perjantai 23. tammikuuta 2015

ESCADA Turquoise Summer 2015
Tammikuun pakkasissa ajatukseni hiipii jo ensi kesää kohti. Suunnittelen terassille helppoa ruukkupuutarhaa, uutta pionipenkkiä ja leikkimökin maalaamista. Ajatus kesästä on kuin pelastusrengas, joka on heitetty eteeni kylmän keskelle. 

Onneksi testivuorossa on superkesäinen ESCADA Turquoise Summer 2015 Turkoosi pullo pitää sisällään runsaasti Escadalle tyypillistä kuplivaa iloa ja raikkautta. Syötävän herkullisesta hedelmäcoctailista nousee selvästi esiin makea persikka. 
On jälkiruoan aika.

Escada kausituoksut ovat ilahduttaneet meitä jo vuodesta 1993. Nyt on menossa tuoksu nro 23. Tuoksusarja on hyvin tunnistettava, Escada-fanit pysyvätkin koukussa vuodesta toiseen. Voidaan puhua jopa keräilystä, sillä onhan kyseessä limited edition tuoksu. Tämän vuoden kuvituksen on tehnyt muotikuvittaja ja suunnittelija Sarah Arnett. Escada-tyttö on onnellinen, vapaa ja jopa rohkea. Kukapa meistä ei haluaisi olla kuin hän :)

Viime kesän Escada pulloa koristi pinkki kukka, nyt korkille on laskeutunut pinkki perhonen. Muuten pullon ulkoasu jatkaa tuttua ja hyvin tunnistettavaa linjaa, jota ei saakaan mennä muuttamaan.
Turquoise Summer helpottaa makeannälkää kevyellä tavalla. Maistelen makeaa tikkaria, mutta verensokeri ei nouse, eikä farkut kiristä yhtään enempää. Olo on kevyt ja onnellinen, vaikka mitään erikoista ei ole tapahtunut. Makeiden ja tyttömäisten tuoksujen ystävä ihastuu heti ensinuuhkaisulla tähän hedelmäsorbettiin. Tämä on varmasti yksi tuoksukokoelmani makeimmista tuoksuista. En tartu tähän ihan joka päivä, mutta on tärkeää, että pullo on paikalla, kun tarvitsen lisää iloa elämään. Escada 2015 vaikuttaa onnistuneelta, mutta poikkeaa sopivasti vuodesta 2014, jota rytmitti pina colada.

Tuoksun alku on marjaisan makea, se muodostuu mansikasta, vadelmasta ja mustaherukasta. Sydäntuoksusta löytyy helposti tunnistettava persikka, lisäksi mukana on orvokki ja appelsiinipuunkukka. Tuoksun pohja on lämmin, sen muodostavat kermainen vanilja ja santelipuu.

Tuoksu on intensiteetiltään keskiluokkaa, joten sitä voi käyttää sekä arki- että juhlatuoksuna. Kestossa on havaittavissa pientä kausituoksuille tyypillistä lyhytkestoisuutta. Kesäloman tuoksu :)

Onko paikalla muita Escada-faneja?

Hinnat:
EDT 30ml 42,90 EUR
EDT 50ml 59,90 EUR
EDT 100ml 74,90 EUR
Body Lotion 150ml 24,90 EUR

11 kommenttia:

 1. Mä niiiin haluaisin tämän uutukaisen! Tykkään superpaljon tämän tuoksusta :) aivan ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt tammikuussa tämä tuntuu erityisen ihanalta. Pullollinen kesää <3

   Poista
 2. Täällä ollaan lempparituoksun äärellä. Ah rakastan näitä! <3 On meillä niin samanlaiset tuoksunenät. <3 Ihanaa viikonloppua Ninni. 3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että ihastut myös tämän vuoden Escadaan :)

   Tuoksuvaa viikonloppua <3

   Poista
 3. Aah, Escadan tuoksut kuuluvat kesään. En jotenkin voisi kuvitella käyttäväni niitä muulloin, mutta kesäisinä hellepäivänä huomaan käteni aina liikkuvan kausituoksupulloa kohden, kestolla ei ole näiden kanssa minulle niin väliä. Vastustamatonta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut kiva käyttää talvituoksua jo tammikuussa.. ja kuvitella kesän olevan jo täällä :)

   Poista
 4. Kuten tiedät, en ole oikein tuoksuihminen, mutta siemenpussillisia kesää olen jo tilannut jokusen. Kesän unelmointi on ihanaa, kaikki mukavat tekemiset ja kukat vallankin pionit! Joskus olen kuin Rölli, se teki unelmointimatkoja satumaahan, minä teen kesään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unelmointimatkat kesään ovat kivoja. Haaveilen uudesta pionipenkistä. Pioni on kukkien kuningatar <3

   Poista
 5. Escada on aina ollut lempparini, tosin tällä hetkellä ei yhtään löydy hyllystä kyseistä tuoksua.
  Ihanan pirskahteleva, elämäniloinen pullo ja pakkaus! Varmasti kiva tuoksu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele yhtään Escadan suosiota. Pullo on täynnä elämäniloa :)

   Poista