Sivut

perjantai 8. elokuuta 2014

MARC JACOBS Daisy Dream


Yes, sain sopimaan samaan kuvaan monta rakasta asiaa.
Kesämökki, taivas, tuoksupullo.. ihania kaikki! 
Löydättekö kuvasta mökin ikkunan?

Päivänkakkarat ja ääretön sininen taivas antoivat inspiraation myös MARC JACOBS DAISY DREAM tuoksulle. Pullon Daisy on eteerinen, viaton ja vapaa. Hän tuntuu viettävän ikuista lomaa täydellisen kauniilla kukkaniityllä. Ilmassa väreilee myös ripaus romantiikkaa.



  Kukkaishedelmäisiin tuoksuihin kuuluva Daisy Dream leijailee ilmassa raikkaana ja kevyenä. Se hyväilee hajuaistia pehmeästi ja kietoo syleilyynsä. Tämä on mielestäni täydellinen tuoksu rentoon elokuun iltaan. Tuoksu on olemukseltaan tyylikäs ja naisellinen. Pidän siitä kovasti.
 
Alkutuoksun muodostavat mustaherukka, greippi ja päärynä, joista kaksi ensimmäistä kykenen erottamaan varsin helposti. Sydäntuoksussa minua ihastuttaa erityisesti jasmiini, joka on suosikkini. Mukana on myös litsi-hedelmä ja sininen visteri. Pehmeänä jälkituoksuna iholle jää viipymään sekoitus valkoisia puita, myskiä ja kookosvettä.



Pulloa koristaa tuttu pitsimäinen päivänkakkarakuvio ja pyöreä hopeakorkki jatkaa samaa teemaa. Lasipullon sisältö kuultaa läpi taivaansinisenä. Pullon ulkoasu kuvaa mielestäni hyvin myös itse tuoksua. Kaunis pullo erottuu edukseen.

Marc Jacobs Daisy Dream tulee myyntiin sopivasti elokuussa.

Hinnat:
EdT 30 ml, ovh 42 euroa
EdT 50 ml, ovh 57 euroa


Oletteko jo ehtineet tuoksutella tämän?


Tuoksu on saatu kokeiluun blogin kautta. 
Kynsilläni on Isadora 757 Scuba Blue.
Taustalla vilahtaa oma mökkimaisema :) 

11 kommenttia:

  1. Syöksyin tänne, kun näin postauskuvasi. Tätä olen odottanut oikein nenä pitkänä. Ai että niin ihana pullo. Tosiaan Daisyjä löytyy valkoisilla, kultaisilla, vaaleansinisillä ja hennon vaaleanpunertava/kelta/valkokukkasina. Lisäksi pari kaulakorua, joissa Daisyn tuoksuvoide.

    Nyt oikein sanoa pläjäytän, että olen ihan kade, kun olet päässyt tätä jo nuuhkimaan. :) Ai että en malta odottaa, että saan nuuhkuttaa tätä nenuuni. Pullo on ihana. <3

    Ihanan tuoksuvaa ja aurinkoista mökkiviikonloppua!

    Tiia

    http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis pullo erottuu edukseen. Ja itse tuoksu on ihanan kevyt ja naisellinen :)

      Ihanaa viikonloppua myös sinne!

      Poista
    2. Ensimmäinen Marc Jacobs Daisy on muuten vuodelta 2007.

      Poista
  2. Kuvat ovat hurmaavia, täynnä kesän parasta lomaa ja raikkautta! Viikon töissä puurtaneena haluaisin sukeltaa laiturilta veteen ja tullessa napata pullon mukaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työt alkavat taas maanantaina, joten oli hauskaa tunnelmoida vielä hetki upean tuoksun kanssa mökkimaisemissa. Eikä haittaisi yhtään vaikka elämä pysähtyisi tähän hetkeen :)

      Poista
  3. Tämä kuulostaa niin hyvältä! Harmi kun en oo saanut tätä käsiini tuoksuteltavaksi vielä mistään :/ Mutta eiköhän se pian rantaudu lähelleni, toivoakseni ainakin :) Nuotit kuulostavat nimittäin tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän tämä ole tulossa ihan pian. Onhan nyt jo se luvattu elokuu :)

      Poista
  4. Ihanat kuvat todellakin ja tuoksu kuulostaa hurmaavalta! Mulla on monia tuoksuja Marc Jacobsilta, joten voisin uskoa, että myös tämä lumoaa mut ;) Täytyy käydä tuoksuttelemassa, kun ilmestyy markettien hyllyille. Tämän hetken suosikkini Marc Jacobsilta on ehkä Daisy Eau So Fresh. Kaikki nuo Marc Jacobsin hajuvesipullot on aina niin kauniita. Vaikeita kuljettaa mukana, mutta muuten silmää hiveleviä! Multakin muuten juuri ilmestyi tuoksupostaus, jossa vilahtaa monia ihanuuksia, jotka on kulkeneet pitkin kesää matkassa mukana (postauksen voi halutessaan kurkata täältä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Tuoksut kulkevat kätevästi mukana travalo-täyttöpulloissa. Onko sinulla niitä? Itse en viitsi raahata mukana täyttä pulloa.

      Poista