perjantai 15. heinäkuuta 2016

WARPAINT - musta suudelmaHaaveiletteko koskaan valkoisemmista hampaista? Itse en olisi valmis tekemään mitään suutani mahdollisesti vahingoittavaa, vaikka valkoinen legorivistö houkutteleekin suuresti. Sen sijaan sotken mielelläni mustan jauheen kanssa, joka on suuri hitti maailmalla. Hommaan kannattaa varata se kaikkein resuisin t-paita, jonka omistaa tai vaihtoehtoisesti musta paita :)

Warpaint on siis täysin luonnollinen ja hellävarainen tapa tavoitella valkoisempia hampaita. Kiekko pitää sisällään mustan jauheen, jonka sanotaan riittävän 150 käyttökertaan. Warpaintin teho perustuu aktiivihiileen, joka on valmistettu kookoksen kuoresta. Hiilellä on kyky valkaista hampaita kallisarvoista hammaskiillettä vaurioittamatta. Hiili myös imee mukaansa muita mieneraaleja kuten värjaytymiä ja likaa. Warpaint sisältää myös australialaista bentoniittisavea, joka on koostumukseltaan erittäin vitamiini- ja mineraalirikasta, joten se sisältää kalsiumia ja kaliumia. Savi lisää puhdistuksen tehoa. Mukana on myös luomuappelsiinin kuorta, piparminttua ja sitruunamyrttiä.
Vedellä kostutettu puhdas hammasharja dipataan jauheeseen, mukaan lähtee kaikki kerralla tarvittava. Sen jälkeen harja suuhun, suu tiukasti kiinni ja urakka käyntiin. Olen huomannut, että sähköhammasharja sopii tähän paremmin kuin tavallinen hammasharja, joka tuntuu liian suurelta. Parin minuutin hellävaraisen harjaustuokion jälkeen suu huuhdotaan huolellisesti, ja jäädään ihmettelemään mustia hammasvälejä. Tiiviit hammasvälit eivät huuhtoudu kunnolla, joten ne kannattaa langata huolellisesti. Suun yleisilme vaikuttaa kuitenkin heti ensimmäisen kerran jälkeen valkoisemmalta, joten työ tuntuu palkitsevan.

Käytän Warpaintia normaalin hammastahnan lisänä noin kerran päivässä tai joka toinen päivä. Jauheen voi lisätä kookosöljyyn, näin seoksesta tulee tahnamaisempaa. Musta jauhe voi tahrata esim. vaatteita, joten sen käsittelyssä kannattaa olla tarkkana. Jauhe ei maistu tai tuoksu miltään.

Jep, jauhe tuntuu toimivan hyvin, jos puhutaan värjääntymien poistamisesta (esim. tee, kahvi, punaviini). Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja aineen hellävaraisuuteen. Yksi purkki tuntuu myös riittävän pitkään. Punaviinin ystävä kiittää. 
Warpaintin voi ostaa omakseen ainakin täältä.


Oletteko valkaiseet hampaita?14 kommenttia:

 1. Ompa mielenkiintoinen tuote! Täytyykin laittaa muistiin ja kokeilla sitten, kun saan töitä (ja on varaa) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, en ole kokeillut mitään vastaavaa. Tuntuu toimivan, ainakin mulla :)

   Poista
 2. Tää kyllä vaikuttaa jännältä tuotteelta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatii kärsivällisyyttä, ettei tule sotkua. Onneksi harjoitus tekee mestarin :D

   Poista
 3. Tätä olisi kyllä mielenkiintoista joskus kokeilla :)

  VastaaPoista
 4. Mulla tämä odottaa juuri korkkausta, pääsen minäkin testaamaan, josko vähän vaalentuisi purukalusto. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla mielipiteesi tästä. Mä sain valkoisemmat hampaat jo ekalla kerralla :)

   Poista
 5. Tuo on varmasti kokeilun arvoinen ja helppo käyttää! Muistan joskus 70-luvulla (lähes kivikaudella) sanottiin että hiili valkaisee hampaita, hiiltä otettiin saunan arinalta, murskattiin ja pestiin sillä...kokeilut jäivät aika vähiin, hiilen kappaleet narisivat pitkään hampaiden välissä vaikka kuinka yritti suuta huuhdella ja tikuttaa hampaiden välejä!

  Mukavaa lomanjatkoa, hiukan aurinkoakin Sinulle toivoisin, Ninni, kolme viikkoa vielä ja sitten :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila <3. Meneehän se loma näinkin.. aurinkoa odotellessa :)

   Warpaint taitaakin olla vanha keksintö, mutta toimii paremmin kuin perinteinen tapa eli pala hiiltä :)

   Poista
 6. Tota olisi kyllä mielenkiintoista testata. :) En ihan uskalla lähteä kokeilemaan niitä kotivalkaisuaineita, mutta tuo vaikuttaisi turvalliselta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotivalkaisuaineet eivät ole mun juttu, Warpaint tuntui hammasystävälliseltä vaihtoehdolta :)

   Poista
 7. Tämä on kyllä niin erikoinen tuote, että pitäis kyllä joskus päästä testaamaan :D

  VastaaPoista