Sivut

sunnuntai 10. tammikuuta 2016

ESCADA Agua Del SolEnsimmäinen kevään merkki on uuden Escadan kesätuoksun ilmestyminen. Tämän jälkeen onkin tiedossa vain pelkkää hyvää, kuten ihanaa valoa pitkän pimeän ajanjakson jälkeen. Pakkanen nipistelee poskipäitä, mutta maisema näyttää nyt henkeäsalpaavan kauniilta. Olen viettänyt paljon aikaa sisällä takan lämmössä, mutta tänään oli pakko päästä ulos kuvaamaan huurteista järvimaisemaa.  
Escada Agua Del Sol tuoksuu tutulta, sen voi tunnistaa Escadan kausituoksuksi vaikka silmät ummessa. Tuoksu on luonteeltaan hedelmäinen ja iloinen, sen kanssa on hauskaa kulkea kevyin askelin kesää kohti ja sen yli. Agua Del Solin ajoitus on täydellinen, me unelmoimme kesästä juuri nyt.

Tuoksun alun muodostavat omenapäärynä-granita, vadelmasorbetti, italialaiset sitrukset ja rosépippuri. Sydäntuoksu jatkaa samaa hedelmäisä linjaa, siinä on aprikoosinektaria, ruusun terälehtiä ja hedelmäcoctailia. Tuoksun pohjalta voi löytää tonkapapua, santelipuuta ja valkoista myskiä.

Pullon muotoilu jatkaa samaa jo tutuksi tullutta linjaa. Liukuvärjäys yhdistettynä kukkakimppuun näyttää raikkaalta ja kesäiseltä. Lämpöä talven keskelle :)

Aiemmin ilmestyneitä ovat mm. ESCADA Turquoise Summer 2015, ESCADA Born in Paradise 2014 ja Escada Taj Sunset. Tämän vuoden Escada on jo 24. limited edition kausituoksu.

Oletteko jo ehtineet tämän pullon äärelle?
Mitä piditte?
Lehdistönäyte

10 kommenttia:

 1. Musta on jotenkin kiva, että tää tulee jo tammikuussa nykyään, hyvä ajankohta, kun muut eivät ole vielä ehtineet. Tosin tuntuu, että kaikki aikaistaa, sillä muiltakin alkaa tulemaan kevättuoksuja jo helmikuulla, ennen ei ilmestynyt ennen maaliskuuta mitään.

  Itse tykkään tästä tosi paljon, Cherry in the Airin jälkeen parasta Escadaa viime vuosina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kanssa tulee niin keväinen olo, ettei edes muista talvea olevan vielä jäljellä. Sopii täydellisesti tähän ajankohtaan ja mielentilaan :)

   Poista
 2. Tuo merkki on tuttu ja kuopus tykkää kovasti, itse en ole tuoksuihmisiä, paitsi kukkia haistelen aktiivisesti! Pirteät tulppaanit! Ulkona pakkanen raikastaa ilman mutta tuo valon määrä on niin ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talven valo on mahtava, voisin kulkea kameran kanssa pitkät matkat. Meillä on usein tuoreita kukkia. Onneksi kissat osaavat jättää kukat rauhaan :)

   Poista
 3. Tämä Agua Del Sol on ihana ja Escadan kesätuoksut ovat nro 1. Tämä oli pehmeämpi kuin pari aiempaa, mikä on oikein virkistävä ja positiivinen asia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyllä kiva pehmeys ja keveys, joka kuitenkin kestää iholla hyvin :)

   Poista
 4. Escadan tuoksut ja pullot on kyllä ihania.

  VastaaPoista
 5. Tää Agua del Sol kiinnostaisi ihan kamalasti, vaikka ei todellakaan ole tarvetta uusille hajuvesille. Pakko jossain vaiheessa ainakin mennä nuuhkimaan :D Ihan hirveän nätti pullo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on tapana tehdä aina tuoksuttelukierros vaikkei mitään varsinaista tarvetta olisikaan :)

   Poista