Sivut

sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Luonnonkosmetiikka - parhaat 2017
On taas aika tehdä katsaus menneeseen vuoteen, ja koota yhteen luonnonkosmetiikan parhaat 2017. Aihe on todella kiehtova, uusia tuotteita tulee markkinoille koko ajan. En pysty kahlaamaan läpi niitä kaikkia, mutta olen iloinen siitä pienen pienestä osasta, joka päätyy testiin. Vuosi 2016 oli loistava, mutta miltä näytti kulunut vuosi?

Ensimmäisenä tulee mieleeni Jolie box, jonka tilaaja olin lokakuuhun saakka. Boxi tarjosi minulle uuden näkökulman luonnonkosmetiikkaan, eli juuri niitä uusia sarjoja ja tuotteita, joita en ehkä olisi muuten älynnyt ostaa. Tilaukseni on tällä hetkellä tauolla, enkä osaa sanoa mitään jatkosta.
 Vuodet ovat tehneet minusta aika vaativan, haluan mm. juoda kahvini kauniista kupista ja pestä ihoni ihanalla suihkusaippualla. Vuoden ikimuistoisimman suihkunautinnon tarjosi Madara Infusion Blanc Moisture Soap, jonka puoleen haluan kääntyä aina uudelleen. 
Postaus aiheesta löytyy täältä.
Vuoden paras hätäapu on ollut monikäyttöinen Egyptian Magic -voide, jota on meillä käytetty mm. rohtuneisiin huuliin ja karhean ihoalueen hoitoon. Voide oli loistava myös auringon polttamalle iholle, jonka lapseni onnistui hommaamaan myös viime kesänä, vaikka aurinkoa ei juuri näkynyt. Lue lisää täältä.
Vuoden paras luonnonkosmetiikkasarja oli tällä kertaa Ekopharma, joka yllätti minut täysin. Tarkempi kuvaus löytyy täältä.
Vuoden parhaan hoitosuihkeen tittelin saa Urtekram Spray Conditioner Leave In Nordic Berries, jota voi huoletta käyttää myös lapsen takkutukkaan. Lue lisää sarjasta täältä.
Lavera Hydro Effect Serum ihastutti toimivuudellaan viime keväänä, jolloin ihoni tuntui kaipaavan lisäkosteutusta pitkän talven jälkeen.
Lue lisää täältä.
Weleda Manteli -linja hoitaa kuivaa talvi-ihoa. Olen palannut sen pariin aina uudelleen. Lue lisää täältä. Ja kannattaa toki muistaa myös Weleda Skin Food, joka tehokosteuttaa kuivaa ja karheaa ihoa.
Madara Sos sopii mainiosti talveen, ja edustaa juuri sitä Madaraa, josta haluan kuulla lisää. Lue koko postaus täältä.


Kaunista alkuvuotta kaikille <3

2 kommenttia: