Sivut

perjantai 9. helmikuuta 2018

Miltä näyttää helmikuun Bette Box?




Ostaisitko kosmetiikkaa sokkona? Pidätkö yllätyksistä? Jos vastaus on kyllä, niin kannattaa jatkaa lukemista, sillä tämä voisi toimia. Minulla on takana pitkä LivBox-historia ja onnistunut Jolie Box-taival, mutta Bette Boxia* olen tyytynyt seuraamaan ainoastaan muiden blogeista. Nyt tähän on tulossa muutos. Sain nimittäin tilaisuuden testata Betteä kolmen kuukauden ajan ilmaiseksi. Mikäpäs siinä. :)

Valitsin toimitustavaksi postin pakettiautomaatin, josta lähetys on kaikkein helpointa noutaa. Ainoa mahdollinen haaste voisi olla kulmakunnan muut Bette-tilaajat, joiden boxit täyttäisivät koko automaatin aina samaan aikaan kuusta, eikä omani mahtuisi mukaan.




Bette Box Helmikuu kulkee kohti ystävänpäivää. Boxin uumenista pitäisi esitietojen mukaan löytyä ainakin yksi uutuustuote hiuksille. Laatikko tuntuu käteen painavalta, joten odotukset olivat korkealla. Ehkä laatikosta paljastuisi edes yksi todellinen aarre..




Hmm, karkkia? Minua olisi ilahduttanut enemmän suklaa. Joukon salaperäisin on kuitenkin mustakantinen purkki, joka päätyy heti käteeni tutkittavaksi. Herbina, Lumene ja Carmex ovat puolestaan tuttua peruskauraa, jonka avulla mopo kulkee tunnetusti hyvin. En valita.



 Minua ilahdutti eniten:

Amika Perk Up kuivashampoo, joka sisältää hoitavaa tyrniöljyä. Kyseessä on reilu näytekoko 43,9 ml (normikoko on 232,5 ml / 27,90 eur). On aina yhtä mukavaa testata uutta hiussarjaa, osa tilaajista sai tämän tilalla Repairing Macadamia Oil Conditioner -hoitoaineen.

Bio2you Ravitseva 24H Tyrnivoide Pantenolilla 50 ml hoitaa ja uudistaa kuivaa ja hilseilevää ihoa. Ovh pumppupullolle on 29,70 eur, jonka olisin mielihyvin ottanut omakseni purkin tilalle. 

Carmex Classic huulivoide on jo 80-vuotias vanha rouva, ja muistaakseni myös kovin tykätty tuote. Meillä kuluu paljon huulivoiteita, joten tällekin löytyi heti käyttäjä. Ovh 2,55 eur.

Ja sitten ne muut:

Herbina Gloss & Shine Kosteuttava Shampoo on todennäköisesti liian kevyt vaihtoehto kuivalle luonnonkiharalleni, mutta testaan tämänkin täysikokoisen kolmen euron pullon mielelläni.

Lumene Sisu Syväpuhdistava Naamio saattaa olla liian tuju kuivalle ja herkälle iholleni, jota pitää käsitellä silkkihansikkain näin talvella. Näytekoko 15 ml.

RFSU Sense Me Oh Yes Stimuloiva Intiimigeeli näytekoko on suorastaan hämmentävän pieni.

Mentos -karkkia.



Bette* maksaa tällä hetkellä 18,90 euroa / kk, kun tuotteiden arvo on noin tuplasti enemmän. Tästä jäi ihan hyvä maku suuhun - mentos :). Maaliskuun saa muuten MAALISBETTE koodilla hintaan 14,90 eur.

Mitä piditte helmikuusta?






Mainoslinkki

8 kommenttia:

  1. Mulla oli pientä variaatiota sun boxiin nähden; kuivashampoon tilalla hoitoaine ja eri mininaamio Lumenelta - tykkäsin kuitenkin sisällöstä vaikkei se mitään superuutta ja ihmeellistä tuonutkaan mukanaan. :)

    https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/02/bette-box-helmikuu-2018.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama.. eli tykkäsin, vaikka lähetys ei ollutkaan kovin ihmeellinen. Minua puhutteli ehkä eniten tyrnivoide. Olisin ottanut mielummin tuon hoitoaineen hiuksille, mutta kuivashampookin pääsee käyttöön. Jännä, että näissä boxeissa oli vaihtelua :)

      Poista
  2. Kova hinta nykyään sisältöön nähden. Itselläni oli vielä alkuperäinen edullisempi, mutta syksyllä lopetin enkä näköjään yhtään kaipaa. Shampoita ja erilaisia huulirasvoja edelleen läjäpäin -pelkkiä carmexejakin neljä!
    Kaipais ISOA uudistumista mun mielestäni 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bette on kuin LivBox, paitsi hintaa on kyllä enemmän. Ehkä joku raikastus olisi paikallaan, jotta konsepti kantaa.

      Poista
  3. Mä oon testannut myös Betteboxia..oikein kiva💕Hyvältä näyttää helmikuu

    VastaaPoista
  4. Pitäis vissiin joskus testata toi Carmexin huulirasva, että onko se hypetyksensä arvoinen. Ja toi Herbinan shampookin kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilahtuisin kovasti, jos Carmex olisi purkin sijaan puikko. En muutenkaan pidä sormella kaivettavista huulivoiteista. Herbinan shampoosta en osaa sanoa vielä mitään.

      Poista