Sivut

perjantai 12. kesäkuuta 2015

Académie kukkaistuotteet




Nyt kannattaa olla tarkkana, sillä en tällä kertaa höpise täällä yksin, vaan myös joku teistä pääsee testaamaan nämä Académie kukkaistuotteet. Juhuu, testi yhdessä on parasta mitä tiedän :)

Olen siis testannut kahta valitsemaani tuotetta jo muutamia viikkoja ja olen hyvin vakuuttuunut näiden tehosta ainakin oman aikuisen herkän sekaihoni hoidossa. Ihoni on kivan pehmeä ja jopa säteilevä - pintakuivuus, kalpeus ja harmaus ovat taakse jäänyttä elämää. En keksi mitään hyvää syytä, laskeutua ihonhoidon huippuvuorelta yhtään alemmas, vaan nautin näkymästä täysin rinnoin. Ihan parasta <3

Académie Scientifique de Beauté uusin innovaatio on käyttää Ranskan maakuntien luonnonkasveja ihon kauneuden hyväksi. Tarjolla on paljon tuotteita, jotka sisältävät 100% luonnollisia aktiiviaineita - mm. kasviuutteita ja kukkaisöljyjä. Jokainen voi koota oman herkkukorinsa yhdessä Académie kosmetologin kanssa. Minun koristani löytyi ainakin narsissivoide ja vadelmaseerumi, joiden avulla lähdin tavoittelemaan kosteutta, pehmeyttä ja heleyttä.




 Minulla on ollut testissä Académie CRÈME HYDRA-PROTECTRICE – SUOJAAVA KOSTEUSVOIDE eli tuttavallisemmin kosteuttava narsissivoide, joka sopii normaalille ja kuivalle iholle. Voiteen juju piilee narsissivahassa, joka saadaan kasvin kukista ja lehdistä. Vaha sisältää runsaasti omega-6 –rasvahappoa, joka silottaa, rauhoittaa ja pehmittää ihoa sekä rajoittaa kosteuden haihtumista ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta yhdessä meloniuuteyhdisteen kanssa.

Olen käyttänyt voidetta aamuin illoin. Annan voiteen imeytyä hyvin ennen meikkivoidetta eli noin puoli tuntia. Voide on käyttömukava ja koostumukseltaan hyvin imeytyvä sekä sopivan täyteläinen, muttei kuitenkaan liian tuhti. Voide tekee ihoni kivan pehmeäksi ja heleyttää. Tuoksu on miedosti kukkainen ja miellyttävä.





Minulle on yleensä helppoa myydä kosteuttava buusteri ihoni pintakuivuutta helpottamaan, joten valintani osui Académie HYDRATANTE – kosteuttavaan vadelmaseerumiin, joka lupaa tuoda ihoon lisää kosteutta ja tehostaa hoitovoiteen vaikutusta. Tämä tuote sopii erityisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle, mutta kaikki ihotyypit hyötyvät kosteutuksesta. Seerumi sisältää Provencen ruusuöljyä, vihreämyrttiöljyä, vadelma- ja persikkauutetta.

Olen laittanut seerumia tipan tai pari hoitovoiteen alle aamuin illoin. Seerumin tuoksu on mieto ja hyvällä tavalla yrttinen. Jos ollaan aivan rehellisiä, niin olen syvästi ihastunut ja voisin hehkuttaa tämän ihanuutta vaikka koko päivän, mutta lyhyesti kuvailtuna ihailen seerumin kykyä kosteuttaa iho pitkäkestoisesti ja supertehokkaasti yhdessä narsissivoiteen kanssa. Iho tuntuu käteen ihanan pehmeätä ja hyvinvoivalta. Tunne on lähes sama kuin heti kasvohoidon jälkeen ja sama ihanuus jatkuu päivästä toiseen :)

Académie kauneushoitoloissa on kukkaistuotteiden lisäksi saatavana monenlaista kukkaishemmottelua - Belle Express 30 min, Aurora 1 h ja Harmonia 1 h 30 min. 
Académie hoitolat löydät täältä

Hinnat:
Narsissivoide 50 ml 41 eur
Vadelmaseerumi 30 ml 59 eur


Palaan arvontaan huomenna..
pysykää kuulolla <3


10 kommenttia:

  1. Voi ei kun kuulostaa mahtavalta! Minulla on just nyt tosi kamalaa ihon kanssa, stressi tekee kai tepposiaan. Pintakuivuus, punoitus nenän ympärillä ja vielä näppylöitä jostain kumman syystä pukkaa tulemaan! Kyllä kelpaisi kokeilla noita voiteita, josko olis jotain apua.

    Hyvää viikonloppua Ninni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stressi näkyy ihossa juuri kuivuuteena ja epäpuhtauksina - ainakin minulla. Onneksi on kesä ja ihan kohta jo lomakin, joten elämä helpottuu. Académie kukkaistuotteet voivat tuoda avun, joten muista osallistua arvontaan huomenna :)

      Ihanaa viikonloppua Anne <3

      Poista
  2. Niin upea tuo uusi sarja. Rakastunut olen minäkin <3

    VastaaPoista
  3. Kuulostavat ihanalta, etenkin tuo vadelmaseerumi! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vadelmaseerumi hipoo täydellisyyttä. Nappivalinta pintakuivalle iholle :)

      Poista
  4. Luin, että "kosteuttava narsistivoide" :D Taitaa olla univajetta ilmassa ;) Mutta hyviltä tuotteilta vaikuttavat! Täytyy jossain vaiheessa tutustua. Varsinkin tuo vadelmaseerumi alkoi houkuttamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Narsistivoide :D - apua, sellaisesta pitää pysyä kaukana. On muuten hauska, miten sanat menevät joskus sekaisin kun lukee tai kirjoittaa liian väsyneenä :)

      Toi vadelmaseerumi oli aivan ihana <3

      Poista
  5. Aivan ihanat noi pahvipakkaukset. <3 Kosteuttava vadelmaseerumi kuulostaa melkein syötävän hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vadelmaseerumi on kuin tehty pintakuivalle iholle. Aivan ihana <3

      Poista