sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Luonnonkosmetiikan seerumi kuivalle ja herkälle iholleMádara on tänä keväänä lanseerannut ihon puolustuskykyä vahvistavat Infinity Mist ja Drops -tuotteet, jotka ovat omiaan erityisesti kuivalle, ikääntyvälle ja herkälle iholle. Tuotteet sisältävät mm. probioottista Lactobacillus-kantaa, kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, ihoa vahvistavaa sienen betaglukaania ja ennenaikaista vanhenemista ehkäisevää provitamiini D:tä. Ihon omaa bakteerikantaa on siis tarkoitus parantaa, näin herkkyys vähenee ja suoja ympäristön negatiivisia vaikutuksia vastaan paranee. Kuulostaa erittäin hyvältä.


Minulla on ollut testissä Mádara Infinity Drops Immuno-Serum, joka levitetään kasvoille saman linjan kasvoveden (tai muun kasvoveden) jälkeen. Seerumi tuntuu hieman geelimäiseltä, joten se on helppo taputella iholle. Lopuksi kannattaa laittaa vielä hoitovoide, näin kosteus ei karkaa iholta.

Paksupohjainen lasipullo pysyy hyvin pystyssä ja näyttää ylelliseltä, pipetti sopii hyvin tarkkaan annosteluun. Kokonaisuus on tarkoin harkittu ja erittäin käyttäjäystävällinen, joten tämän pullon kanssa viihtyy hyvin sen kaksi kertaa päivässä, joten arvokas tuote tulee käytettyä viimeiseen pisaraan. Tuote tuoksuu miedolta, eikä herätä tunteita puolesta tai vastaan.  

Kuiva ja herkkä aikuinen ihoni kiittää, sillä lopputulos näyttää selvästi heleämmältä ja pehmeämmältä, jopa ihoni terve väri näyttää palautuneen ja harmaus on poissa. Tällä todellakin on hetkensä ainakin omalla ihollani, jonka suurin kompastuskivi on kuivuus ja herkkyys, mutta seerumi sopii varmasti tuhkimokuurina kaikille ihotyypeille.

Immunoseerumi 30 ml maksaa huikeat 85 euroa, ja on näin ollen kaikkien aikojen kallein käyttämäni Madara. Laatukin on tosin huippuluokkaa, ja se tunnetusti maksaa.  

Hyvinvoinnin tavaratalo myy seerumia reilusti halvemmalla (?), myynnissä näyttää olevan myös kahden infinity-tuotteen setti, joka sopii loistavasti vaikka kevään sankarittarelle kuten esim. äidille. :)


 Ihanaa vapaapäivää <3Näyte. Mainoslinkki.

6 kommenttia:

 1. Oho, onpa muuten arvokasta Mádaraa! Ehdottomasti kiinnostaa muakin nämä Mádaran uutuudet, mutta ehkä testailu menee syksymmälle, kun nyt on niin paljon jonossa tuotteita ja suunniteltuja testijaksoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, suositushinta todella yllätti, samoin Hyvinvoinnin tavaratalon paljon edullisempi hinta. Tämä taitaa olla kallein luonnonkosmetiikkatuote, jota olen käyttänyt. Onneksi on myös tosi hyvä. :)

   Poista
 2. Kosteuttaville tuotteille on kyllä viime aikoina ollut tarvetta. Tuntuu, että tiepöly tekee kasvot ihan karhean tuntuisiksi. :( Tänäänkin oli aivan järkyttävä määrä sitä ilmassa, kun pyöräilin töistä kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on erikoiset työajat (luulin tätä vapaapäiväksi lähes kaikilla), mutta arkivapaat on varmasti tosi kivoja myös. Ja kyllä, ilma on sakeana kaikkea. Suojaa ja kosteutta todella tarvitaan. :)

   Poista
 3. Mulla on tämä odottamassa ja toivon seerumin tuovan apua herkälle ja herkästi reagoivalle iholleni. Ilmeisesti juuri katupöly ja siitepöly tuntuvat aiheuttavan erityisen paljon ongelmia tänä keväänä, olen saanut vähän väliä reaktioita kosmetiikasta:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun herkkää ihoani seerumi rauhoitti, mutta ihoni ei ole herkin mahdollinen. Keväällä on vielä riesana ulkoilman pölyisyys, joten tilanne on vaikea. Onnea matkaan tämän seerumin kanssa. Toivon, että saat helpotusta <3

   Poista