Sivut

torstai 28. elokuuta 2014

Sophie la Girafe Baby - luonnonkosmetiikkaa vauvoille



Oi, nämä ovat suloisia!

Tiedättekö, mitä yhteistä on yli 50 vuotta vanhalla ranskalaisella kirahvi-lelulla ja suomalaisella perheyrityksellä? Lisätään yhtälöön vielä pikkulapset ja luonnonkosmetiikka. Lopputuloksena syntyy tietysti laadukasta luonnonkosmetiikkaa, joka on suunnattu etenkin perheen pienimmille.

Sophie la Girafe on alunperin ranskalainen vauvanlelu, se on kumia ja sitä voi mutustella ikenillä eli kyseessä on tietenkin purulelu. Söpö pikkukaveri on ehtinyt ilahduttaa lapsia jo vuodesta 1961.  Yllättävää on, että Sophie La Girafe Baby luonnonkosmetiikan takana on suomalainen Alfa Organics Oy. Tuotteet valmistetaan Latviassa. Taistelu paikasta auringon alla ei varmasti ole ollut helppo, sillä moni muukin yritys maailmalla olisi halunnut tehdä juuri Sopfie La Girafe Baby luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet lanseerattiin meillä jo viime vuoden lopussa eli marraskuussa 2013.

 Tuotesarjaan kuuluu kuusi tuotetta sekä starter kit -lahjapakkaus. Pakkausten ulkoasun on suunnitellut suomalainen Aino Nieminen. Pakkaukset ovat mielestäni kauniita ja tyylikkäitä. Niistä puuttuu se perinteinen värikäs retrokuosi, joka yleensä yhdistetään pikkulasten tuotteisiin.

Sopie la Girafe Baby on taitavasti kehitettyä luonnonkosmetiikkaa, josta ilahtuvat vauvojen lisäksi myös herkkäihoiset äidit, isät ja perheen muu pikkuväki. Tuotteissa ei nimittäin ole käytetty allergeeneja, vahvoja eteerisiä öljyjä tai keinotekoisia tuoksuja. Tuotteiden teho perustuu mm. luonnonöljyihin. Incilistat kiinnostavat varmasti monia valveutuneita vanhempia, ne voi käydä tarkistamassa sarjan nettisivuilta. Tuotteilla on Ecocert-tunnus eli aineosat ovat 95% luonnollista alkuperää, myös tuotantoketju ja -materiaalit ovat ekologisia ja eettisiä.




Perheessamme enää vauvaa tai pikkulapsia, mutta herkkäihoisia löytyy kyllä. Luonnonkosmetiikka on myös lähellä sydäntäni, joten varsinkin kokeiluun saamani voiteet ovat olleet kovassa käytössä myös meillä. Sophie the Giraffe Body Lotion Vartalovoidetta on mukavaa sivellä vähän isommankin lapsen iholle. Kosteutusteho on erittäin hyvä, voide myös imeytyy nopeasti ilman tahmeutta. Voiteen tuoksu on miellyttävän mieto. Incilistalta löytyy mm. jojobaöljy ja karitevoi, jotka kosteuttavat ihoa loistavasti, ne myös antavat suojaa herkälle iholle. Mukana on myös laventelivesi lievittämässä ihoärsytystä ja valkoinen tee suojaamassa ihoa.

Pidin kovasti myös kasvovoiteesta. Se sopii erityisesti aikuisen ihon yövoiteeksi, mutta sitä voi toki käyttää päivävoiteenakin. Lyhyesti kiteytettynä voisin todeta, että Sophie the Giraffe Baby Face Cream ei ole vain vauvojen yksinoikeus, vaan siihen ihastuvat varsinkin kaikki kuiva- ja herkkäihoiset ikään ja kokoon katsomatta. Incilistaalta löytyy mm. aprikoosinsiemenöljy, jojobaöljy, karitevoi, valkoinen tee ja pohjoinen mustikkaöljyuute.






Tuotteiden hinnat vaikuttavat varsin kohtuullisilta, 
sillä ne maksavat reilusti alle kaksikymppiä kappale.
 Näitä myy netissä ainakin Jolie ja Biodelly.


Nyt lähden hoivaamaan perheen potilasta,
joka viettää kotipäivää syysflunssan kourissa.
Toivotaan, että potilas saadaan pian kuntoon 
ja takasin koulutielle :)




8 kommenttia:

  1. Voi että, kun nämä ovat ihania! Meillä löytyy Sophieta toistaiseksi vasta lelujen muodossa, ja tunnustaudun faniksi. :) Tuotapa en muuten tiennyt aiemmin, että nämä kosmetiikat valmistaa suomalainen yritys. :)

    http://pikku-bambin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaukset näyttävät kansainvälisiltä (niissä ei lue mitään suomeksi). Eikä ihme, sillä tuotteita on tarkoitus myydä ympäri maailmaa :)

      Poista
  2. Nämä niin ihania, että kelpaavat ihan aikuisellekin ja myös kauniit putelit kelpaa kylppäriin. Helsingissä näitä saa ostaa Hippulasta. :) Kuin myös ihania Sophie leluja.http://www.hippulashop.fi/

    Aurinkoa päivään Tiia

    VastaaPoista
  3. Ei vitsi miten ihania! Kiitos tosi paljon postauksesta ja vinkistä! Näitä täytyykin ostaa veljeni loppuvuodesta syntyvälle vauvalle. Vauvan äitikin on sattumoisin herkkäihoinen ja kiinnostunut luonnonkosmetiikasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa täydelliseltä lahjalta. Sopii sekä äidille että vauvalle :)

      Poista
  4. Vitsit tuo voide kuullostaa täydelliseltä myös mun iholle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, sopii mainiosti herkälle ja pintakuivalle iholle :)

      Poista