keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Joe Blasco luomivärit

Joe Blasco Sexy pink ja Periwinkle


Joe Blasco Cosmetics luomivärit  
sisältävät erittäin paljon väripigmenttiä
Siksi ne levittyvät helposti
Luomiväri kestää hyvin luomella. 

Väri on myös monikäyttöinen, 
koska sitä voi käyttää sekä kuivana, että kosteana
Kosteana sillä voi tehdä kauniita rajauksia. 
 Vesi ei muuta tuotteen koostumusta, 
vaan värinapin kuivumisen jälkeen sitä voi käyttää taas kuivana.

Oma testini:

Minulla on käytössä Joe Blasco luomiväreistä helmiäishohtoinen Sexy pink ja ihana tummansininen mattaväri Periwinkle

Nämä kaksi sopivat hyvin yhteen. Pidän siitä, että luomivärinappia ei tarvitse hangata, vaan väri tarttuu yhdellä pyyhkäisyllä siveltimeen. Yksi värinappi myös riittää todella pitkään, koska väriä ei kulu paljon yhdellä käyttökerralla. Käytän tummansinistä luomiväriä myös kosteana, koska värillä saa tehtyä kauniin rajauksen. Joe Blasco luomiväri on helppo häivyttää luomelle pehmeästi. Yksinkertainen muovinappi on käytössä kestävä, se ei murene helposti, vaikka luomivärin pudottasi lattialle.

Katso myös testini Joe Blasco Valoväreistä3 kommenttia:

  1. Olen ollut Blascon käyttäjä muissa tuotteissa pitkään, mutta tämä rajausväri idea olisi loistava. Olisi varmasti helpompi poistaa silmistä, kun nykyinen tuotteeni, jos kuitenkin pysyy hyvin? Onko sävyjä paljon?

    VastaaPoista
  2. Kyseessä on siis luomiväri, joka kosteana sopii myös silmänrajaukseen. Kannattaa kurkata luomivärit Meikkitorpan sivuilta (klikkaa pinkkiä palloa oikealla).

    VastaaPoista
  3. Kuvat meikkitorpan sivulla eivät olleet niin selkeitä, jotta uskaltaisin tilata suoraan. Täytyy käydä katsomassa livenä ja tilata sitten jos selvästi edullisempi. Kiva että monta sävyä oli rajaukseen sopivia...Olen tykännyt kakkuväristä, kun siveltimen saa pestyä usein. Nykyisen tuotteen häivyttäminen on ollut hankalaa...

    VastaaPoista