Sivut

sunnuntai 13. tammikuuta 2019

5 x kaunistava kasvoöljy





Mitäpä olisi elämä ilman kunnon kasvoöljyjä, joita minulla onkin vuosien varrella ollut hyvin monenlaisia. Käytän öljyjä etenkin talvisin, jolloin iho on kovalla koetuksella (kuivuu) kylmien sääolosuhteiden ja kuivan sisäilman tähden. En yksinkertaisesti pääse muilla tuotteilla yhtä hyvään lopputulokseen, sillä juuri öljymäinen tuote estää tehokkaasti kosteuden haihtumista iholta. Kasvoöljy kannattaa laittaa hieman kostealle iholle, joten alle voi laittaa vaikkapa hoito- tai kukkaisveden tai jopa nestemäisen seerumin. Rutikuivalle iholle en sitä laittaisi. Ajattelin esitellä teille viisi parasta kasvoöljyä, nämä ovat niitä, joiden pariin palaan aina uudelleen. Joukossa on sekä vanhoja että uusia ihastuksia, joten lue postaus loppuun saakka.







Aloitetaan Neal's Yard Remedies Frankincense Kasvoöljystä, joka ei ole vielä koskaan pettänyt luottamustani, eli tämä toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Laitan tämän iltapuhdistuksen jälkeen kostealle iholle, ja aamulla ihoni on silkinpehmeä, kun öljy on tehnyt taikojaan yön aikana. Käytännössä öljy tekee iholle ohuen kosteutta sitovan kalvon, ja estää näin kosteuden haihtumisen. Tuotteen sanotaan olevan täyteläinen, ihoa ravitseva ja suojaava. Pullo riittää pitkään, sillä yhdellä käyttökerralla kuluu vain pari pisaraa. Öljy on pakattu hyvin perinteisellä tavalla lasipulloon, josta sitä on kätevä annostella pipetillä. Viiden tähden tuote, jossa on vain hyvin kevyt luomulaatuisten raaka-aineiden tuoksu, mukana on ainakin makadamia-, baobab-, aprikoosi-, riisini-, hamppu ja frankinsense öljyä. Tuote on muuten Soil Accocication -sertifioitu. Löytyy mm. Hyvinvoinnin tavaratalosta reilun 40 euron hintaan  (30ml).





Ekopharma Tyrni-Q10 Kasvoöljy vakuutti minut jo ensimmäisellä käyttökerralla. Ubikinoni Q10 toimii voimakkaana antioksidanttina. Iho tuntuu heti pehmeältä ja hoidetulta, joten öljy sopii loistavasti talviaikaan, jolloin iho kaipaa nopeasti toimivia hyviä rasvahappoja. Öljy ei jätä ihoa rasvaiseksi, sitä voi käyttää joko sellaisenaan hoitovoiteen tilalla tai laittaa pari tippaa voiteen sekaan, sopii siis jopa meikin alle. Sopuhintainen pullo 30 ml maksaa 29,90 eur. Sarja käyttää kotimaisia, lähituotettuja raaka-aineita kuten marjoja ja kasviuutteita, tuotteet valmistetaan Suomessa. Lisätietoa täältä.





Kolmantena tulee kasvoöljy, joka kuuluu luomusertifioituun Oriflame Ecobeauty linjaan. Suuri 50 ml pullollinen kestää kauan, sillä yhdellä käyttökerralla öljyä kuluu vain muutamia pisaroita. Olen käyttänyt tätä iltaisin yövoiteen asemasta, mutta tämän päälle voi toki laittaa vielä hoitovoiteen, jos iho tuntuu kuivalta. Olen sekoittanut öljyä jopa vartalovoiteeni joukkoon, joten erittäin monikäyttöinen tuote on kyseessä. Öljy lukitsee kosteuden iholle, joten iho pysyy pehmeänä. Sisältää puuvillauutetta ja argan-öljyä, jotka tarjoavat E-vitamiinia ja tarpeellisia rasvahappoja. Kaikki linjan tuotteet löytyy Oriflamen sivuilta, kasvoöljy 50 ml maksaa 49 eur.




Madaran ihoöljyt ovat loistavia, joten ne todella kannattaa löytää, olen hehkuttanut niitä blogissa jo monta kertaa. Madara Superseed Kasvoöljy Age Recovery on niin ravitseva ja uudistava, että positiivisen vaikutuksen huomaa nopeasti. Samaan pulloon on saatu mahtumaan paljon hyviä ainesosia kuten tyrni-, ruusunmarja- ja mustaherukansiemenöljyä. Sopii hyvin aikuiselle väsyneelle iholle, ja tepsii jopa arpiin. 
Hinta Hyvinvoinnin tavaratalossa on 47,95eur/30ml.





Lopuksi vinkkaan teille vielä yhdestä kasvoöljystä, jonka tuoksu on aivan erityisen raikas ja marjaisa. Käytän ihoöljyjä yleensä iltaisin, mutta BTB13 Omega-3 Berry Oil on niin kevyt, että sen voi laittaa jopa meikin alle, näin ihoa kaunistavaa ja hoitavaa vaikutusta saa tuplamäärän. Sarjan nimi tulee patentoidusta BTB13™-yhdisteestä, joka aktivoi ihosolujen uusiutumista. Kyseessä on siis kotimainen innovaatio, tuotteet valmistetaan Suomessa. Kasvoöljy sisältää mustaherukan, vadelman, mustikan, tyrnin ja karpalon siemenöljyjä. 
Hinta noin 48 euroa. Lisätietoa täältä.


Käytettekö kasvoöljyjä?


Kaunista talvipäivää <3














Osa on tuotenäytteitä (BTB13, Oriflame Ecobeauty kasvoöljy), osan olen ostanut itse. Mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Hitsi niin paljon kuin rakastan kasvoöljyjä ja niistä tulee ihanan silkkinen iho, niin jokin ongelma on omassa ihossa, kun nimenomaan öljyt ja luonnonkosme toki samalla aiheuttaa näppyjä. Näistä valitsisin kiitolaukkaa tuon Neil's Yardin, joka on brändinä sellainen, että taitaa olla elämäni ensimmäinen kosmetiikkatuote heiltä Lontoosta ostettuna. <3

    Ihanaa uutta viikkoa Ninni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvoöljyt ei sovi kaikille, niin se vain on. Kokeilemalla se selviää :). Neils on kyllä ihana sarja, paljon hyviä tuotteita.

      Hyvää alkavaa viikkoa Tiia <3

      Poista
  2. Käytän, käytän. Kasvoöljyt kuuluvat talven ihonhoitorutiiniin. Tällä hetkellä käytössä on Atopikin herkän ihon kauraöljy ja Oils of Heavenin ruusunmarjaöljy. Noista valitsisin mieluiten EkoPharman tyrniöljyn. EkoPharman tyrni-sarjasta on entuudestaan hyviä kokemuksia, mutta öljyä ei ole vielä tullut testattua.
    Kivaa sunnuntai-iltaa ja uutta viikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Atopikin kauraöljy on varmasti kokeilemisen arvoinen, kiitos vinkistä <3. Ekopharman tyrniöljy on tosi kevyt, sopii myös meikin alle.

      Ihanaa viikkoa Sari <3

      Poista