Sivut

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

LivBox Maaliskuu 2016



Parin kuukauden LivBox-hiljaisuuden jälkeen minulla on taas jotain sanottavaa. Jatkossa ajattelin, tehdä postauksen vain, jos lähetys tuntuu hyvältä. Säästän teidät ikävältä kiukulta, eihän sitä kukaan halua edes kuulla. Nykyinen tilausjaksoni päättyy kesällä.




Maaliskuun LivBox on varmasti monen mieleen. Laatikosta paljastuu viisi tuotetta, joista neljä on täysikokoista. Kokonaisuus on valittu hyvin, sillä jokaiselle löytyy varmasti jotain käytettävää. Maaliskuu on koottu bloggaajien suosikkituotteista, mukana ovat SN-Makeup, Mutsie, Bebe au Lait, Marinka Essel ja FantazYa.




Parasta maaliskuussa oli.. kaikki :). Olen perustyytyväinen, 
vaikka se suurin *jihuu* jäikin nyt kokematta.

Lumene Longwear Blur meikkipuuteri SK15 (ovh 17,90-) on uutuus, 
jota haluan ehdottomasti päästä kokeilemaan.

Cutrin Sensitive Multispray (ovh 15,90- / 200ml). Cutrinin Sensitive linja on mielestäni loistava, joten otan tämän hajusteettoman  monitoimisuihkeen käyttöön heti. Suihke antaa lämpäsuojaa, kiiltoa, volyymia ja tukea. Loistavaa!

Eucerin Sun Creme Face Tinted CC medium SK 50+ (ovh 22,50- / 50ml) on uutuus. Tuote on sävytetty, joten ainoa haaste piilee sävyssä, joka vaikuttaa tummalta. Muuten erittäin hyvä tuote.

Dermocil Trio Kulmaväri (ovh 6,90-). Minulla ei ole kokemusta Dermocilin meikeistä, mutta tätä on kiva päästä kokeilemaan.

Vichy Idelia Skin Sleep Yövoide näytekoko/matkakoko. 
Tämä on hyvä, postaukseni voi lukea täältä.
 

Mitä pidätte maaliskuusta? 






Olen ollut LivBox tilaaja tammikuusta 2013.

26 kommenttia:

  1. Tämä olisi aivan mahtava boxi omasta näkövinkkelistä, jollei sattuisi jo olemaan useampia noista tuotteista. Mutta jos ei kosmehörhö, niin on tuo aivan mahtava boxi normikuluttajalle. :)

    Ihanaa päivää Ninni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytettävää peruskosmetiikkaa arvostaa aika moni. Cutrin, Lumene, Eucerin, Dermocil ja Vichy - monta hyvää sarjaa :). Kosmehörhölle tämä kattaus ei tule riittämään :D

      Poista
  2. Boxi ei vielä meille asti ehtinyt, mutta pitihän tulla kurkkimaan tietenkin! Taitaa siis jälleen olla sellainen paketti että mietin, jatkanko tilausta vai ei, mulla on laskutus ollut kolmen kuukauden välein ja nyt loppuisi jollen jatka! Perheen nuoret naiset ovat olleet innoissaan, aika vähän itse tarvitsen ja siksi jakeluun paketti yleensä menee, kunhan olen sen saanut ensin itse avata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi perheen nuoret naiset tykkää. Olen ollut tilaaja jo tosi kauan, se suurin into on jo kadonnut, mutta katson kesään saakka :)

      Poista
  3. Kerrankin kaikki tuotteet ovat omaan käyttöön juuri sopivia! Ilahtunein olen ehkä hiussuihkeesta ja aurinkosuojasta, kumpikin uusia tuttavuuksia ja niitä kuluu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cutrinin hiussuihke oli suosikkini. On myös hyvä olla aurinkosuoja valmiina, kun kesä koittaa. Saa nähdä, istuuko sävy medium vaaleille kasvoilleni yhtään :)

      Poista
  4. Se hyvä puoli tässä oli, ettei ollut ainakaan hammastahnaa ;) muuten vähän njääh. Varmaankin hiussuihke on ainoa, mikä tulee käyttöön. Todennäköisesti mun kalmanaamalle tuo aurinkovoide on liian tumma, harmi koska muuten tulisi tarpeeseen. Puutereita en käytä ja kulmiinkin kynää. Mutta hyvät tuotteet muuten, harmi vaan ettei itselle passaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli pitkästä aikaa ihan ok tuotteet (ei hammastahnaa). Cutrinin hiussuihke sopii varmasti aika monelle, se oli paras. Sävytetyt voiteet on usein aika tummia, en edes tiedä, onko tästä vaaleampaa sävyä.

