Sivut

keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Jolie box lokakuuOlen vielä vähän kohmeessa Jolie boxin suhteen. Odotin nimittäin lokakuun boxia niin kuumeisesti, että unohdin hakea sen matkahuollon toimipisteestä eli lähi Siwasta. No, loppu hyvin kaikki hyvin. Puolen vuoden tilaukseni ensimmäinen lähetys on onnellisesti perillä.
Lähetys on painava, sitä oli kiva kantaa kotiin. Odotin jännityksellä kannen avaamista, sillä Jolie box syyskuu oli todellinen unelmien täyttymys, lähes kaikki tuotteet ovat pääseet jo käyttöön. Toivon juuri niitä käytettäviä perusjuttuja, jotka eivät jää kaappiin pölyttymään. Arkikosmetiikan ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää, vaan ihana pelastus kiireen keskellä.
Laatikosta paljastui kunnon kotispa, eli kolme täysikokoista tuotetta vartalolle. Charme d'Orient Mustasaippua ja Kassa-kinnas on tarkoitettu yhdessä käytettäviksi, voit toki käyttää erikseenkin. Hamam -kuorintakinnas sopii kuivaharjaukseen. Eucalyptuksen tuoksuinen mustasaippua hierotaan kostealle iholle ja annetaan vaikuttaa noin 15 min saunan lämmössä. Tuotteen tarkoitus on tehdä ihosta pehmeä, näin kuivaharjaus vaikuttaa paremmin. Kuollutta ihosolukkoa irtoaa ja aineenvaihdunta paranee. Tästä tulee varmasti hauskaa :)

 Naturativ Home Spa -jalkojen kuorintasuola on minulle ihan uusi juttu. Jalkakuorinnat ovat juuri se tuoteryhmä, joka jää aina käyttämättä, mutta yritän reipastua, sillä tälle on tarvetta. Kuorintasuola uudistaa kuivaa ja halkeilevaa ihoa.
Reilun kokoisena näytteenä tuli 25ml:n purkillinen FLOW kosmetiikan Pepperment Foot Butter jalkavoidetta, joka onkin minulle jo tuttu. Tuoksuna on raikas piparminttu. Mainio kaveri kuorintasuolalle.

Patyka Biokaliftin Radiant Exfoliating Mask -kirkastava kuorintanaamio kuulostaa niin hyvältä, että voisin ostaa sen myös täysikokoisena, mutta katsotaan tämä näyte ensin. Naamio uudistaa, tasoittaa pieniä juonteita ja kirkastaa. Koostumus on rakeinen, mukana on myös hedelmähappoja.

CÌME Daisy Delight -kasvovoide on koostumukseltaan kevyt, sopii päivä- ja yökäyttöön. Sarjan raaka-aineet kasvavat korkealla Himalajalla, joten ne sisältävät enemmän aktiiviaineita.

Tästä jäi hyvä mieli. Olisin voinut sukeltaa saunan lämpöön ihan heti - ehkä ensi viikonloppuna sitten.  Olen oikealla tiellä. Tämä huvi maksoi minulle 20 euroa, mutta tuotteiden pikaisesti laskettu arvo on ainakin tuplasti enemmän. 
Jolie boxin voi tilata täältä


Kiinnostaako Jolie box?

14 kommenttia:

 1. Itselläni marraskuussa olisi ensimmäisen tilausjakson viimeinen boxi tulossa, mutta näillä näkymin fiilikset boxista ovat sellaiset, että voisin tilausta siitä vielä jatkaa - pitää vaan muistaa tilaus uusia ajoissa ettei jää ilman.. o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jolie box taitaa olla jo aika suosittu, joten tilaus kannattaa uusia ajoissa. Olen onnellinen, että päätin lähteä tilaamaan, vaikka pitikin sitoutua heti puoleksi vuodeksi. Toivotaan, että laatu pysyy jatkossakin hyvänä :)

   Poista
 2. Joliebox on kyllä varmaan itseäni eniten kiinnostavin boxi tällä hetkellä. Tuotteet ovat ajateltu tosi hyvin kokonaisuutena loppuun asti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lokakuukin on hyvä kokonaisuus, en kaipaa sillisalaattia :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Yllätyin iloisesti etenkin mustasaippuasta, kiva päästä kokeilemaan :)

   Poista
 4. Tykkäsin tästä boksista selkeän teeman takia. Joku voisi pitää näitä tuotteita vähän tylsinä, mutta jalkatuotteet kelpaisivat mulle näin talven lähestyessä :)

  VastaaPoista
 5. Jolie box kiinnostaa, munkin mielestä tämä on tällä hetkellä kiinnostavin kosmetiikkaboksi Suomessa :) Tuo mustasaippua kiinnostaa, kerrohan sitten miten sen toimi sinulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustasaippuan vaikutusaika on pitkä 15 min. En tiedä, jaksanko olla saunassa ihan niin pitkään, mutta yritetään. Täytyy vielä palata aiheeseen :)

   Poista
  2. Siinä itse paketissahan lukee ihan pari minuuttia, joten saa varmaan soveltaa oman fiiliksen mukaan (: Itse pidin viimeksi n 10 min, jossain toisessa blogissa joku kommentoi että on käyttänyt pitkään ja 10 min riittää hyvin.

   Poista
  3. Pidin 10 min. Lopputulos oli ihanan pehmeä, joten aika oli sopiva :)

   Poista
 6. Kaikki tuotteet vaikuttaa tosi ihanille ♡

  VastaaPoista