Sivut

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Bernard Cassiere Mustikka



Lupasin teille lisää herkän ihon tuotteita ja tässä niitä nyt tulee.
Vuorossa on upea ranskalainen ammattikosmetiikkasarja Bernard Cassiere, joka lähestyy asiaa tuttavallisesti mustikalla. Mustikkalinja lanseerattiin alunperin jo vuonna 2005, mutta se uudistui tänä syksynä. Mustikkatuotteet lupaavat rauhoittaa ja suojata ihoa sekä parantaa ihon puolustuskykyä - sulosanoja kaikille herkkäihoisille suomalaisille. Tuotteiden vaikuttavia ainesosia ovat mm. Correzen alueelta poimittu mustikka sekä lakansiemenöljy. Tuoksumaailma on hyvin mieto, muttei kuitenkaan täysin tuoksuton. 
Sain testiin neljä linjan tuotetta.

Kaikilla marraskuun LivBoxin tilaajilla on jo kokeilussa Bernard Cassiere Bilberry Overnight Cream -voidenaamio. Tai näin ainakin toivon. Olen itse saanut testata naamiota jo hetken kauemmin, joten tiedän sen olevan kuivan ja herkän ihon talviajan pelastus, joka rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa erittäin hyvin. Voidenaamion voi siis laittaa kasvoille yön ajaksi. Tai sitä voi käyttää myös tavallisen naamion tapaan 12min - kaikki eivat pidä yönaamioista. Naamio levitettään iholle ensin pariksi minuutiksi, jonka jälkeen se imeytetään ihoon hieromalla. Yön jälkeen ihoni tuntuu superpehmeältä ja joustavalta. Pari käyttökertaa viikossa riittää. Incilistan kolmas on muuten ihoa tehokkaasti ravitseva sheavoi, kun taas mustikka löytyy listan loppupäästä.




Entä kannattaako herkkää ihoa lähteä kuorimaan? Tottakai. Eloton pintasolukko on hyvä poistaa säännöllisesti - kerran tai pari viikossa, kunhan valitsee tarpeeksi hellävaraisen tuotteen. Oman ihon tarpeita on myös hyvä kuunnella herkällä korvalla, eikös vaan? Ja kaikki rakeinen kannattaa jättää suosiolla kauppaan. Bernard Cassiere Bilberry Gentle Peeling Mustikkakuorinta on koostumukseltaan kermaisen pehmeä entsymaattinen kuorinta. Voiteen annetaan vaikuttaa iholla ruhtinaalliset 12min, jonka jälkeen iho pyöritellään kevyesti läpi kostutetuin sormin. Lopuksi vielä huolellinen huuhtelu. Lopputulos on silkkisen pehmeä, raikas, kuulas ja tasainen - kaikki kirjavuus ja epätasaisuus on poissa. Aivan ihana tuote, johon rakastuin välittömästi <3

Testasin kuorintaa oman pintakuivan ja herkän sekaihoni lisäksi myös ystäväni epäpuhtaalle/rasvaiselle erittäin pintakuivalle iholle. Ja kas kummaa, myös hänen ihostaan tuli erittäin pehmeä ja kuulas. Tämän perusteella voin suositella kuorintaa kaikille ihotyypeille. Kokemukseni mukaan pintakuivuus kaikkoaa heti ensimmäisellä kerralla.




Couperosa-ihon hellävarainen helpotus tulee tässä. Bernard Cassiere Bilberry Soothing Mousse - rauhoittava mustikkamousse on koostumukseltaan kuohkea ja täyteläinen. Voide levittyy helposti ja imeytyy suhteellisen hitaasti. Voiteen ihotuntuma on ihanan pehmeä ja ravitseva. Itse laitan voiteen yöksi, mutta mikään ei estä käyttämästä voidetta myös päivällä, sillä antaahan tämä myös suojaa, rauhoittaa ja parantaa ihon puolustuskykyä. Turvaudun mustikkamoussen apuun kuuriluontoisesti, aina kun herkkyyttä vähänkin ilmaantuu. Minulla herkkyys näkyy erityisesti poskipäiden punoituksena ja kasvojen kirjavuutena lähinnä talvella. Incilistalta löytyy mustikan lisäksi mm. sheavoi, maissi, allantoiini, passionkukka ja aloe vera.




