sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Pulpe De Vie - luonnonkosmetiikkaa jätteestä Jep, luitte aivan oikein. 

Olen viime päivinä levittänyt kasvoilleni laadukasta ranskalaista luonnonkosmetiikkaa, joka on tehty myyntikelvottomista hedelmistä ja vihanneksista, eli suoraan sanottuna jätteestä. Olen erittäin iloinen ja tyytyväinen tekemästäni ympäristötietoisesta valinnasta, sillä Pulpe De Vie ei jää vain kauniin ajatuksen tasolle, vaan toimii käytössä mainiosti. Pirteän ja leikkimielisen ulkoasun takaa löytyy vastuullista sertifioitua (Ecocert, Vegan) luonnonkosmetiikkaa, jonka jokainen tuote sisältää vähintään 99% luonnonraaka-aineita. Haluatteko kuulla lisää?

Tarjolla on kaikkiaan viisi eri linjaa: 

RADIANCE & ENERGY
Heleyttävä ja kosteuttava linja iholle, joka kaipaa vitamiineja ja energiaa.

DETOX
Väsyneelle ja samealle iholle.

[IM]PERFECTION
Prebiootteja sisältävä linja, joka tasapainottaa ihoa, supistaa ihohuokosia, vähentää talineritystä ja jättää ihon mattapintaiseksi.


ANTIOXIDANT
Ihon nuorekkuutta boostaava linja. Antioksidantit neutralisoivat ihoa vanhentavia vapaita radikaaleja, ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä ja uudistavat ihoa.


1st WRINKLES
Tehokosteuttava ja uudistava linja ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin.
 Pulpe De Vie Like A Diamond -kasvoseerumi 40 ml tuoksuu hedelmäisen raikkaalle, joten sitä on mukava levittää puhtaalle iholle joka aamu ja ilta. Seerumi on itse asiassa niin ihana, että voisin jopa väittää sen olevan kokeiluni paras tuote, joka kosteuttaa ja heleyttää kuivaa ja herkkää ihoa. Lisäksi se valmistelee ihon sopivasti toiselle tuotteelle kuten kasvoöljylle tai voiteelle, näin seerumin tuoma kosteus ei pääse karkaamaan iholta.

Pulpe De Vie Brrright silmänympärysvoide 15 ml lupaa nimensä mukaisesti virkistää väsynyttä silmänympärysihoa. Tärkeimmät raaka-aineet ovat greippi, luumu, porkkana ja hyaluronihappo. Tämä on sopuhintainen ja -laatuinen voide, joka toimii perus hyvin eli kosteuttaa herkkää ihoaluetta ilman turvotusta.

Pulpe De Vie Cosy Cuddle -kosteuttava ja heleyttävä kasvovoide 40 ml kuuluu aikuisen ihon Antioxidant -linjaan. Voiteen kantavat ainesosat ovat kiivi, persikka ja hyaluronihappo. Voide tuoksuu herkulliselta, nenään nousee makea persikan tuoksu. Loistava tuote meikin alle, sillä se imeytyy nopeasti ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi.

Pulpe De Vie Sex on the Peach kangasnaamio sopii pikakaunistajaksi, se jättää jälkeensä kosteutta ja kotoisaa pehmeyttä. Hintaa lystillä on n. 5 euroa, kun muiden tuotteiden hinta asettuu hyvin 13-15 euron väliin.

Sain hieman myöhässä testiin vielä yhden kiinnostavan tuotteen, tehokosteuttavan suihkeseerumin. Pulpe De Vie Singing in the Rain vaikuttaa hauskasta nimestään huolimatta ihan tavalliselta kukkaisvedeltä, jota voi suihkuttaa iholle aina tarpeen tullen. Suihke sisältää mm. viikunaa, mustaherukkaa ja hyaluronhappoa, ja sen sanotaan uudistavan ihoa. Saatavilla: Sokos, Sokos Emotion, Sokos.fi, Ruohonjuuri Kamppi, Ruohonjuuri verkkokauppa

Näytteitä

6 kommenttia:

 1. Nää kyllä vaikuttaa super mielenkiintosilta! :) Täytyy tutustua itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli vaikea keksiä näistä mitään huonoa sanottavaa, kun hintakin oli kauniisti kohdallaan. Kannattaa kokeilla :)

   Poista
 2. Mä en ole ehtinyt vielä testaamaan näitä, mutta kiva, että brändi tuli takaisin myyntiin. Muutama vuosi näitä sai Suomesta, mutta sitten katosivat jonnekin. Nyt ilmeisesti uusi yritys. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen käyttänyt näitä muutama vuosi sitten, joten tuttu sarja. Kiva, että tuli uudelleen. :)

   Poista
 3. Kiinnostaa superpaljon, kuten aina tällainen "kierrätyskosmetiikka". Toivottavasti pääsen jossain vaiheessa testailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sissi, kannattaa kokeilla. Kierrätys tuo lisäarvoa, mutta ihan toimiva sarja. :)

   Poista