Sivut

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Lumene pikakaunistajaOlen ollut tammikuussa ihan talvihorroksessa. Jokainen postaus on nyt työn takana, kun ajatus tuntuu luistavan liian hitaasti. Valokuvausintoni on samaan aikaan saanut uutta pontta, ja haaveissa onkin uusi parempi objektiivi. Onneksi minulla on kuitenkin monta juttua puolivalmiina, puuttuu enää viimeinen silaus ja julkaise-nappi. Kaikki kaunistava ja virkistävä pika-apu on nyt tarpeen :)

Lumene Kiinteyttävä V-Shaping Pikakaunistaja lupaa vastata +40 naisten haaveeseen kiinteyttää ja kohottaa kasvonpiirteitä. Tuote uskoo suomalaisen puolukkauutteen ja Skin Messenger Molecules™ -teknologian voimaan, ja kilpailee näin maanvetovoimaa vastaan. Aine lupaa välittömän liftaavan vaikutuksen, lisäkiinteyttä pitäisi tulla myös pidemmällä aikavälillä, kunhan vaan jaksaa käyttää taikatippoja päivittäin. Tuotteelle on vireillä patentti, joten mikään täysin turha juttu tämä tuskin on. Kuulostaa hyvältä, eikö? 
Aine on pakattu näppärään pumppupulloon. Koostumus on ohutta ja hyvin imeytyvää, se liikkuu voiteen ja nesteen rajamailla. Turhia väriaineita ei ole käytetty, joten hento vaaleanpunainen väri tulee raaka-aineista. Tuoksu on hyvin mieto ja miellyttävä, se ei herätä suuria tunteita puoleen tai toiseen. Tuote on formuloitu ilman parabeeneja, formaldehydin vapauttajia tai mineraaliöljyä.

Iho tuntuu pikakaunistajan jälkeen kivan sileältä ja näyttää samettiselta. On helppoa kuvitella muutaman pikkurypyn kadonneen taivaan tuuliin (ainakin hetkellisesti). Iho tuntuu sormien välissä myös napakammalta kuin ilman seerumia, eli peptidiyhdiste toimii, vaikka mitään sen suurempaa piirteiden kohoamista ei tapahdukaan. Ihoni on pintakuiva, joten laitan seerumin päälle vielä kosteusvoiteen.
Gloria-lehti palkitsi joulukuun numerossaan vuoden 2015 12 parasta kauneustuotetta. Kunnioitetun tittelin voitti Lumene Time Freeze Kiinteyttävä V-Shaping Pikakaunistaja, jonka kehuttiin kiinteyttävän leukalinjaa. Samaa mieltä olivat myös Cosmopolitan MyCosmolaiset, tuote oli heidän luottotuotteensa.

Pikakaunistaja on oman hintaluokkansa tähti. Tämän kanssa tuli heti tunne hyvinvoivasta ihosta, kun vaikutuksen näkee heti ihan omin silmin. Seerumi sopii hyvin yhteen myös muiden omasta kaapista löytyvien tuotteiden kanssa.

Käsi ylös, 
kuinka moni muistaa hoitaa päivittäin myös leukalinjaa ja kaulaa?
Näyte

13 kommenttia:

 1. Pidin tästä kovasti, Lumenen seerumit ovat ihania ja erityisesti tuoksu miellyttää. Harmi kyllä kaksari heiluu aina vaan, mutta luulen, että se on jo auttamisen tuon puolen.

  Mukavaa sunnuntaita Ninni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on yllättävän hyvä, sileyden tuntee heti, vaikka kaksari on ja pysyy :)

   Kivaa sunnuntaita myös sinne <3

   Poista
 2. Aiemmin jätin kaulan ja leukalinjan hoitamatta, mutta nykyään käytän tavallista seerumia kuuriluontoisesti näille alueille ja joka ilta käytän kosteusvoidetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Minulla on tapana laittaa samat seerumit ja voiteet kaulalle kuin kasvoillekin :)

   Poista
 3. Olen myös kokeillut tuota. Ihan loistava tuote :)

  VastaaPoista
 4. Hehe leukalinja, en olisi uskonut Lumenen tuohon rupeavan, mutta tuote itsessään on luotettavaa laatua! Käytän sitä mieluiten kosteusvoiteen päällä, jos haluan meikin pysyvän ja näyttävän hyvältä koko päivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä. Täytyy heti huomenna kokeilla laittaa ensin kosteusvoide ja vasta sitten seerumi. Kokeilin laittaa meikkivoiteen suoraan seerumin päälle ja meikki kesti tosi hyvin, mutta jäin kaipaamaan kosteusvoidetta :)

   Poista
 5. Täällä nousee käsi. Ehkä vuosi sitten huomasin miten kaulan iho alkaa kulahtaa, voi kauhistus! Ei ole kivaa. Nyt muistan hoitaa myös kaulan ihoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kivaa.. ei. Havahduin asian suhteen joskus pari vuotta sitten, mutta varsinaisia kaulavoiteita en ole käyttänyt :)

   Poista
 6. Tää on varmaan hyvää. Tasoittaa jo värinsä puolesta varmaan kivasti ihon sävyä. :)

  VastaaPoista
 7. Tämä on ollut todella hyvä tuote. Toimiva ja voi kyllä sanoa, että pikakaunistajana on onnistuttu.

  VastaaPoista