Käytättekö misellivesiä? Siis mitä? Misellivesi näyttää kasvovedeltä, mutta sitä käytetään kasvojen puhdistukseen. Neste pitää sisällään misellejä, jotka poistavat tehokkasti likaa ja rasvaa - pelkkä vesihän ei pystyisi tähän. Kyseessä on siis helppo all-in-one tapa, joka sopii ainakin minulle erittäin hyvin. Bernard Cassiere Mustikka Micellar on omiaan aamulla, jolloin kasvoilta pyyhitään pois yön aikana kertyneet epäpuhtaudet - hiki ja tali. Illalla puhdistusvesi poistaa kasvoiltani kevyen meikin - myös silmämeikin.  Hommaa jatketaan kunnes pumpulilappu näyttää puhtaaltaAinetta ei tarvitse pestä pois iholta. Misellivesi on todellinen herkän ihon valinta, sillä se ei kuivata tai ärsytä ihoa. Kokeilkaa ihmeessä :)

Bernard Cassiere kauneushoitoloissa on lisäksi saatavilla S.O.S – Mustikkahoito, jos joku kaipaa ihanaa hemmottelua vuoden synkimpänä aikana. Itse olen kyllä aina valmiina. Hoitolahaku täällä.


Mustikkatuotteiden hinnat:
Naamio 48 /50ml
Kuorinta 45 /50ml
Mousse 59 /50ml
Misellivesi 29 /200ml

17 kommenttia:

  1. Mustikkamousse kuullostaa ihanalta ja takuulla on myös sitä kasvoilla. Tuli sellainen tahtoo olo pitkästä aikaa, vaikka kaapit vääränä mielenkiintoisia tuotteita, jotka odottaa testaustaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustikkamousse oli ihana - samoin kuorinta ja misellivesi. Olen hyvin varautunut talveen :)

      Poista
  2. Pidän kovasti naamiosta ja muut ovat takuulla yhtä vakuuttavia. Minulla olisi lahjakorttinkauneushoitolaan, jossa näitä hoitoja tehdään; jälkikasvu tiesi mitä tekee:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fiksu jälkikasvu - on selvästi kuunnellut äitiään. BC:lla on monta ihanaa hoitoa, suositusta suklaakasvohoidosta alkaen :)

      Poista
  3. Minulla on ollut sarjan suklaakuorintavoide, ja se on aivan ihana! Tämän postauksen luettua tuli ihan himo päästä kasvohoitoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kanssasi samaa mieltä - suklaankuorinta on ihanan herkullinen. Salainen haaveeni on päästä joskus suklaakasvohoitoon :)

      Poista
  4. Kuorinta kuulostaa hyvältä, samoin mustikkamousse! Mun mies on kuivaihoinen mustikkafani, oliskohan tuossa joululahjan paikka..?:)

    Mä muuten lähes aina jätän sellaiset kosteuttavat, voidemaiset naamiot yön yli kasvoille, jos naamio ei imeydy täysin ihoon vaan jää lähmäiseksi, saatan pumpulilapulla pyyhkäistä pahimmat naamionrippeet pois ( ja laitan vielä senkin jälkeen kosteusvoiteen kasvoille! ).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustikkalinja sopii yhtä hyvin miehelle. Jos miehesi iho on kovin pintakuiva, osta hänelle kuorinta. Se taikoo kuivuuden pois hetkessä. Myös mousse on hyvä apu kuivalle iholle.



      Poista
  5. Ihanan kuuloisia tuotteita! Erityisesti kuorintaa olisi mahtava kokeilla. Sain Livboxin mukana tuon naamion mutta en ole vielä korkannut, täytyypä tehdä se jo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorinta ja mousse olivat mielestäni aivan mahtavia. Vaikutusta ei tarvinnut odotella, vaan ihoni oli heti superpehmeä. Kokeile naamio heti :)

      Poista
  6. Täytyy myöntää, että minäkin innostuin näistä! Varsinkin tuo mustikkamousse kuulostaa todella ihanalta :) Mulla ei ole tästä sarjasta mitään käyttökokemuksia, vaikka nimen olen kyllä kuullut joskus. Täytyy ehdottomasti tutustua jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä tuotteet ovat kyllä kaiken hehkutuksensa ansainneet. Näitä voi myös mainiosti käyttää muun kosmetiikan rinnalla. Mousse-kuuri tekee hyvää :)

      Poista
  7. Kiitos Nina, voisi joskus kokeilla tuotteita. Suklaakasvohoito olisi myös minun salainen haave!

    VastaaPoista
  8. Vau! Herkkukuvista tuli nälkä. Kuorinta taitaa olla kokeilulistan kärjessä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorinta vakuuttaa jo yhdellä käyttökerralla, joten kokeilisin kyllä ensin sen :)

      Poista
  9. Oi ihanalta kuulostaa jo mustikkamousse. Täytyy testata Livboxista tullutta naamioita. <3

    VastaaPoista