Sivut

maanantai 6. marraskuuta 2017

Joulun odotetuin paketti sopii talveen



Olen jouluihminen, joten suunnittelen mielelläni joulua jo loka-marraskuussa. Olen perusluonteeltani myös nautiskelija, joten kiire saa niskakarvani pystyyn, vältänkin sitä aina kuin mahdollista. Toivonkin tänä jouluna lahjaksi kaunista kalenteria, jonka avulla voin suunnitella elämää pitkälle tuleviin viikkoihin ja kuukausiin. Yritän, vaikka elämä yllättää aina.




Pidän paljon myös lahjapakkauksista, joita on aina yhtä ihanaa antaa ja saada. Lahjapakkaukset ovat yleensä ulkoasultaan kauniita, ja tuotteet on niputettu yhteen taitavasti. Yksi tämän syksyn uutuuspaketti on Madara Pihlaja Moisture and Glow for Face with Noora Shingler, joka tuo mieleeni makeat kettukarkit.




Laatikon sisältä löytyy kaksi Madaran tuotetta kasvoille, jotka on kehitetty yhdessä Kemikaalicoctail-blogin Noora Shinglerin kanssa. Tuotteissa on käytetty kotoisaa pihlajanmarjauutetta, jolla on mm. ihoa kiinteyttäviä, tulehdusta rauhoittavia ja antioksidanttisia vaikutuksia. Pihlaja saattaa kuulostaa kirpeältä, mutta samalla tutulta ja helposti lähestyttävältä. Hieno valinta.

 


PIHLAJA DROPS-tehotippa 20 ml lupaa kasvoille kosteutta ja hehkua. Tuote sisältää mm. ihoa ravitsevaa ja suojaavaa E- ja A-vitamiinia, sekä ihoärsytyksiä rauhoittavaa helokkiöljyä ja purasruohouutetta. Aineen voi joko laittaa suoraan puhtaalle iholle tai sekoittaa hoitovoiteeseen.




PIHLAJA Daily Moisture For Face 50 ml on kaikille ihotyypeille suunnattu tehokosteuttava voide, joka sopii mainiosti talveen. Voide imeytyy nopeasti, iholle jää kosteutettu tunne pitkäksi aikaa. Tuoksu on miellyttävä, kevyt ja ehkä hieman kirpeä.

Alkuvaikutelma on erittäin hyvä, tuotteet istuvat täydellisesti kosteutta ja suojaa kaipaavalle talvi-iholle. Ne sopivat hyvin myös rauhoittamaan herkkää ihoa. Uskon, että aika moni luonnonkosmetiikan ystävä ihastuu juuri tähän settiin, joka vaikuttaa mielestäni jopa edulliselta (hinta noin 27 eur), kun tuotteet erikseen ostettuina maksavat n. 15 euroa enemmän. Settiä myy mm. Hyvinvoinnin tavaratalo.


Oletteko ostaneet jo joululahjoja?







Mainoslinkki

11 kommenttia:

  1. Tuo Pihlaja-lahjapakkaus on kyllä hyvä joululahja idea! Itse en ole vielä näitä tuotteita kokeillut, mutta toivon, että pukki muistaa minua tälläisellä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on erittäin hyvä lahjatoive, eikä hintakaan ole paha. Antaa kiitettävästi kosteutta ja suojaa, joten ei jää käyttämättä :)

      Poista
  2. Pihlaja-tuotteita en ole kokeillut. Ulkoasu on tosi kiva ja pirteä. Just jouluunkin sopiva:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkoasu ja nimi käy hyvin yksiin. Ja kyllä, tämä on ehkä enemmän juuri joulupaketti :)

      Poista
  3. Olen kyllä tykännyt tuosta seerumista. Tekee hyvää iholle ja tuoksuu kivalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja lasipipettikin on mukava tapa annostella, mitään ei mene hukkaan :)

      Poista
  4. Mádaran joulupaketit on tänä vuonna todella kauniita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua houkuttelee myös Madara Happy Skin -setti, jossa on misellivesi ja kuorintavoide. Se olisi täydellinen lahja siskolleni :)

      Poista
  5. Näistä varsinkin tuo öljy kuulostaa todella ihastuttavalta ja luulen, että ihoni tykkäisi siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumi ja voide on ihanat yhdessä, mutta eiköhän tehotippoja voi käyttää jonkun toisenkin voiteen kanssa :)

      Poista
  6. Kummatkin ovat ihan mun lemppareita! Sopivat jopa näille säävaihteluille (olen osan ajasta Lapisssa ja osan pk-seudulla). Talvi-ihoni rakastaa <3

    VastaaPoista