Sivut

maanantai 2. huhtikuuta 2018

3 parasta juuri nyt






1. Mansikat

Espanjalaiset mansikat ovat aika mauttomia, kun niitä vertaa vaikkapa niihin perinteisiin kesäsadon herkkupalleroihin, mutta meneehän nämä paremman puutteessa. Mansikat ovat parhaita ihan sellaisinaan, mutta myös rahkan ja jätskin kanssa sekä tietysti tuorepuurossa - lurps. Minkähän vitamiinin puutos on tämän himon takana? :)






2. Eleven tilaus

Tämän aika oli nyt. Korkkaan jo neljännen pullon Wella EIMI Perfect Me BB* -voidetta, joka on paras koskaan käyttämäni hiusten pikakaunistaja - en edes pärjää ilman. Silottaa, suojaa kuumuudelta ja poistaa pörröisyyttä, ilman tahmaa. Loistava valinta etenkin kurittomalle luonnonkiharalle. Toinen kestosuosikkini on Redgen 25 benefits One United All In One Multi-Benefit Hair Treatment*, joka vähentää hiusteni pörröisyyttä ja helpottaa muotoilua.






Ostin myös kaksi Clinique -tuotetta, joten kaupan päälle tuli vielä laatikollinen merkin reilun kokoisia näytteitä. Jos olen täysin rehellinen, niin olisin tarvinnut vain Take The Day Off Cleansing Balm* -putsarin, mutta mukaan lähti myös Lash Power Mascara*, jollaista en olekaan vielä koskaan kokeillut. 

Tarkkasilmäisimmät varmasti jo huomasivatkin, että ostamalla kaksi tuotetta sain itse asiassa puhdistusvoiteen kahdessa eri koossa, näytekoko on 15 ml. Lisäksi mukaan tuli neljä muutakin reilua näytettä - 7 day scrub cream 30 ml, moisture surge intense skin fortifying hydrator -geelivoide 7 ml sekä high impact mascara 3,5 ml ja minihuulipuna. Ihanaa :)

Mikä muuten on oma Clinique suosikkisi? 





Tilaukseen sai valita vielä kolme näytettä kaupan päälle, mukaan lähti Olympea Aqua EdP 1,5 ml, DKNY Be Delicious EdP 1,5 ml ja FILORGA Hydra-Filler Mat.






3. Kevät ja pikkupojat

Rakastan kevättä - te tiedätte. Paksun lumikerroksen alla odottaa syksyllä istuttamani tulppaanin sipulit ja muu monivuotinen ihanuus. En tarvitse kukkakauppaa, vaan poimin kukat suoraan maljakkoon omalta pihalta. Kevät on myös kissojen aikaa. Pojat pääsevät lempipuuhiinsa, eli ulkoilemaan valjaissa ja syömään ruohoa. Ai että, meillä on mitä odottaa. :D


Huomenna palataan takaisin arkeen,
kivaa viikkoa kaikille <3.









mainoslinkkejä*

8 kommenttia:

  1. Oi että, olipa ihana paketti! Minulla on liiankin kiltit päätä myöten menevät laiskat hiukset, joten jotain voima-ainetta tarvittaisiin ilman muuta! Mansikat ovat herkkua ja totta puhut - etelän mansikat, vaikka auringossa ovatkin kypsyneet - eivät vedä vertoja kotomaan herkkupalleroille.

    Ihanuuskisu ja me muutkin tottavie kevättä odotellaan ja piippojen nousua, mutta kun lunta vain tulee ja tulee koko ajan, alan kohta kevätkapinaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paketti tuli tarpeeseen. En edes pärjää luonnonkiharani kanssa ilman Wellan Eimi BB-voidetta. Ehkä Wellalta löytyisi joku voima-ainekin :)

      Ja lunta pyryttää lisää.. on vaikea kuvitella, että noi häviää ennen kesää ;)

      Poista
  2. Voi söpöyttä tuota sun kisua😼😼😼💛💚❤

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Maiccu! Toi Oton ilme on kyllä aika hassu :D

      Poista
  4. Mielenkiinnolla odotan, että mitä tykkäsit tuosta Cliniquen ripsarista:) Kisu on <3

    VastaaPoista