tiistai 5. elokuuta 2014

Batiste Dry ShampooArkeni helpottui pari vuotta sitten ensimmäisen kuivashampoo-ostokseni jälkeen. Aikaisemmin olin nimittäin joka viikko (ainakin pari kertaa) siinä epämiellyttävässä tilanteessa, jossa hiusjuuri näytti rasvaiselta ihan väärään aikaan päivästä esim. aamulla 10 min ennen töihin lähtöä.

Olen kokeillut monen merkkisiä tuotteita, mutta palaan aina uudelleen Batiste -hyllyn äärelle. Pääsyitä Batisten vetovoimaan ovat mielestäni hyvä saatavuus (ainakin Sokos, Prisma, CM, Kicks, netissä täällä) ja mainio hinta-laatusuhde, myös pullojen ulkoasu miellyttää silmää. Batisten incilistalta löytyy mm. oryza sativa (rice) starch eli aineen teho (puhdistava vaikutus) perustuu riisitärkkelykseen.

Batiste kuivashampoo tarjoaa minulle pari hyvää hiuspäivää lisää viikkoon, sillä sen avulla pystyn venyttämään pesukertojen väliä ainakin yhdellä päivällä. Tämä säästää hermojeni lisäksi myös hiusväriäni. Batiste tulee avukseni myös silloin, kun kaipaan lisää tuuheutta tai ryhtiä kampaukseen. En kuitenkaan käytä kuivashampoota joka päivä, pari kertaa viikossa riittää. Ja kuivashampoopäivän jälkeen koittaa aina märkäpesuilta. Kuvailisinkin kuivashampoota arjen pikku apulaiseksi, jonka pika-apuun voi aina luottaa. 

 Batiste Dry Shampoo Original ja Blush ovat suosikkejani. Ne antavat hiuksille raikkautta ja puhtaan tunnun. Batiste on koostumukseltaan hienojakoista ja hyväntuoksuista, joten sitä on helppoa annostella. Batiste Dry Shampoo XXL Volume on omaan makuuni aavistuksen liian voimakas - se tuuheuttaa loistavasti (ehkä jopa liikaakin), kannattaa siis käyttää maltilla.  

Löytyykä teiltä tämä tai joku muu arjen pikkuapulainen ;)Batiste Blush on saatu, muut pullot on hankittu itse.

20 kommenttia:

 1. Löytyy! En voisi elää ilman kuivashampoota :) Oma suosikkini on Klippoteketin kuivis, mutta nämä Batistet ovat myös hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi ymmärtää, miten olen joskus tullut toimeen ilman :)

   Poista
 2. Kuivashampoo pitää hiukseni irrallaan päänahasta ja pöyheinä, aivan lostokeksintö siis. Batistet, 4Reasons ja Kick's ovat suosikkejani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivashampoo kaunistaa hiukset varsin nopeasti, vaikka olisi kuinka kiire. Ihanaa, että tarjolla on monen merkkisiä vaihtoehtoja :)

   Poista
 3. Mä käytän toisinaan, nyt helteillä saa hyvää tukevuutta ponnareihin ja päänahka ei tunnu niin hikiseltä. Tuosta blushista tykkään, mutta se blondeille tarkoitettu ei ole mun mielestä ihan yhtä hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blush on loistava, ostan sitä varmasti jatkossa myös lisää. Ponnari näyttää kuiviksen jälkeen kivan runsaalta :)

   Poista
 4. Mulla on tuota samaa! Sitä saa täälläkin. Hinta-laatu todellakin kohdallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tätä on myynnissä teilläkin :)

   Poista
 5. Klippotekin kuivashampoo on pelastajani! Vähättelin kuivashampoita ennen kuin itse kokeilin, ja olin heti myyty. :) Tuon Batisten voisin ostaa melkeinpä pelkän nätin purkin perusteella. :)

  http://pikku-bambin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin ostaa vielä joskus tuo Klippotek ihan testin vuoksi. Kiitos vinkistä :)

   Poista
 6. Ihmettelen täällä, että miten todella olen voinut tulla toimeen ilman aikaisemmin.... Klippotekia ostan yleensä alesta monta pulloa kerralla. Batisten XXL on uusi suosikkini ja sitä on saanut halvalla Prismasta. Siirryn siihen kokonaan jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennytkään, että Batiste löytyy myös Prisman hyllystä. Kiitos vinkistä :)

   Poista
 7. FourReasons on pelastanut aika monta päivää, mutta tuota Batistea saattaisin jopa kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Batiste-pulloja löytyy myös matkakokoisina, niistä on kätevä aloittaa kokeilu :)

   Poista
 8. Tämä teksti kuin minun näppikseltä! :)
  Olen kokeillut muutamaa eri tuoksua ja tykännyt kaikista. Tosin olen samaa mieltä tuosta xxl volumesta, se on todella tiukkaa tavaraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XXL Volume on monen suosikki, mutta oma hiuspehkoni lähtee sillä lentoon :)

   Poista
 9. Haa, mie en lopettanutkaan livboxia....(koukussa?) ja kas, siellähän tuli batiste!
  Mun paksu, nyt musta tukka, karhea...hmmm...antaas kattoo... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lopetin ja nyt harmittaa. Elokuu oli loistava. Muista laittaa tuota Batiste XXL ihan pieni määrä :)

   Poista
  2. Muakin harmittaa kun lopetit, oli niin kiva kurkata aina tänne kun boxi tuli!
   Mietin jo, että jos siirtyis vaikka kuukausiveloitukseen, menis sellai huomaamati maksut eikä tarvis miettiä jatkaako vaiko eikö.
   Ja juu, elokuu kuittas kyllä edellisen kuun paskuuden :)

   Poista
  3. Nyt tuli tunne, että pitää uusia tilaus :D

   Poista