Sivut

lauantai 16. elokuuta 2014

Testissä Skin Blossom



Elokuu on lähtenyt käyntiin tahmeasti täällä blogin puolella. Tällä viikolla alkoivat koulut, työt ja harrastukset, kaikki yhdellä rytinällä. Voin rehellisesti sanoa olevani aivan kuitti. Tiesittekö muuten, että yhden koulukirjan päällystämiseen menee aikaa n. 4 min :P

Kesällä testasin englantilaista Skin Blossom luonnonkosmetiikkaa, joka sai alkunsa v. 2007. Kaikki lähti yhden naisihmisen (Cristina Beetham) halusta valmistaa turvallisia ja edullisia tuotteita. Kaikilla tuotteilla on Soil Associationin sekä Vegan Societyn sertifikaatti. Tuotteet valmistetaan mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä ilman eläinkokeita tai eläinperäisiä ainesosia. Kyseessä on siis kaiken kaikkiaan varsin mielenkiintoinen tapaus.




Kahden tuotteen perusteella voin sanoa, että tuotteet ovat erittäin  toimivia, vaikka ainesosaluettelot näyttävät silmiini erittäin simppeleiltä. Yksinkertaisia pumppupulloja oli myös mutkatonta käyttää. Ja tuotteiden tuoksu on erittäin mieto, lähes tuoksuton.

Skin Blossom Ravitseva Puhdistusmaito puhdisti vesiliukoisen meikkini loistavasti. Iholle jäi puhdistuksen jälkeen mukavan pehmeä ja raikas tunne. Puhdistusmaito sisältää manteliöljyä, glyseriiniä ja aloe veraa, joten se ei kuivata ihoa. Jos puhdistettavaa on enemmän, puhdistusta voi tehostaa käyttämällä maidon jälkeen vielä esim. Skin Blossom Vaahtoavaa kasvojenpuhdistusainetta




Skin Blossom Elvyttävä silmänympärysvoide oli rakkautta ensikosketuksella. Tuote lunasti lupauksensa erittäin hyvin, sillä ihotuntuma oli kivan pehmeä ja viileä. Voide myös poistaa turvotusta, rauhoittaa ihoa ja vaaleantaa tummia silmänalusia. Éikä ihme, sillä listalta löytyy mm. sheavoi, manteliöljy, vihreä tee, tattariuute ja silmäruoho. 
Aivan ihana voide, joka kannattaa löytää!

Hinnat?

Hintapolitiikka on mielestäni kohdallaan, sillä
Skin Blossom Puhdistusmaito maksaa n. 13,50€/150ml ja
Skin Blossom Elvyttävä Silmänympärysvoide n. 11,50€/15ml.
 Molempia myy mm. CosMerya, joka tarjoaa lisäksi vielä -15% koodilla KOSMETIIKKATESTI. 

Onko Skin Blossom teille jo tuttu?
Kiinnostava?



Tuotteet on saatu kokeiluun maahantuojalta.

4 kommenttia:

  1. Puhdistusmaito kuullostaa tosi hyvältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii herkälle ja pintakuivalle iholle eli sulle :)

      Poista
  2. Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotesarjalta. En ole tähän vielä missään törmännyt. Täytyypä testata, jos jossain tulee vastaan. :)

    http://pikku-bambin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja, joka sopii vaativaankin makuun :)

      Poista