Sivut

torstai 18. helmikuuta 2016

Seerumi, joka tekee taikoja




Talvi alkaa olla jo siinä pisteessä, että on aika vinkata teille väsymättömästä pintakuivuuden nujertajasta, jonka loppumista en toivo näkeväni. Ella Baché Sérum Magistral Hydra Cellular taikoo pintakuivuuden pois hetkessä. Väittäisin, että kuivuus ja kireys helpottaa heti ja iho tuntuu paljon sileämmältä ja pehmeämmätä. Minulla on tapana käyttää kosteuttavia seerumeita kuureina, aina kuin iho tuntuu kaipaavan jotain extraa. 

Uusi Ellan kosteuttava seerumipullo on pumpattu täyteen kaikkea hyvää, mm. silikonia, mineraaliöljyjä tai väriaineita ei ole käytetty. Hajusteet ovat incilistan viimeisenä, joten aineessa on erotettavissa vain hyvin hento ja miellyttävä tuoksu. Seerumin avulla voi lähteä tavoittelemaan kuuta taivaalta eli ihanaa pehmeyttä, sileyttä, joustavuutta, ryhtiä ja suojaa kosteuden haihtumista vastaan. 
Kaikkea hyvää iholle :)




Baché käyttää hyvin imeytyvää hyaluronihappoa, jonka molekyylikoko on säädetty sopivaksi, näin kosteuttavat tehoaineet pääsevät syvälle. Mukana on myös Bachén kehittämä tehokosteuttaja Hydracell sekä kaikki muut herkut kuten mm. ihoa vahvistavat omenan polyfenolit, liposomit ja ihoa korjaava + suojaava suolayrtti.

Lasipipetti toimii hyvin, joten seerumia voi annostella vaikka pisara kerrallaan. Mustan pullon ainoa heikko kohta on läpinäkymättömyys, sisällä olevan aineen määrää on vaikea nähdä - kannattaa katsoa valoa vasten. Pidän kuitenkin Bachén pakkausuudistusta hyvänä, purkit ja pullot on päivitetty taidolla. Aine on oikea kuivaihoisen päiväuni, joka tehokosteuttaa ihoa ennenkokemattomalla tavalla. Iho tuntuu heti paljon pehmeämmältä ja tasaisemmalta, aine sitoo kosteutta ihon pintaan ja ehkäisee kosteuden haihtumista, joten vaikutus on pitkäkestoinen. Seerumi levitetään hyvin puhdistetulle iholle aamuin illoin kuuriluontoisesti. Laitan seerumin päälle aina hoitovoiteen, joka on tällä kertaa ollut herkälle iholle tarkoittu Ella Bachén D-sensis.

Osaatteko elää ilman seerumeita?

 Tänään olisi tarkoitus tehdä vähän pidempi lenkki
 ja haistella raikasta talvi-ilmaa.

Kivaa päivää kaikille <3


 Hinta:
 Ella Baché Sérum Magistral Hydra Cellular 30ml / 59 eur
Lisätietoa antaa Rohdos-Ala.

 


Lehdistönäyte

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa oikein lupaavalta tuotteelta! Seerumit on itselleni niitä ihonhoitotuotteita, joiden käytöstä en luovu. Koukutuin kolmisen vuotta sitten, enkä voisi yhtäkkiä kuvitella olevani niitä ilman :) Ne ovat ihonhoidossa niin tehokkaita. Ella Bachen tuotteita olen joskus nuorempana käyttänyt, mutta nyt en moniin vuosiin. Varmasti moni tuote on 10 vuoden aikana uudistunut ja paljon tullut lisää uusia tuotteita, joten täytyisi kyllä ottaa taas vuosien jälkeen harppaus sarjan pariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seerumit ovat hyvä lisä, niitä tarvitaan tuomaan ihonhoitoon lisätehoa. Ella Baché on kokenut uudistuksen, sarja on mielestäni todella hyvä. Minulla on aina joku Ellan tuote käytössä :)

   Poista
 2. Ihanalle kuulostaa. Seerumit on ihan must, aina kun vain on mahdollista, on käytössä. Tällä hetkellä ei, mutta ehkä seuraava onkin tuo Ellan seerumi, sen verran sopivalta kuulostaa:)
  Kivaa torstaita Ninni<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ihosi kaipaa kosteutta, niin luulen, että tykkäät tästä.

   Hauskaa iltapäivää Anne <3

   Poista
 3. Kiitos tästä vinkistä! Kyllä noita seerumeita kuluu ja välillä miettii, kun yhteen tykästyy, että ai niin, nyt pitäsi vaihtaa tuote sen mukaan millainen ihon kunto on, eikä aina vain sitä anti-ageing tuotetta:)Kosteutta tarvitaan täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tästä oli apua :). Meillä taitaa olla sama pulma, nyt kaivataan ennen kaikkea kosteutta.

   Poista
 4. Mulla on tuo seerumi, mutta en ole ehtinyt vielä kokeilemaan, toiveet on korkealla, koska Ella. <3

  VastaaPoista