      Poista
  5. Lumenen meikkipuuteri oli mun suosikki ja onneksi siinä on aurinkosuojakin kesää ajatellen :)

    VastaaPoista
  6. Kiva boxi minunkin mielestäni. :)
    Ensin veikkailin että dermosilin kulmaväri saattaisi jäädä vähälle käytölle, mutta nyt kun testailin sitä niin se vaikuuttaa oikein helpolta ja kätevältä arkeen :)
    http://maikinkotona.blogspot.com/2016/03/livbox-maaliskuu-2016.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos linkistä :). Kokeilen Dermociliä heti huomenna.

      Poista
  7. Kappas, vaikuttaa kivalta!
    Vaihdoin toimituksen taas kotiin automaatin sijasta, joten ilmeisesti tulee huomenna kotiinkantona. Postityttö on tainnut huomata, että olen kotosalla päiväsaikaan :D
    Mulla tulee yleensä liian vaaleita sävyjä nuo BBt ja CCt joka paikasta -tehdäänkö vaihto keskenämme jos näin sattuu nytkin käymään...?
    Odottavalla mielellä, meinasin pistää taas paussille, mutta antaas katsoo..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihdetaan ilman muuta, jos saat vaaleamman sävyn :)

      Poista
    2. Sama sävy tuli mullekin.
      Meikkipuuteri sitten onkin sarjaa kalkkilaivankapteeni :/ ( täytynee parannella huiskauksella aurinkopuuteria)

      Poista
    3. Mulla on puuterista sävy 0, joten ei kannata vaihtaa. No, onneksi Eucerin medium on varmaan passeli sulle :)

      Poista
  8. Huomattava parannus boxeissa muutamiin edellisiin nähden eli olen kyllä todella tyytyväinen, plussaa myös siitä kun tuotteet olivat kaikilla samoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä huomio! Kaikki saivat samat tuotteet, sävyt tosin vaihtelevat tilaajien kesken. Toivottavasti tilaajatiedot otetaan nyt paremmin huomioon. Itse kuulun kalkkilaiva-kategoriaan :)

      Poista
  9. Minusta tämä oli ihan mahtava boksi pitkästä aikaa. Ja kutsuisin kyllä itseäni kosmetiikkahörhöksi, mutta silti. Eniten olen innoissani Lumenen meikkipuuterista. Minulla on muutamia kymmeniä meikki-/BB-/CC-voiteita, mutta vuosikausiin ei ole ollut yhtään meikkipuuteria. Onpa hauska päästä testailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parhaita Livbox hetkiä ovat ne, jotka antavat mahdollisuuden nähdä asioita uudella tavalla. Otat käyttöön jotain, jota et olisi ymmärtänyt ostaa kaupasta. Onneksi minulle käy aina välillä niin :)

      Poista
  10. Minä voisin vaihtaa sävy 3 vaaleimpaan mahdolliseen. Ärsyttää kun aina on väärät sävyt ja tuotteet jää käyttämättä.

    VastaaPoista
  11. Pakko kommentoida kun innolla olin vichyn rasvaa kokeilemassa. Tais olla 1,5 käyttökerraksi tavaraa. En oikeun ymmärrä näin pieniä testereitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1,5 ml on kyllä aika vähän. Joskus Livboxissa on ollut vähän suurempia näytekokoja, toivottavasti jatkossa saadaan niitä lisää. Tai edes yksi täysikokoinen Vichy :)

      Poista
  12. Heh, et ole ainoa LivBox kiukkuilija. Lopetin tilaukseni kun kaapit alkoivat olla täynnä hammastahnoja ja kasvoputsareita!

    VastaaPoista