perjantai 24. huhtikuuta 2015

Hyvän elämän lähteellä
Minulle hyvä elämä on tasapainoa. Sitä, että elämäni pienet palaset ovat kauniisti yhdessä. Aina joskus palapelin osat eivät kuitenkaan sovi yhteen tai edes samalle laudalle. Silloin pitää pysähtyä, katsoa ympärilleen ja hengittää syvään. Onneksi eletyt vuodet tuovat mukanaan varmuutta, eikä ylilyöntejä tule enää niin usein. Mutta elämä osaa toki myös yllättää. Lämpimien poutapäivien jälkeen tulee rajuilma - se on varmaa, mutta ei niin kovin vakavaa :)
Minulle koti on maailman paras paikka. Se on linnani ja turvasatamani, siellä on hyvä olla. Olemme asuneet samassa talossa nyt jo seitsemän vuotta ja se muuttuu vuosi vuodelta rakkaammaksi. Pidän sisustamisesta, joten hankin kotiin säännöllisesti jotain pientä kivaa. Vanhimmat huonekalumme ovat satavuotiaita, ne ovat kuitenkin sulassa sovussa uusien kanssa. Pidän tavaroista, asioista ja ihmisistä, joilla on jokin hauska tarina kerrottavaan. Joku uusi kotiprojekti kummittelee aina mielessäni. Ja mies haraa vastaan - näin tasapaino säilyy :)
Talossamme on yksi lempipaikka, joka sopii iltapäivän kahvihetkeen täydellisesti. Lasikuistimme on sopivan pieni ja helppo pitää siistinä, siellä viihtyvät hyvin myös kissapojat - ne haluavat mennä sinne joka aamu jo klo 5.00. Monessa uudessa talossa kuistia ei kuitenkaan ole, sitä ei kai yleisesti pidetä edes tavoittelemisen arvoisena. Vaikka se on parhaimmillaan kuin pieni kesämökki omakotitalon kyljessä kiinni. Tunnelma muualla talossa on ihan erilainen kuin kuistilla.
Tällä hetkellä kuistilla tuoksuu CLEAN Home tuoksuöljy Skin - hikilenkkareiden sijaan. Tuoksupullo kestää käytössä n. kolme kuukautta ja meillä vieläkin pidempään, sillä annan tuoksun haihtua puikoista muutaman tunnin päivittäin - muuten tuoksu on omaan makuuni liian voimakas, vaikka se onkin ihana. Pulloa ei saa säilyttää suorassa auringon valossa, joten se sopii kylpyhuoneeseen ehkä vielä kuistia peremmin - aika näyttää.
Meillä poltetaan myös paljon kynttilöitä. Yksikään viiksikarva ei ihme kyllä ole vielä palanut liekissä. CLEAN Home kynttilät on kuin tehty meille. Ne ovat kauniita jo ihan sellaisenaan - laadukas paksu lasipurkki hopeakannella. Tiivis kansi pitää tuoksun tallessa säilytyksen aikana. Nämä tuoksukynttilät ovat soijapohjaisia ja niiden paloaika on jopa 60 tuntia. Minulla on ollut testissä CLEAN Home Skin tuoksukynttilä, se on tietysti samaa tuoksuperhettä CLEAN Skin tuoksun kanssa, joka on yksi lempituoksuistani.


Löytyykö muita innokkaita kodin sisustajia?
Tai uteliaita kissoja, lasikuisteja, kynttilöitä..

  Ihanaa viikonloppua <3


 CLEAN Home tuoksukynttilät ja tuoksuöljyt maksavat noin 45 eur / kpl.
Niitä myy mm. Stockmann. Lisätietoa CLEAN tuoksuista löydät täältä.

Clean Home tuotteet ovat testikappaleita. 

14 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Mä rakastan yli kaiken kuisteja. Lapsuudenkodissani sellainen on, tuli heti kotoinen olo. Ihan mielettömän viehättävä kuisti sulla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä miksi nykyään ei enää tehdä taloihin kuisteja. Ne ovat kauniita ja käytännöllisiä. Myös lapsuudenkodissani oli kuisti :)

   Poista
 2. Kaunis tuo teidän kuisti! olen tainnut sanoa samaa joskus ennenkin mutta sanonpa taas :D
  Onneksi Lillassa on pikkuisen kuistitunnelmaa ikkunoittensa vuoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lillassa taitaa olla aika sama tunnelma, kun meidän kuistilla. Ihana Lilla <3

   Poista
 3. Täydellinen kaffepaussi paikka!! Oikein kotoisan oloinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja se kaffepaussi voi kestää puoli päivää, jos hyvin sattuu :)

   Poista
 4. Voi ei , miten mahtava kuisti, nyt oon kyllä kade!
  Rakastan sisustamista, mutta kyllä se silti taitaa enemmän jäädä haaveilun asteelle ja toisten ihanien kotien ihailemiseen blogien kautta:)
  Mukavaa ja valoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne. Ihanaa viikonloppua <3

   Olen muuten huomannut, että blogeista löytyy paremmin uusia ideoita kun sisustuslehdistä. On kivaa seurata juuri niitä oman tyylisiä blogeja :)

   Poista
 5. Oi voi, minä olen aina halunnut asua talossa jossa on lasiveranta. Tuo on ihan luksusta. Täällä ei ole uskallettu polttaa kynttilöitä, vielä. Mutta tuo nimikin jo houkuttelee kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat ovat aina paikalla kun puuhastelen jotain, mutta kynttilät ovat onneksi saaneet palaa rauhassa. Pahinta taitaa olla iltajuoksu, jonka seurauksena voi kynttilä mennä kumoon.

   Terveisiä Sulolle ja Namulle - rakkaat pikku höpönassut <3

   Poista
 6. Aivan ihanalta näyttää, olipa kiva postaus. <3 En voi muuta kuin huokaista, että Cleaniltä on tullut kynttilöitä ja huonetuoksuja.

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi Cleanin tuoksukynttilät on aivan ihania - tuskin raaskii edes polttaa :)

   Samoin.. ihanaa viikonloppua Tiia <3

   Poista
 7. Kyllä minä ymmärrän kisuja, nehän pääsee kyttäämään aamuisia lintuja ja muita liikkuvaisia. Ihana tuo kissa kuvassa. Kaunis on kuistisi ja sellaisen ottaisin, jos olisi mahdollista. Minäkin rakastan sisustusta, mutta harkitsen pitkään ja muutan mieleni ja taas harkitsen, jos jotain isoa haluan. Tähän mies voisi olla toista mieltä:) Sielu lepää kaikessa kauniissa, on se sitten maisema, sisustus, käsityö tai kosmetiikka:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuistin vieressä on omenapuu, jonka oksilla linnut viihtyvät. Kissat taas ihailevat lintuja nenä kiinni ikkunassa. Kotimme paras paikka on tuo kuisti. Jos en jaksa siivota koko taloa, niin siivoan edes kuistin - heti tulee parempi mieli :)

   Meissä on paljon samaa - kaikki kaunis <3

   Poista