Sivut

keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

LivBox Kesäkuu 2014



Tiedän, että kesäkuun LivBox -postaukseni on pahasti myöhässä, sain omani vasta maanantai-iltana. Laatikon avaaminen ei parantanut oloani yhtään, sillä sen sisältö on tylsääkin tylsempi. Vaikka kuinka etsin, en lyötänyt mitään mielenkiintoista Kesäkuuhun olisi sopinut esim. aurinkopuuteri tai vaikkapa kesäinen kynsilakka.
 No, aina ei voi onnistua.


Laatikosta löytyi..
  • ECOTOOLS Pesukukka 
  • NEUTROGENA Kuorinta
  • RIMMEL Huulilakka
  • HANSAPLAST Hoitoseerumi jaloille
  • NIVEA In-Shower Body Milk
  • BIC SOLEIL BELLA Varsiterä
  • VIAPLAY 2kk

Mitä piditte kesäkuusta?

23 kommenttia:

  1. Suoraan sanottuna? Ihan paska!
    Jos nyt pitäis päättää jatkosta, niin tilaamatta jäis...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu.. ihan turhia tuotteita!

      Poista
    2. Tsekkasinkin muuten tilanteeni, heinäkuun boxi on viimeinen - ja jollei se yllätä t o d e l l a hyvin, noin taitaa ollakin viimeinen...

      Poista
  2. Sana TYLSÄ kuvastaa boksin sisältöä erinomaisesti. Pettymys :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikuttaa nopeasti kokoon kyhätyltä. Surullinen esitys :(

      Poista
  3. pesukukka olisi ollut minulle pettymys, kuorintavoide varmaan jees, samoin huulilakka. En ole boksin tilaaja, aina välillä harkitsen asiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tuotteiden taso ei tästä kohene, niin olen minäkin entinen LivBox tilaaja.

      Poista
  4. Vaikka kuinka yritin suhtautua positiivisesti, en kovin monta ilonaihetta löytynyt. Tuon Hansaplastin kovettumaseerumin otin heti koekäyttöön, muita en. Huulilakka oli aika kamala kokeiltuna, en heti keksi, kuka haluaisi sitä käyttää, varsinkaan kesällä. Viaplayta minulla ei ollut, enkä saa mieleeni, olisko ollut jotain muuta sen tilalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lastani kiinnostaa Viaplay, joten se tulee meillä käyttöön. Muusta en ole aivan varma :(

      Poista
  5. Eipä ollut minunkaan mielestäni sieltä parhaasta päästä. Toivon heinäkuun boxilta jotain huippua!

    VastaaPoista
  6. Itselle ei edelleenkään tule, mutta tää boxi oli onneton. :/

    VastaaPoista
  7. Boxia en ole tilannut, koska en halua ainuttakaan ylimääräistä tai turhaa purnukkaa nurkkiini. Pyrin
    hankkimaan vain sitä, mitä todella tarvitsen tai haluan, eikä sekään aina näytä onnistuvan. Toisaalta
    yllärit ovat aina kivoja.
    -Eeva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liika tavara ahdistaa minuakin. LivBox heinäkuu on luultavasti viimeiseni. Näytekokoisia purkkeja on joka paikka täynnä. Enkä pysy enää tahdissa mukana.

      Poista
  8. Lopetin tilauksen pariksi kuukaudeksi koska purkkeja tulvi joka nurkasta, tämä oli sitten ensimmäinen laatikko tauon jälkeen. Kaikki vaikutti vähän semmoselta mitä nappaa itse alkukesästä marketista ja yllätyksiä ei juurikaan ollut, mutta pakko myöntää että kaikki on jo käytössä vaikka apocalipsin hurjat värit ei sovi tämmöselle kalpealle kalkkunalle (tuoksui muuten hurjan hyvälle).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että tilaajien joukosta löytyy muutama tyytyväinenkin. Makuja on niin monia. Hienoa, ettei boxissasi ollut mitään turhaa. Itse en ole aivan yhtä tyytyväinen.

      Poista
  9. Itse tykkäsin tästä boxista. Kerrankin boxi, jossa kaikkia tuotteita voi käyttää! Eikä meikkejä/aurinkotuotteita, joille ei olisi käyttöä. Parhain boxi huhtikuun kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhtikuu oli erittäin käytettävä, toivoin saman linjan jatkuvan myös kesäkuussa. Tämä oli koko pitkän tilaushistoriani huonoin esitys, mutta on silti mukava kuulla, että sinä tykkäsit tästäkin :)

      Poista
  10. En osannut edes jäsentää mikä boxissa mätti. Näennäisestihän boxissa on kaikki hyvin. Viaplaynkin otin käyttöön, mutta siellä ei juurikaan mitään esim. lapsille. Netflix koodi olisi ollut jotain, mutta toisaalta koodikin oli vain uusille tilaajille koukutin. Olen aina ollut tyytyväinen Livboxiin ja nyt tyli sellainen tyhjä olo, ettei ollut mitään lempparituotetta. En käytä tuollaisia pesujutskia, kun ällöttää kun ne jää kuivumaan ja kuvittelen niitä tiskiräteiksi. Ajan miesten Gillette Machilla... Huulilakka oli aika kiva, vuoden olen sitä halunnut testata.

    Jotenkin mölli boxi, mutta aina ei voi onnistua. Odotin aurinkoisia juttuja, aurinkorasvaa, after sunia, kenties keltaista tai oranssia kynsilakkaa ja jotain hiussuojajuttuja auringolta. Heinäkuun boxia siis odotellessa. Kenties siksi petyin, koska odotukset eivät täyttyneet.

    VastaaPoista
  11. p.s tuolla omassa blogissani voi käydä kurkkaamassa jos ehtii, jaksaa ja viitsii, mitä minun Livbox näytepurkeille tänään tapahtui. ;)

    http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, miten kiva juttu. Purnukat pääsivät tehokäyttöön, niitä kaikkia käytettiin samaan aikaan ;)

      Poista