Sivut

torstai 1. marraskuuta 2012

Esittelyssä Ella Baché - Eclat TomateMadame Baché kehitti ensimmäisen ihoa kirkastavan, hedelmäpohjaisen voiteen jo 1936. Hän selitti kauneusreseptinsä tieteellisesti: tomaatit sisältävät aminohappoja ja C-vitamiinia. Näin syntyi sarjan kuuluisiin tuote, ihoa kirkastava Crème Tomate -voide.

Tänä päivänä patentoitu Nutridermologie®-filosofia on kokonaisvaltainen lähestymistapa kauneuteen. Siinä yhdistyvät luonnolliset aktiiviaineet, edistyksellinen bioteknologia ja puhtaat raaka-aineet.
 
Ella Baché -tuotteet on listattu Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen ihonhoito- ja kosmetiikkaneuvonnan järjestelmään. Lue lisää täältä.
Kauneushoitolassa Ella Baçhé -kosmetologi arvio ihosi ja suunnittelee sinulle parhaiten sopivan hoidon. Kosmetologisi auttaa sinua myös päivittäisen kotihoidon suunnittelussa.

Ella Baché Actamix vitamiinikuuri

Oma testini

Olen käyttänyt Ella Baché kosmetiikkaa 1990-luvulta lähtien. Nyt halusin testata minulle uutta Luomuihon reseptiä eli Ella Baché Eclat TOMATE -linjaa ihon kotihoitoon. Linjan raaka-aineet on tuotettu ilman torjunta-aineita ja keinolannoitteita. Tuotteissa on enemmän flavonoideja ja antioksidantteja kuin klassisissa tomaattituotteissa. Tuotteiden sanotaan herättävän ihon luonnollisen hehkun. Siis raikkautta, pirteyttä ja heleyttä erityisesti herkkäihoisille. Kuulostaa hyvältä :)

Ella Baché Actimix vitamiinikuuri

Laitoin tehotuotteen aamuisin kasvoilleni ja kaulalleni päivävoiteen alle. Seerumi imeytyi nopeasti ihooni. Ihoni näytti välittömästi pehmeätä ja kiinteältä. 14 päivän jälkeen ihoni voi niin hyvin, että se suorastaan hehkuu. Pintakuivuus ja väsymyksen merkit ovat poissa. Ihoni on pehmeä ja ravittu. Tuote säilyy 14 päivää sekoittamisen jälkeen jääkaappilämpötilassa.
Kuurin hinta on noin 50 euroa.

Huom:
Marraskuun alussa Ella Baché kauneushoitoloihin on tulossa uusi 2 in 1 ACTIMIX-hoito. Hoidon erikoisuutena on se, että hoitoon kuuluu mukaan 14 päivän ACTIMIX kotihoitotuote kuuri (tästä nimi 2 in 1). Vitamiinikuurin ansiosta hoidon vaikutukset jatkuvat kahden viikon ajan.

Testasin vitamiinikuurin ilman luomutomaattihoitoa, mutta suosittelen 2 in 1 Actimix-hoitoa + vitamiinikuuria. Loistava yhdistelmä!


Tuote sisältää mm. Tomato, Acerola, Apricot Tree Buds, Orange, Carrot, Grapes, Blackberry, Peach Leaf, Raspberry, Apple 
 
Ella Baché  Crème Tomate Enchantée päivävoide

Ella Baché  Crème Tomate Enchantée päivävoide
Tätä tuotetta oli suorastaan ilo käyttää, koska voide oli pakattu hygieeniseen pumppupulloon. Tuotteen koostumus on kevyt, hyvin ihoon imeytyvä. Tuoksu oli miellyttävän luonnollinen. Voide sopii käytettäväksi aamuin illoin. Voide jätti ihooni pehmeän, kiinteän ja raikkaan tunteen. Sopii hyvin meikin alle. Hinta noin 62 euroa.

Ihastuin Ella Baché Eclat Tomate loistaviin tuotteisiin. Toisaalta kun kyseessä on Ella Baché, en ihmettele yhtään. Sillä sarja on tehnyt aina huippuluokan kosmetiikkaa.  

Vuonna 2009 Innovaatiopalkinnolla palkitut Tomate BIO -tuotteet ovat ECOCERT-sertifioitua luomukosmetiikkaa parhaimmillaan! 

Lisää tietoa löydät Rohdos-Alan sivuilta, jonne pääset tästä.
Tykkää myös Facebookissa. 

Jälleenmyyjät löydät täältä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti