Sivut

tiistai 7. heinäkuuta 2015

Heinäkuun LivBox




LivBox Heinäkuu tuli taas kätevästi perille pakettiautomaatin kautta. En voi kuin kiittää ja kumartaa nopeaa toimitusta. Tällä kertaa LivBox kunnioittaa Suomen kaunista luontoa lahjoittamalla 0,50 euroa per myyty boxi Suomen luonnonsuojeluliitolle ja saimaannorpan suojeluun. Hieno ajatus. Mukana olevat tuotteet sisältävät luonnosta peräisin olevia raaka-aineita, en kuitenkaan löydä laatikosta sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.




Paketti on painava, joten se on ilo kantaa kotiin. Näitä yllätyksiä on kiva saada, vaikka joskus tuotteet tuleekin jaettua eteenpäin aika nopeasti. Pääasia on, ettei yksikään jää käyttämättä, eikös?




Heinäkuun parhaat olivat..

La Roche-Posay Lipikar Gel-Fluide näytekoko kuivalle iholle. Tämän pikkutuubin perusteella tiedän, sopiiko tuote minulle, joten ihan kelpo juttu. Laadukasta apteekkikosmetiikkaa.

NEUTROGENA Visibly Clear Stress Control Foaming Wash epäpuhtaan ihon puhdistusvaahto lähtee eteenpäin lapselleni, joka tykkää Neutrogenan tuotteista monen muun teinin tapaan. Edullista ja hyvää peruskosmetiikkaa. Uutuustuote. (Ovh 7,95- / 150ml)

HULA välipalapatukka oli myös kiva mutustella välipalaksi, 
voisin ostaa lisääkin tätä terveellistä herkkua.

Mukana oli myös..

KLORANE Gentle Dry kuivashampoo Spray 50ml (6,40-)

Lumene Body Refresh Koivu & Hunaja Virkistävä Jalkavoide 75ml (4,90-)

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL Essensity Color & Repair Shampoo ja Hoitoaine - näytekoot




Pitkäaikaisia tilaajia lahjottiin tällä kertaa kivalla tuotteella eli 
CLARINS Instant Light Natural Lip Perfector - huulikiillolla (Ovh 19,15- / 12ml)

Boxista jäi hyvä kesäinen mieli :)

Mitä sanotte heinäkuusta?


Olen tilannut LivBoxini täältä.

13 kommenttia:

  1. Tykkäsin oli monipuolinen ja erilainen ja Clarins ilahdutti yhtä paljon kuin vuosi sitten. Tuo on yksiä suosikkejani vaikka Lumenellakin on todella ihanat vastaavat nykyään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se edellinen Clarins huulikiilto oli jo loppunut, joten oli kiva saada uusi :)

      Poista
  2. Ilahduin itse kovasti kaikista tuotteista. Puhdistusvaahdon tilalla minulla oli Acon kosteusvoide. Pidän pikkutuotteista, niitä tulee käytettyä reissuilla ja uimahallikassissa. Lipikar-geelivoide imeytyy nopeasti, joten sen otan käsilaukkuun käsivoiteeksi. Huulikiilto tuli tällä kertaa kuin tilauksesta, halusin juuri tuollaista vaaleahkoa neutraalia kiiltoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Acon kosteusvoidekin näytti kivalta. Kaiken kaikkiaan hyvä Boxi :)

      Poista
  3. Sen verran hyvä boxi parin surkean jälkeen, että näinköhän jatkan kuitenkin :)
    (Vaikka niin pyhästi päätin lopettaa) Seuraavana pitäis tullakin ilmainen boxi, joten katsellaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli runsas ja muutenkin käytettävä, joten tilaus jatkuu. Olen koko LivBoxin aikana pitänyt vain yhden kuukauden tauon :)

      Poista
  4. Kyllä nämä boxit näyttävät aika hyviltä... Tämä ainakin näytti, että hinta-laatusuhde kohdillaan...tosin näin ei kai ihan joka kuukausi ole ;)

    VastaaPoista
  5. Aika mukavalta pikakatsauksen jälkeen näytti, tosin tyttärille menee jakoon jokunen tuote! Olen pitkään miettinyt boxin jatkoa...no jatkoin taas 3 kk ja mietin.

    Nyt voin ihan oikeasti toivottaa Sinulle hyvää ja iloista lomaa! Toivottavasti tuo saderintama siirtyy Siperiaan mahdollisimman pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kävin tänään kaupungilla nauttimassa vesisateesta :)

      Poista
  6. Ihanat kuvat olet tuotteista ottanut. :) Minun boksini olikin aivan samanlainen. Ei hassumpi boksi.

    VastaaPoista
  7. Neutrogenan tilalla tuli Acon kosteusvoide. Boksi ei kauheasti sykähdyttänyt, pelkkiä ihonhoito- ja hiustuotteita. Itse olen niin uusi tilaaja (3. boksi vasta), että jäin vaille tuote pitkäaikaisen tilaajan huulikiiltoa. Jalkavoiteen haju tökki pahemman kerran, mutta kaipa se käytettyä tulee. markkinointiviestintä suhteessa boksin sisältöön on jotenkin epäsynkassa. Jos teemana oli luonto, miksi ei tullut luonnonkosmetiikkaa? Lagerfeldin lempituotetta markkinoitiin etukäteen, mutta sitten ei kerrottu, mikä se on (kuulemma tuo kuivashampoo... aika plääh). Livboxin verkkosivuston kuvasto antaa myös odottaa enemmän meikkipainotusta, toistaiseksi tullut yksi huulikynä ja yksi rajauskynä, mutta kosteusvoiteita vähän joka lähtöön: pari kasvoille, yksi jaloille, vartalovoiteita pari (tämänkertainen ja viimeksi se Lumenen sävyttävä vai olikohan se jo aiemmassa boksissa). Olikohan joku silmänympärysvoidekin (Lumenen tietysti... sehän on ihan yliedustettu näissä bokseissa). Hukun näihin voiteisiin oikeasti. Boksin sisältö sillä lailla kiva, että näistä saa työpaikan pukukaappiin kakkoskamat eikä ollut mitään ja kerrankin ei yhtään Lumenea, mutta muuten kyllä vähän hengetön. Välipalapatukan rooli jäi vähän arvoitukseksi, että miksi sellainen on kosmetiikkaboksissa, mutta hyvänmakuinen oli ja saatan ostaa kaupasta jatkossakin.

    VastaaPoista