perjantai 3. elokuuta 2012

Malu Wilz Mascara Base - volyymia ripsiin


Valmistajan mainosteksti:

MALU WILZ Mascara Base sisältää korkealaatuisia öljyjä, vahoja ja E-vitamiinia, jotka hoitavat ripsiä ja tekevät niistä pehmeät ja joustavat. Tuotetta voi käyttää myös ripsivärin alla, sillä se muuttuu kuivuessaan läpinäkyväksi. Ripsibalsami erottelee ripset kauniisti. Voidaan käyttää hoitamaan myös kulmakarvoja.
Korkealaatuinen ripsivärin pohjustuote ja ripsibalsami. Levitä ripsille ennen ripsiväriä tai iltaisin meikin poiston jälkeen hoitamaan ripsiä.

Oma testini:

Ostin testiini Malu Wilz Mascara Base:n Sokoksen verkkokaupasta hintaan 8,90e. Tuote toimitettiin perille parissa päivässä.

Halusin kokeilla hoitavaa pohjustustuotetta ripsilleni. Haasteenani on saada lyhyet ja toisiinsa helposti sotkeutuvat ripset näyttäviksi. Siis lisää volyymia ripsiin. Tehtävä tuntuu mahdottomalta!

Levitin pohjustustuotteen ripsiini ennen ripsiväriä. Tuote näytti kuivuttuaan läpinäkyvältä . Ripsiväri levittyi hyvin pohjustuksen päälle. Väriä tarttui ripsiini enemmän kuin tavallisesti. Ripset olivat kauniisti erillään. Yllättävää oli, että ripsibalsami todella lisäsi ripsien joustoa. Ripset asettuivat kauniille kaarelle. Tuote todella piti lupauksensa, sillä  ripseni näyttävät tuplaantuneen. Malu Wilz Mascara Base oli hyvin positiivinen löytö, jota voin suositella kaikille. Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Ripsibalsamin voi levittää myös yöksi hoitamaan ripsiä. Tuotteen pitkäaikainen hoitava vaikutus jää nähtäväksi.

http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/BrandiTuote/malu-wilz-mascara-baseripsibalsami/149568/14046/14046/14046/14046 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti