restaurointiainekset (kertyvät vuodet vaativat iholla huolellisempaa pakkelointia ja hoitoa aina enemmän ja enemmän) ostan melkeinpä matkoilta tai sitten Sokokselta, en juurikaan osta hoitoloista, no joskus kuitenkin.

  ...kahdella mukana!

  VastaaPoista
 38. Hoitolasta olen ostanut kosmetiikkaa vain kerran. Yleensä hankin sitä netistä, merkkien omista myymälöistä tai tavarataloista kuten Sokokselta ja Stockmannilta. Luen blogiasi bloggerin kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ja sähköposti on neitiminttukihara@gmail.com

   Poista
 39. Etkös muka sen kauempaa ole boggaillut?? Minusta kun tuntuu, että olen lueksellut näitä paaaaljon kauemmin ♥
  No, jatkoa toivottavasti piisaa! Ihan milloin mistäkin tulee ostettua, netistä ja milloin mistäkin kaupoista, ei hoitoloista, koskapa en niitä harrasta.
  Mukana ollaan, kaikki kolme arpaa taas, kiitos ♥

  VastaaPoista
 40. Onnea 3-vuotiaalle blogillesi! Kahdella arvalla mukana. Olen ostanut joitakin seerumeita hoidossa käydessäni kosmetiikkakoululla.

  VastaaPoista
 41. Parilla arvalla mukana. Ostan tuotteeni Sokokselta/Stockmannilta ja laivoilta pääasiassa.

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Voi onnea kovasti. En ota osaa arvontaa, mutta halusin toivottaa sulle onnea. Bloggaaminen on ihanaa. Itselleni tulee ensi kuussa 10-vuotta bloggausta täyteen ;)

  VastaaPoista
 43. 2 arpaa.
  Sokokselta tulee ostettua pääasiassa.
  1plus2on12@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Onnea blogillesi! Ostan tuotteita mistä milloinkin, kauneushoitolasta, apteekista, tavarataloista. Osallistun 3 arvalla kisaan.
  tilliki@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Onnea blogille! Olen ostanut kerran laadukasta silmänympärysvoidetta kauneushoitolasta, pääasiassa ostan apteekeista ja tavarataloista. Mukana kahdella arvalla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 46. Onnea 3-vuotiaalle!! Kauniit kuvat vetävät puoleensa joissa olen surkea ;( On ollut mukava olla matkassasi sen ajan minkä olen sinut "tuntenut" <3
  Ostan kosmetiikkaa (eihän kukaan vaan kummeksu) marketeista... Käyn äärimmäisen harvoin kauneushoitoloissa ja siihen itse hoitoon rahat jo menikin jotenka... markettiin! Mukana huisissa arvonnassasi kaikilla 3 arvalla! Linkitin omaani :))

  VastaaPoista
 47. tavallisesta marketista ostan enimmäkseen, joskus apteekista :)
  elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista
 48. Enimmäkseen marketista, joskus apteekista. satujka@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Eniten saksasta kun oon lomalla:) luumunkukka(at)luukku.com

  VastaaPoista
 50. Onnea 3-vuotiaalle! En osta kosmetiikkaa hoitoloista, vaan tavarataloista ja marketeista. Kahdella arvalla mukana, luen facebookin kautta.

  kirjakettu@suomi24.fi

  VastaaPoista
 51. Netistä tilaan ja kahdella mukaan :)

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 52. Kosmetiikan ostot olleet vähän minimissä kun oman hoitolan lopettamisen jälkeen jäi hieman varastoon tuotteita. Kyllä täytyy myöntää että marketista on viime aikoina eniten tullut ostettua, lähinnä meikkejä. Mukana 3lla arvalla anneahven@luukku.com

  VastaaPoista
 53. Onnea vuosipäivästä :)
  Mä ostan kosmetiikan lähinnä stockalta, sokokselta, apteekista ja ruohonjuuresta, satunnaisesti muualtakin.
  mia.omaposti(at)gmail.com

  VastaaPoista
 54. En osta kauneushoitoloista, vaan marketeista, body shopista, lushista ja netistä. Eniten marketeista.
  Lukija bloglovinissa. :)

  leevilotta(at)luukku.com

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 55. Apteekista ostan mieluusti kosmetiikkaa, mutta kauneushoitoloista en varmaan ole koskaan ostanut mitään..... verkkokaupat ja markettien tarjouskorit tuottavat lisäksi eniten osumia.
  Arvonnassa mukana yhdellä.
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 56. Onnittelut 3-vuotispäivästä. Olen seurannut blogiasi jo noin vuoden ajan.
  Itse tilaan kosmetiikkaa yleensä nettikaupoista, koska on niin helppoa. Joskus akuuttiin tarpeeseen ostan myös marketista tai Sokokselta.
  anvarp88@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Onnea kolmivuotiaalle! Kokemuksiasi kosmetiikkatuotteista on ollut hieno lukea. Blogisi löysin muutama kuukausi sitten, mutta olen lukenut vanhempiakin tekstejäsi. Valokuvasi ovat todella taidokkaita!

  Kosmetiikkaa ostan vähän mistä milloinkin, Oriflamea ystävän kautta, Dermosila työporukan kanssa netistä, muutenkin netistä, matkoilta, marketeista. Arvontaan osallistun yhdellä arvalla. mirjami.ahokas@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Ostan ihonhoitotuotteita marketeista, ns. halpakaupoista (esim. Tokmanni), netistä ja tilaan kuvastoista (esim. Avon). Tykkään tutkia alelaareja, tänäänkin tuli juhannusruokaostosten yhteydessä tehtyä muutama alehankinta. Testailen mielelläni vähän tuntemattomia halpismerkkejä.

  Toki välillä tulee ostettua vähän kalliimpaakin kosmetiikkaa (esim. The Body Shop). Mutta kauneushoitoloista en ole koskaan ostanut kosmetiikkaa. Mielelläni kuitenkin luen kalliimmastakin kosmetiikasta, varsinkin harvinaisemmista merkeistä.

  Olen mukana kahdella arvalla (olen FB-tykkääjä).

  pokkaritaivas(a)gmail.com

  VastaaPoista
 59. Eniten ostan tavarataloista, mutta silloin tällöin myös kauneushoitoloista =). Mukaan kahdella arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Netistä ostan eniten tai lähes kaiken, niin kuin kaikki muutkin tuotteet. Varsinkin kosmetiikka kulkee kätevästi postissa, tai tulee ovelle asti. Valikoima loputon, ja hyvä hinta-laatusuhde.

  VastaaPoista
 61. Onnittelut blogisynttäreiden johdosta!

  Ostan ihonhoitotuotteeni netistä tai tavaratalosta/marketista. Hyvin harvoin asioin kauneushoitoloissa, joten en niissä shoppailekaan.

  Olen lukija Bloglovinin kautta, joten kahdella mukana, kiitos! backinreverieÄgmailÄcom

  VastaaPoista
 62. Onnittlut! Ostan ihonhoitotuotteeni tavaratalosta tai apteekista ja joskus myös kotikutsuilla.
  Osallistun arvontaan yhdellä arvalla.
  sanja.alisic@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Onnea synttäreiden johdosta! Ostan suurimmaksi osaksi Sokokselta, joskus Dermosililta ja marketeista. Näistä kosmetiikkablogeista saa hyviä vinkkejä ja niitä tulee kokeiltua.
  T. Kristiina K.

  VastaaPoista
 64. Onnea suuresti! Ostan enimmäkseen Sokokselta ja marketeista, joskus netistä. Harvakseen myös kauneushoitoloista, silloin kun sinne eksyn ja tulee puheeksi tarpeellinen tuote. Kolmella arvalla mukana, jaoin blogissani arvonnat-sivulla :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Onnea blogille! Varmasti käy työstä, niin paljon aikaa ja vaivaa näet tämän eteen.
  Ostan kosmetiikkatuotteeni pääsääntöisesti Keskiseltä (siis isosta "kyläkaupasta, "Etelä-Pohjanmaan Stokkarilta") tai netistä ja "hätätapauksissa" perusmarketista. Ihan joskus, harvemmin tosin, ostan jotain kauneushoitolasta, apteekista tai muualta.
  Mukana arvonnassa kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 66. Yhdellä mukana ja apteekista ja tavarataloista yleensä ostan . Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Ostan pääasiassa peruskaupoista, niiden kosmetiikkahyllyistä. Nyt olen alkanut löytää myös erilaisia nettikauppoja, joista kosmetiikkaa onkin ihan näppärää tilata. Mutta kauneushoitoloista en kyllä osta, ovat sen verran arvokkaampia, vai tuntuukohan minusta vaan siltä...
  Mukana arvonnassa yhdellä mahdollisuudella. ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 68. Onnea!
  Löysin vasta blogisi ja liityin lukijaksi.
  Kahdella arvalla mukana.
  Jotkut käyn ostamassa kauneushoitolasta, usein kylläkin marketista. Kauneushoitolasta olisi mukava ostaa laadukkaita tuotteita enemmänkin.

  VastaaPoista
 69. Hei, vielä kerkesin osallistua arvontaan. Apteekista ja tav.taloista. T. jaanoi@luukku.com

  VastaaPoista