Sivut

perjantai 10. heinäkuuta 2015

Kesäretki ja kaunis lasinen juomapulloTeimme eilen retken Fiskarsiin ja Billnäsiin. Nämä kaksi on hyvä nähdä ainakin kerran kesässä, niissä maisemissa sielu lepää. Pidän rakennuksista ja esineistä, jotka henkivät mennyttä aikaa - ihana miljöö. Antiikkipäivät jatkuvat molemmissa paikoissa vielä viikonlopun yli. Suosittelen :)

Sää oli epävakainen ja ajoittain myös hikinen - Suomen kesäsää. Joten Lagoena vesipullo oli retken tärkein varuste. Vanha muovinen juomapulloni ei esittelyä kaipaa. Onneksi se tuli tiensä päähän hetki sitten. Muovipullossa lämmennyt vesi maistuu niin pahalta, että sen voisi heti sylkäistä suustaan pois. Olenkin jo hetken aikaa etsinyt itselleni lasista juomapulloa, jonka pitäisi olla myös kevyt, kestävä ja kaunis. Siis jotain parempaa kuin tyhjäksi juotu valkoviinipullo. 
Meillä oli retkellä mukana kaksi Lagoena-vesipulloa, joka oli yksi liian vähän, sillä retkeläisiä oli kolme, joten jatkossa täytyy hankkia vielä kolmaskin pullo. Mieheni kehui veden pysyvän mukavan viileänä korkkipinnan ansiosta. Lasipullossa vesi säilyy raikkaana ja hyvänmakuisena. Oma suosikkikokoni on 0,3 litran pullo, joka sopii hyvin yhteen käsilaukkuni kanssa. Mies taas pitää enemmän pari desiä suuremmasta 0,7 litran pullosta. 
 Lagoena-lasipullot ovat todella käyttömukavia - ne istuvat hyvin käteen ja ovat iskunkestäviä. Pulloon voi laittaa joko kylmää tai kuumaa (70 asteista) juomaa. Pullo on myös helppo pitää puhtaana, kunhan pitää mielessä, ettei pulloa saa laittaa tiskikoneeseen tai aitoa puukorkkia liottaa vedessä. Korkin sisäpinta sen sijaan kestää kosteutta hyvin. Ja jos joku osa pääsee hukkumaan, uuden voi hankkia tilalle suhteellisen edullisesti. Pullot ovat 100%:sti luonnollisista raaka-aineista - lasia, korkkia, puuta ja luonnonkumia.

Pullojen hinnat liikkuvat siinä kolmenkympin molemmin puolin. Hinta-laatusuhde vaikuttaa kuitenkin hyvältä, sillä tuote on selvästi tarkkaan mietitty. Myös käsinpuhallus ja patentti nostavat hintaa. Pulloja voi ostaa mm. Nature's Design Finland nettikaupasta, joka tarjoaa -20% alennuksen koodilla KOSMET715 (voimassa 31.7.2015 asti). Kurkkaa myös Nature's Design Finland FB-sivut.


Kaunista kesäpäivää <3

Juttu jatkuu illalla arvonnan merkeissä :)

3 kommenttia:

 1. Siis nyt on kyllä niin hieno pullo. Kesäretket on parhautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä aina muovisen vesipullon voittaa. Bilnäs oli retken paras :)

   Poista
 2. Oon etsinyt lasista vesipulloa vaikka kuinka kauan! Inhoan muovisia, mutta niihin on pitänyt tyytyä tähän asti :(

  VastaaPoista