Sivut

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

bareMinerals BARESKIN - uusi seerumimeikkivoide
Etsiikö joku teistä heleää ja ohutta meikkivoidetta, joka hoitaa ja antaa ihon hengittää? Kyllä, arvasitte oikein, nyt puhutaan mineraalimeikistä. Sain testiin bareMinerals BARESKIN Pure Brightening Serum Foundation nestemäisen meikkivoiteen, joka on koostumukseltaan ohutta nestettä - suorastaan lirua :)

Seerumimeikkivoide sopii mainiosti kaikille ihotyypeille. Se sisältämät ainesosat tekevät iholle hyvää - C-vitamiini kirkastaa, hyaluronihappo kosteuttaa ja syreenin kantasolu-uute takaa antioksidanttisen suojan ja korjaa. Mukana on myös tiaanioksidi antamassa SPF 20 fysikaalista suojaa aurinkoa vastaan. Nestemäisen pohjan takana on kookosvesi - tuote ei sisällä vettä tai emulgaattoreita. 
Miten seerumimeikkivoide toimii? Pulloa kannattaa ravistaa ensin voimakkaasti, näin ainesosat sekoittuvat hyvin. Sen jälkeen pullo käännetään ylösalaisin, jolloin ohut neste pääsee valumaan nokan kautta hiljalleen pois - pisara kerrallaan. Meikkivoiteen levityksen voi tehdä ainakin kahdella tavalla - siveltimellä tai sormin. Levitykseen voi käyttää bareMineralsin omaa sivellintä, jonka keskellä on näppärä syvennys. Siveltimellä saa mielestäni tasaisemman lopputuloksen, kunhan vaan jaksaa pyöritellä ahkerasti. Huolellinen meikkipohja vaatii aikaa.
Meikkivoiteen levitys kannattaa aloittaa varovasti yhdellä tipalla kasvojen keskialueelta - siellä on usein enemmän peitettävää kuin reunoilla. Meikki rakennetaan kerrostaen, kunnes on haluttu lopputulos on saavutettu. Kuvassa olen laittanut meikkivoidetta kaksi tippaa puhtaalle iholle - tulos on läpikuultava. Pisamien täydellinen peitto vaatii ainakin 4-5 tippaa - täysi peittävyys. Meikki näyttää hyvin kevyeltä - kyllä, ainakin nenänympärys kaipaa vielä puuterointia. Kuulas meikkipohja on mielestäni omiaan aikuiselle iholle, se häivyttää piiloon kasvojen juonteita ja raikastaa kasvoja. Oletteko samaa mieltä?
Oma sävyni on bare shell 02. Sävyjä on paljon. Esim. vaalea light shades -väriskaala sisältää viisi eri sävyä viileän, neutraalin ja kultaisen eri vivahteita - jokaiselle löytyy kyllä sopiva :)

 Otin tämän uutuuden kyllä ilolla vastaan - tämähän on parempi kuin yksikään bb-voide. Kasvot eivät näytä meikatuilta ja  meikkivoide todella kaunistaa ihoa myös pitkällä aikavälillä. Iho tuntuu ja näyttää sileältä ja pehmeältä. Tuote maksaa n. 58 euroa, mutta samassa pullossa tulee sekä meikki että hoitotuote. Tuote myös joustaa hienosti käyttäjän tarpeen mukaan ultra-kevyestä täysin peittävään meikkiin. 

Edit 12.01.15
bareMinerals –meikkipohjiin tuli hinnanmuutos vuodenvaihteessa, joten sekä Original, Matte, Ready ja bareskin –meikkipohjilla on hintaa nyt 
45 € (aiemmin 52-58 €).

bareMinerals jälleenmyyjät Suomessa ovat 
Sokos, Stockmann, Kicks ja valtuutetut kauneushoitolat.


10 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää iholla -ja itse näytät ihan Armi Toivaselta kuvassa:)
  Mielenkiintoinen tuote, aika hinnakas tosin. Kuuluukohan sivellin pakkaukseesn mukaan? Jos kuuluu, niin sitten hinta ei enää olekaan kallis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivellin pitää ostaa erikseen. Sivellin on aika hintava - 39 euroa. Ilmankin pärjää tai ainahan voi käyttää jotain muuta meikkivoidesivellintä.

   Armi on ihana - jos jotain pientä yhdennäköisyyttä löytyy, niin kiva :)

   Poista
 2. Oi tuleepahan kaunis ja kuulas iho ja tosiaan hirmu monta eri sävyä. Saattaa hankaloittaa oikean hankkimista, mutta kun sen oikean sävyn löytää se on siinä. Ja tuo sivellinjutska on kyllä jotain uusinta uutta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosmepuolen myyjä kyllä auttaa valitsemaan oikean sävyn. Sivellin on kiva, sitä on suorastaan terapeuttista pyöritellä ympäri kasvoja - tuntuu kivalta. Ja kun aikansa pyörittelee, naama alkaa näyttää paremmalta :)

   Poista
 3. Mulla on tämä myös testin alla, joten en vielä sano tästä omaa kommenttiani. Itseäni tässä kiehtoi se, että on nestemäistä. Tosi pintakuivalle iholle, kun jauhemaiset ei tahdo istua, vaikka kuinka kosteuttaisi ihoa alla. Tai tällaiset on omat kokemukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä seerumimeikkivoide toimi ihollani paremmin kuin sarjan jauhemainen meikkipohja. On mukavaa saada luonnonllinen lopputulos :)

   Poista
 4. Minua kiinnostaisi tämä kovasti! Kiitos arviosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä. Haluaisin kovasti kuulla mielipiteesi :)

   Poista
 5. Tammikuun Stockmannin kanta-asiakastarjouksessa 35 €.

  VastaaPoista