Sivut

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Simple
Simple-sarja lupaa tehdä kauneudenhoidosta helppoa ja ihoa hellivää. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineitaSarja sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Tuotteet ovat kätevästi jokaisen saatavilla, sillä niiden jälleenmyyjiä ovat Prismat, S-marketit, K-citymarketit, Sokos-tavaratalot ja suurimmat Stockmann-tavaratalot.

Sain testiini sarjan silmämeikinpuhdistustyynyt ja kasvopyyhkeet.

Simple Kind To Eyes Eye Make-Up Remover Pads

Kind To Eyes Eye Make-Up Remover Pads -silmämeikinpuhdistustyynyjen luvataan poistavan hellästi myös  vedenkestävän silmämeikin.

Pakkauksen päällä on sulkuteippi, jota raottamalla voi ottaa pakkauksesta yhden lapun kerrallaan. Teippi suljetaan huolellisesti käytön jälkeen, muuten laput pääsevät kuivumaan.  Käytin silmämeikin puhdistamiseen kaksi lappua kerrallaan. Lappua kannattaa painaa hetki luomelle ennen meikin poistamista, jotta lapun sisältämät aineet pääsevät vaikuttamaan iholla. Näin puhdistus tapahtuu hellävaraisesti ihoa venyttämättä tai hankaamatta. Kevyt päivämeikkini lähti pois hyvin. 

Vinkki: Jos kaipaat lisäkosteutta (eli lappu tuntuu liian kuivalta), niin kostuta lappua hieman lisää vedellä. Näin kannattaa toimia varsinkin vesiliukoisen ripsivärin kanssa.
Hinta: 30 puhdistustyynyä maksaa 6 euroa.

Simple Kind To Skin Cleansing Facial Wipes

Kind To Skin Cleansing Facial Wipes -kasvopyyhkeet poistivat meikkini kätevästi ja helläväraisesti. Puhdistus oli nopeaa ja siistiä.
Hinta: 25kpl maksaa 4 euroa.

Suosittelen lappujen ja kasvopyyhkeiden käyttöä erityisesti tilanteisiin, joissa vesipuhdistus on hankalaa. Tai kun puhdistuksen pitää tapahtua kätevästi ja nopeasti. Nämä kannattaa siis ottaa matkalle mukaan. Helpon puhdistuksen ystävä saa avun näistä :)

Lisätietoa sarjasta saat täältä.

* Tuotteet on saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Anttilassa on muuten tarjouksessa tuota sarjaa! Oli vissiin poistomyynnissä, tai tai jotain vastaavaa. Eipä ole kokemusta tuosta sarjasta :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Sarja on ilmeisesti poistumassa Anttilasta (ei jälleenmyyjälistalla).

   Poista
 2. Käytin pitkään Simplen puhdistusliinoja, mutta joku aika sitten Citymarket poisti kyseisen merkin tuotteet kokonaan. Oon koittanu etsiä (kävin läpi Prismat, Sokoksen ja Stokkan valikoimat) tuloksetta. :/ Osaatko sanoa mistä näitä vielä sais?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, en tiennytkään Simplen poistuneen. Harmi, en osaa auttaa :(

   Poista