Sivut

lauantai 3. toukokuuta 2014

GARNIER The Miracle Cream



Garnierin uusi ihmevoide tuli minulle aivan yllättäen huhtikuun Livboxin mukana. Livbox yrittää tehdä minusta ja Garnierista kavereita, sillä muistelen ostaneeni Livboxin mukana vahingossa myös Garnier BB-voiteen. Oma kiinnostukseni sarjaa kohtaan on sanalla sanoen niukka. En kuitenkaan jättänyt tätäkään kiveä kääntämättä, vaan halusin tutkia, mikä tekee tuotteesta niin ihmeellisen.

Garnier lupaus:

"Kaksitehoinen voide, joka sisältää tehokkaita ainesosia. Kaunistaa ihoa jo ensimmäisellä levityksellä: sen mukautuva koostumus heleyttää kasvojen ihoa välittömästi ja tekee ihon sävystä tasaisen samalla häivyttäen väsymyksen merkkejä. Ajan kuluessa rypyt ja juonteet siloittuvat ja iho tuntuu kiinteämmältä."



Garnier uutuus näyttää valkoiselta, mutta muuttuu iholla värilliseksi. Kyseessä on siis värillinen päivävoide. Kuva antaa sen vaikutelman, että voide on minulle aivan liian tumma. Oikeasti voide ei kuitenkaan tee minusta välimerellistä kaunotarta. Ohuena kerroksena levitetty voide sulautuu maidonvalkeisiin kasvoihini yllättävän hyvin - ihme toteutuiIholle jää lupauksen mukainen kaunis hehku, mutta kasvojen värivirheitä tuote ei juurikaan peitä. Minusta ei edelleenkään tullut suurta Garnier-fania, mutta voisin kuvitella tuotteen olevan ihan kelvollinen valinta kesäpäiviin, jolloin SPF20 aurinkosuoja tulee tarpeeseen. 


Käyttö:
1. Ota voidetta herneen verran
2. Levitä koko kasvoille
3. Levitä kasvojen sisäosasta ulospäin
4. Taputtele kevyesti, jotta tuote imeytyy kunnolla


Oletteko jo tehneet tuttavuutta ihmevoiteen kanssa?

Garnier The Miracle Cream ovh 13,50€/50 ml

16 kommenttia:

  1. Ohhoh, en tiennytkään, että tämä on väriä vaihtavaa laatua. Minulla on sellainen ihan pieni näytepurkki tätä ja ajattelin kyllä kokeilla. Saa nähdä, onko sävy liian tumma minulle sitten kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä se näytepurkki. Värin radikaali vaihtuminen ei taida lukea missään, sillä se tuli ekalla kokeilukerralla täytenä yllätyksenä :)

      Poista
  2. Tulikohan mulle tuo....en yhtään muista! Pistin jemmaan varmaan kaikki kun ajattelin että en avaa yhtään purkkia enkä tuubia ennenkuin entiset on loppu! Mutta täytyypä tsekata, tuo vois olla Istanbulin reissulle omiaan jo aurinkokertoimen vuoksikin - vaikka onhan se jo melkein tuotteessa kuin tuotteessa nykyisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tehdä kokeilu jo ennen matkaa, ettei tule yllätyksiä. Ihmevoide tarjoaa kyllä aurinkosuojaa ja kevyttä päivetystä, joten se voisi toimia. Itse käytän vaalealle iholleni korkeampaa suojaa etelässä, sillä ihoni palaa helposti.

      Poista
  3. Minun naamassani tuo ei pysynyt lainkaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun kuiva ihoni taas imaisi voiteen tiukasti kiinni. Millainen ihotyyppi sinulla on? Ehkä tämä "kaikille ihotyypeille" tarkoitettu voide ei sovikaan kaikille :D

      Poista
  4. Minä olen tykännyt tästä voiteesta oikeastaan paljonkin, ei mikään vau-efektiä aiheuttava ole mutta toimii arjessa hyvin. Tosin muutaman seerumin kanssa rullasi ja hilseili tosi rumasti. Minulla on seka iho tuote toimii minulla nenän, otsan ja leuan kevyellä puuteroinnilla koko päivän (teen raskasta ruumilista työtä ja hikoilen)
    Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina :)

      Oli mukava kuulla, että voide toimi hyvin sekaihollasi. Tuote kannattaa laittaa paljaalle iholle - aivan niin kuin sanoit. Kevyt puuterointi tuntuu lisäävän voiteen kestoa. Ihan kelpo tuote :)

      Poista
    2. Tabletilla (oikein) kirjoittaminen on tuskaa joskus ;) mutta joo tämä on parempi tuote minun nelikymppisellä iholla kuin esim se alkuperäinen bb garnierilta, joka sekin toimii ihan ok. Tällä sai pikkuisen enemmän hohdetta ja muutama ryppy oli kuin photoshopin jäljiltä ja iho oli paremmin kosteutettu. Minäkin säikähdin väriä ensin, se näytti aivan liian oranssin ruskealta, kasvojen iholla en tätä efektiä saanut normaalisti, ainoastaan niiden seerumien kanssa.
      Nina

      Poista
  5. En minäkään Garnierin tuotteita itse hankkisi, mutta tästä voiteesta ajattelin samalla tavalla: ihan kelpo voide kesäaamuina. Kosteuttaa hiukan, tasoittaa väriä ja antaa kelpo aurinkosuojan. Sitä voi huoletta levitellä kaulalle ja rinnalle asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan toimiva kesäaamujen voide. Ei mikään hätkähdyttävän hyvä, mutta käytettävä :)

      Poista
  6. Sain Sokoksesta pienen näytetuubin ostosteni kaveriksi ja myyjältä infon tuotteen värillisyydestä, niin ei tullut yllätyksenä. Toi kyllä odotuksiani enemmän jotain hehkun tapaista kasvoille, mutta ei tosiaan tasoittanut kauheasti väriä, siis ei tarpeeksi minulle. Voisin kuitenkin kuvitella kesällä käyttäväni näytetuubin loppuun päivinä, jolloin kaipaa vain ihan kevyttä piristystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sait kokeilla sen näytetuubin ensin. Minullekin olisi itseasiassa riittänyt pelkkä pikkutuubi :)

      Poista
  7. En ole ehtinyt kokeilemaan, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta.

    VastaaPoista