Sivut

sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Clarins Soins Exfoliant kuorintavoiteet testissä

Postaus sisältää tuotenäytteitä.Muistatteko vielä nämä ihanan kermaiset Clarins kasvonaamiot, jotka tarjoavat kauneushoitolatason ihonhoitoa suoraan kotikylpyhuoneisiimme? Kirjoitin naamioista syksyllä 2017. Tänä syksynä voimme kuitenkin viilata ihonhoitoamme vielä piirun verran paremmaksi, sillä mukaan kuvaan astuu kasvokuorinnat, jotka sopivat täydellisesti yhteen naamioiden kanssa. Mikäs sen parempaa. :)

Kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon, ja kasvonaamion tehoaineet pääsevät vaikuttaamaan syvemmälle ja paremmin, kun edessä ei ole kuivaa panssaria. Näin saadaan myös tehostettua ihon uusiutumista, joka tuntuu iän myötä hidastuvan entisestään. Minulle onkin tapana kuoria kasvojen ja kaulan iho lähes aina ennen kasvonaamiota. Herkän ihon kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, ettei epähuomiossa käytä liian tehokkaita tuotteita.


Uusia Clarins Soins Exfoliant kuorintavoiteita on kolme erilaista eli jokaiselle löytyy varmasi mieleinen, omalle ihotyypille sopiva tuubi. Muistin, että Clarins Mask Sos Comfort kasvonaamio on suosikkini, joten ajattelin että sen kaveriksi ja kasvojeni esikäsittelyksi sopii varmasti Clarins Comfort Scrub, joka on hellävarainen öljymäinen kuorinta. Kuulostaa juuri sopivalta valinnalta kuivalle ja herkälle iholle. Huomasin heti, että nämä kaksi ovat mainio valinta etenkin samealle iholle, jonka janoaa kosteutta, pehmeyttä ja hehkua. Iho tuntuu raikastuvan ihan silmissä.

Geelimäinen koostumus muuttuu pehmeäksi emulsioiksi kosketuksissa veden kanssa, ja hyvin hienot sokerikiteet (punajuuresta) irrottavat kuolleen ihosolukon. Lisäksi tuotteen sisältämä mangovoi antaa pehmeyttä. Aine tuoksuu myös herkulliselta, joten tätä on ilo käyttää.

Minulla on tapana kostuttaa ensin kasvot vedellä ja sen jälkeen valmistelen aineen kämmenellä. Sitten pyörittelen kasvot läpi kevyellä otteella ja lopuksi huolellinen vesihuuhtelu tai kostea kasvopyyhe. Suositus on käyttää kuorintaa kerran pari viikossa.

Clarins Pure Scrup on puolestaan vaahtoava kuorinta, joka sopii puhdistamaan epäpuhdasta ihoa. Tämä on siis hyvä valita seka- ja rasvaiselle iholle, sillä aine supistaa huokosia ja tekee ihosta mattamaisen. Kuorinta sisältää laavakiven rakeita, mukana on myös luomutunturihorsman uutetta, joka hillitsee talin tuotantoa. Tämän pariksi sopii Clarins Mask SOS Pure.
Clarins Fresh Scrup on ihoa virkistävä kuorinta, joka sisältää puuselluloosarakeita. Mukana on myös luomuitulehtiuutetta, joka aktivoi hyaluronihapon muodostumista ihossa, näin ihon kosteustasapaino paranee. Fresh Scrup oli koostumukseltaan kolmikon kiintein kuorinta-aine, kuvassa keskellä.

Jep, keltainen Comfort kuorintavoide sopii täydellisesti saman linjan naamion kanssa. Tuotteita voi toki yhdistellä täysin oman maun ja tilanteen mukaan. Nämä uudet Clarins kasvokuorinnat saapuivat kauppoihin syyskuussa ja hintaa niillä on 30 eur / 50 ml.

2 kommenttia: