Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

Teatime


 Mikään ei lämmitä kylmänä pakkaspäivänä paremmin kuin kuppi kuumaa teetä. Ostin Hyvinvoinnin tavaratalon alesta suuren English Tea Shop -teepakkauksen, jonka antimet ilahduttavat minua 72 kertaa. Nyt toivon kuitenkin, että siellä ruudun toisella puolella on vain kahvikissoja, koska tätä ihanuutta ei ole enää myynnissä. 

EDIT 19.01.14
Pakkauksia on vielä myynnissä Life -myymälöissä.



Suuri peltirasia pitää sisällään yhdeksää erilaista laatuteetä.
Voi että, miten kaunis näky. Nyt harmittaa, että ehdin ostaa vain yhden pakkauksen. Tämä olisi myös loistava lahja, joka ei jää nurkkiin pölyttymään - siis ainakaan minulta :)



Onko liikkeellä muita teenystäviä?

20 kommenttia:

  1. Mä juon niin kahvia kuin teetäkin, niitä meillä kuluu, parhaaksi teeksi olen nyt vaan huomannut erilaiset persikka teet, mieluiten mustana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä eli tykkään kyllä kahvistakin, mutta sitä kuluu selvästi vähemmän kuin teetä. Musta tee on parasta :)

      Poista
  2. Ah, tilasin tuosta sen pienemmän version ja oi että oon tykännyt! Mustaa teetä en ole juonut varmaan kymmeneen vuoteen. Yleensä joko vihreää tai sitten yrttiteetä. Menee myös tosi kausittain haluanko marjaista, hedelmäistä vai mausteista ja sitten harmittaa, kun jotain noista kolmesta on hamstrattu eikä sitä mitä juuri tekee mieli löydykään kaapista : D
    Kahvia kuluu mukillinen päivässä ja sen on pakko olla todella tummapaahtoista, mutta maidolla! Teen juominen menee kausittain, mutta silloin kyllä useampi kuppi. Ja jos flunssa uhkaa niin auringonhattu-uutteella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, että sinäkin sait omasi :). Kiitos muuten tuosta auringonhattu-uute vinkistä. Tajusin juuri, että olen unohtanut hyvän tuotteen.

      Poista
  3. Ihana! Näin niitä siellä olevan myynnissä, mutta en tänne Espanjaan viitsinyt tilata. Itse juon pelkästään teetä, ja tänään löysin kauan etsimäni hienon teepannun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnittelut uudesta teepannusta! Itsekin unelmoin kauniista teepannusta, joka on muuten yllättävän vaikea löytää :)

      Poista
  4. Minä pidän niin teestä kuin kahvistakin. Keinomaustetuista teelaaduista en niin piittaa (vaikka joskus niitä juonkin). Aidommat ja harvinaisemmatkin sortit ovat löytäneet tiensä keittiööni. Nyt siellä in esimerkiksi useampaa eri laatua krysanteemiteetä (eihän se tosin ole "tee", kuten ei rooiboskaan) ja japanilaista genmaichaa ruskealla riisillä.

    Varmaankin pitäisi pitää pieni teekatsaus omassa blogissani, mukaanlukien joka päivä juomani matcha, josta saa myös erinomaisia pirtelöitä.

    http://dzinninajatuksia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Tee ihmeessä teekatsaus blogiisi :)

      Poista
  5. Juon vain teetä, joten tuommoinen teepakkaus olisi ihana. Suomessa käydessä ostan aina mukaan Nordquistin teelaatuja. Mutta suosikki on Pirkan Karpalo-kerma-rooibos-tee. Muutaman viikon päästä mennään taas Saksaan risteilylle ja odotan pääseväni sinne teekauppaan. Sieltä ostin syksyllä monta ihanaa laatua, joten suosikkeja on jo tiedossa ja uusia kokeillaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Tuula! Pitää katsastaa seuraavaksi tuo mainitsemasi Pirkan Karpalo-kerma-rooibos-tee. Tykkään myös Nordquistin teestä, joten samoilla linjoilla ollaan :)

      Poista
  6. Ai niin, eräällä ystävälläni oli tee-joulukalenteri: 24 erilaista teelaatua . Aika hyvä, eikö totta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä meilläkin on ensi jouluna teekalenterit. Kuulostaa tosi hyvältä :D

      Poista
  7. Sain joululahjaksi English Tea Shopin teelajitelmapakkauksen, aivan ihanaa teetä! ❤ Lakkasin juomasta kahvia muutama vuosi sitten ja siirryin teehen. Kiva kokeilla erilaisia teemakuja.

    VastaaPoista
  8. Ihanan näköinen ja juomaan houkutteleva pakkaus! Juon sekä kahvia (aamulla ja päivällä) että teetä (illalla) ja nyt tämän syksyn ja talven aikana ehdottomaksi suosikiksi on noussut Pirkan Rooibos -"teet" makuina vanilja ja karpalo-kerma. Sehän ei sananmukaisesti ole teetä kuten Dzinni Dzinnikin mainitsi vaan yrttijuomaa. Hyvin pehmeitä, ihanilta tuoksuvia ja maistuvia teemäisiä juomia, jonka bonuksena on kofeiinittomuus (sopii minulle illalla, ettei yöunet mene). Lisäksi tuotteet ovat luomua ja Reilua kauppaa, joten nautinnon lisäksi saan hyvän mielen :) Suosittelen kokeilemaan, jos ei ole ennestään tuttuja tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taru <3
      Suuntaan siis tieni K-kauppaan etsimään Rooibos teetä - joka ei edes ole teetä :)

      Poista
  9. Ainakin Life-myymälöissä on myyty noita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tärkeä tieto meille kaikille teenystäville :)

      Poista
  10. Juon lattea aamuisin .Pitkinpäivää juon teetä kaikenlainen käy. Nyt nautin uutta KUSMI TEA teetä mutta Forsman teet ovat suosin eniten

    VastaaPoista
  11. Ruohonjuurissa myös nykyään myynnissä noita pienemmissä pahvipakkauksissa ja hintakin kohdallaan :)

    VastaaPoista