Sivut

perjantai 18. lokakuuta 2013

Joulukalenteri täynnä kosmetiikkaa


Juu.. se on totta, kirjoitan joulukalenterista jo lokakuussa syysloman aikaan. Puolustuksekseni voin todeta, että lumi satoi eilen maahan (ainakin Tampereella) eli joulun on pakko olla ihan lähellä :)

The Body Shop on tuonut markkinoille kosmetiikkajoulukalenterin *, joka on tarkoitettu aikuiselle naiselle. Kalenteri pitää sisällään yllätyksiä 103 euron arvosta ja sen saa omakseen 65 eurolla. En voi kun arvailla kalenterin sisältöä, mutta luulen että mukana on myös täysikokoisia tuotteita. Idea on mielestäni kiva ja tämä luultavasti myös myy hyvin. Hinta on kyllä korkeahko, varsinkin kun ei voi tietää mitä ostaa.. niin sehän on juuri tämän homman juju ;)

Oletteko nähneet muita kosmetiikkajoulukalentereita? Muistelen, että ainakin Lancômella on ollut vastaava, mutta sitä ei myyty Suomessa. 


* mainoslinkki
 

14 kommenttia:

 1. Nyt alkoi kyllä kovasti houkuttelemaan. Kosmetiikkayllätykset ovat ihan parhaita, sen takia Livboxistakin olen tykännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Riikka,

   Minuakin houkuttelee The Body Shop joulukalenteri, siksi halusin vinkata ilouutisen myös muille. Kyllähän tuo on aivan ihana. Samaa kutkutusta kun Livboxin kanssa :)

   Poista
 2. Kieltämättä houkuttaisi! Mutta jää varmaan tuon korkean hinnan takia ostamatta... :) ehkä joku 30 € versio olisi saattanut lähteä mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hanna,

   Niin.. hinta on kyllä aika korkea. Pitää hetki miettiä raaskiiko ostaa.

   Poista
 3. Lancômen muistan minäkin. Olisihan tämä jotenkin symppis, jopa tällaiselle aikuiselle naiselle!

  VastaaPoista
 4. Vähänks kiva! Haluan! Joulukalentereita pitää aina olla muutama. :) Sain tänään muuten ensimmäisen.

  VastaaPoista
 5. Hauska idea, mutta jätän suosiolla väliin suolaisen hinnan takia. Myönnän aivan reilusti olevani sen verran nuuka ihminen, että en osta sikaa säkissä tuolla hinnalla. Minua myös harmittaa laittaa mitään käyttökelpoista roskiin (kannatan kestävää kehitystä) ja koska en yhtään tiedä, tuleeko minulle sopivia tuotteita, parempi jättää tilaisuus käyttämättä. Livboxkin on ollut aivan siinä rajoilla, jatkaako tilausta vai ei. Onneksi vielä niille tuotteille, jotka itselle eivät ole sopineet, on löytynyt käyttäjä koti- tai tuttavapiiristä.

  VastaaPoista
 6. Itseasiassa joulukalenterin takana on kyllä lista tuotteista, joita kalenteri sisältää, samaten myös tuotteiden koot. :) Nettikaupassa ei taida olla listausta, joten silloin pitäisi käydä itse myymälässä kurkkaamassa sisältö. Itse kuitenkin pidän yllätyksistä, ja koska miehenikin kielsi etukäteiskurkkauksen, jätin sen väliin. Saan tämän kuulemma synttärilahjaksi marraskuun lopussa.... ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Marisa :)

  Nettikaupassa ei ollut tietoa sisällöstä, mutta myymälästä se siis löytyy.

  Aivan ihana synttärilahja :)

  VastaaPoista
 8. Mulla on jo joululahjalistalla Kicksin samanlainen kalenteri. Siinä on takana listat tuotteista ja ainesosista ja maksaa 45€

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin katsastaa myös tuo Kicks-joulukalenteri. Kiitos vinkistä!

   Poista
 9. Ostitko tämän? Itselläni oli viime vuonna Body Shopin joulukalenteri ja se oli todella kiva, tämän vuoden kalenteri on suoraan sanoen pettymys... Tiedän kyllä, että kalenterin takaa olisi nähnyt sen, mitä luukuissa on, mutta mielestäni yllätys olisi mennyt piloille jos olisin etukäteen katsonut mitä kalenteri pitää sisällään. Nyt sitten pohdin mitä teen kuparinvärisellä huulikiillolla (taitaa olla viime kesän trendimeikeistä jäänyt yli), myskivartalovoiteella (tuoksu, joka muutenkin jakaa ihmisten mielipiteet) ja kahdella jouluntuoksuisella pikkusaippualla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ehtinyt ostaa, koska se loppui nopeasti nettikaupasta ja myymälöistä. Harmi, jos kalenteri on tuottanut pettymyksen.. se vaarahan näissä taitaa aina olla. Toivottavasti kalenterista on löytynyt myös käytettäviä juttuja. Tosi ikävää, jos kalenteriin on pakattu kesältä jäänyttä ylijäämää :(

   Poista
 10. Kirjoittelin omaan blogiini muutaman postauksen saatavilla olevista kalentereista. Itselleni hankin kalenterin, jossa on Charlotte Meentzenin ja Zuiin luomukosmetiikkaa.

  VastaaPoista