Sivut

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Mahtava Ella teki sen taas
Minulla on Ella Bachén kanssa takana jo aika pitkä yhteinen historia, joka alkoi joskus kosmetologikouluni aikoihin. Sarjaa käytettiin koulussani, joten opiskelin sen hyvin tarkasti läpi. Siirryin tuolloin käyttämään sarjan tuotteita myös lähes kaikessa ihonhoidossani. Niin.. tuosta ensikohtaamisestamme on jo reilusti aikaa, mutta ihana Ella pysyy ja paranee (voisinpa sanoa samaa itsestäni). Eipä siis ole ihme, että meillä kotona on kasvamassa jo toinen tyytyväinen Ella-sukupolvi :)
 

Ella Baché Detox Aromatique tuotteet rauhoittavat ihon talineritystä, tasoittavat happamuutta ja vastustavat epätervettä bakteerikantaa. Lyhyesti sanottuna näpyt vähenevät ja ihohuokoset pienenevät. Vaikuttavina aineina ovat mm. greipinsiemenuute (luonnon oma antibiootti), puressence (sisältää 16 puhdistavaa aromaattista uutetta) ja vihreä sinkki (mikroleväuute, hillitsee talineritystä). Kotihoitoon on nyt siis saatavilla kolme uutta tuotetta, jotka sopivat rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, myös nuorelle.

Meillä on käytössä linjan Crème extra-matifiante *, joka on kevyt hoitovoide. Se sopii loistavasti epäpuhtaan ihon päivävoiteeksi, sillä voide jättää iholle kauniin mattapinnan. Siisti pumppupullo on käytössä helppo ja hygieeninen (myös nuorella). Voide tuoksuu kirpeän raikkaalta. Lapseni (kohta 14v) ihon talintuotanto on selvästi tasapainottunut reilun kuukauden kestäneen kokeilumme aikana, eikä kipeitä paukamia ole tullut enää lisää. Nuoren ihon epäpuhtauden taustallahan on vilkas hormonitoiminta eli näppyjä tulee väkisinkin, oikeilla aseilla iho pysyy kuitenkin kunnossa eikä pahoja tulehduspesäkkeitä pääse syntymään. Tärkeää on tietysti muistaa myös ihon päivittäiset puhdistukset (aamu + ilta). Arvaatte varmaan, että lapseni on ikionnellinen, kun näppylöitä on nyt vähemmän.

Nälkä kasvaa syödessä. Seuraavana voisin ottaa meille kokeiluun myös linjan muut tuotteet. Sérum sébatics on tehoseerumi näppyjä vastaan ja Correcteur pure focus on värillinen peittävä hoitovoide. Asialla ei kuitenkaan ole kiirettä, sillä lapseni sai riittävän avun jo yhdellä tuotteella. Seuraava askel voisi olla tuo Correcteur pure focus peitevoide, koska edellinen paikallishoitotuote on jo päässyt loppumaan.

Hinnat?
Creme matifiante n. 49e
Pure focus päivätäsmätuote n. 25e


Ella Bache jälleenmyyjät löydät Rohdos-Alan sivuilta. Paras tapa aloittaa ihonhoito on tietysti varata aika kauneushoitolaan ja tehdä tilannepäivitys yhdessä ihonhoidon ammattilaisen kanssa :)*Tuote on saatu blogiyhteistyön kautta. Yhteistyö ei kuitenkaan vaikuta mielipiteisiini.2 kommenttia:

 1. Itse olen pahimpina pakkastalvina voidellut ihoani Ella Bachèn tomaattivoiteella, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jonna,

   Ellan tomaattituotteet sopivat myös minun iholleni täydellisesti, kuin nenä päähän.

   Poista