Sivut

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Kuivuutta vastaan



Luminen maisema ja auringonpaiste sopii silmilleni paremmin kuin hyvin. Pintakuiva ihoni ei sen sijaan tykkää pakkassäästä yhtään. Pintakuivuus on ovela kaveri, joka iskee iholleni heti kun unohdan yhdenkin aamu- tai iltarasvauksen. No, tarvitsen kyllä rasvauksen lisäksi myös ainakin kuorintaa ja kosteuttavan naamion.




Blogin kautta saamani Lavera Firming Day Cream hoitaa nyt päivävoiteeni virkaa. Kyseessä on Lavera uutuus, joka sisältää mm. karanöljyä, luomulaatuista valkoista teetä ja hyaluronihappoa. Voide lupaa kosteuttaa ihoa tehokkaasti, häivyttää juonteita ja ehkäistä pigmenttiläiskiä. Tuote on NaTrue-sertifioitu ja vegaani.

Otin voiteen käyttööni jo ennen pakkasia, mutta se pääsi näyttämään kyntensä oikeastaan vasta, kun armoton pakkanen alkoi paukkua nurkissa. Näppärään pumppupulloon pakattu voide imeytyy nopeasti ja jättää jälkeensä hyvältä tuoksuvan pehmeyden. Levitän päivävoiteen päälle mineraalimeikin vasta noin puolen tunnin kuluttua, vaikka voide imeytyykin nopeasti ja ilman kiiltoa. Parasta tuotteessa on mielestäni sen kyky kosteuttaa iho tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Itseasissa voide toimii omalla ihollani niin hyvin, että olen nauttinut sen seurasta myös kylminä pakkasöinä. 

Kenelle?
Parhaiten Laveran kiinteyttävän päivävoiteen kanssa ystävystyy, jos omaa pintakuivan tai kuivan ihotyypin. Kyseessä on My Age-linjan anti-age tuote, joka on suunniteltu aikuiselle iholle.  

Hinta? Mistä?
 Laveran kiinteyttävän päivävoiteen voi ostaa n. 25€/30ml hintaan. Laveraa myy ainakin Ruohonjuuri. Netissä lisäksi CosMerya* ja Hyvinvoinnin tavaratalo*.



* affiliate-linkki

8 kommenttia:

  1. Hyvät nuo laveran tuotteet (kokemuksesta) minulla tuon saman sarja seerumi nyt testissä.Pakkasella iho tarvitsee rasvaa jottei paleltuisi voit lisätä tippa öljyä päivävoiteesi saat siitä tehokkaamman pakkas suojan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myös Laveran My Age seerumi vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Kokeilen senkin varmasti jossain välissä :)

      Poista
  2. Itse tykkäsin tästä muuten kovasti, mutta yksi mutta oli. Tämä lähti meikin alla itselläni rullautumaan. En saanut yhtäkään nestemäistä meikkivoidetta levitettyä tasaisesti tämän päälle. :( Harmitti aikoinaan kovasti, koska muuten pidin voiteesta. Mulla oli silloin vielä se vanhassa purkissa oleva voide, liekö uudessa pakkauksessa hieman eri sisuskin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi. Tämä on uudistunut versio. Minulla ei ole kokemusta edeltäjästä, joten en voi ottaa kantaa. Olen käyttänyt tämän kanssa ainakin mineraalimeikkiä hyvällä menestyksellä. Täytyy vaan muistaa antaa voiteen levätä iholla hetki ennen meikkiä. Täytyykin tarkistaa tilanne vielä nestemäisen meikkivoiteen kanssa.

      Poista
  3. Minuakin kiinnostaisi tämä kovasti, sillä ihoni on alkanut yllättäen kuivua paikoittain. Mutta enpä tiedä olisiko tämä kuitenkaan minun iholleni paras vaihtoehto. Luonnonkosmetiikan voiteen kuitenkin haluaisin, kun vanha loppui juuri. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisitko tutustua tähän ensin näytepussin voimin? Pintakuivuuteen tämä on kyllä hyvä apu.

      Poista
  4. Kiitokset vinkistä! Kertoisitko vielä, mitä mineraalimeikkiä käytät?
    -Eeva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Eeva,

      Käytän Idun Mineralsin mineraalimeikkiä, josta kirjoittelin pari viikkoa sitten..

      http://kosmetiikkatesti.blogspot.fi/2014/01/idun-ikuisen-nuoruuden-jumalatar.html

      Poista