Sivut

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Dolce & Gabbana Dolce Rosa ExcelsaMuistatteko vielä Dolce & Gabbanan Dolce -tuoksun? Sen, jonka korkkina on valkea ruusu? Dolce on saanut nyt (kaksi vuotta myöhemmin) seuraajan, Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsan. Jo pullon ulkoasun perusteella voisi päätellä tuoksun olevan ihanan kukkainen ja sitä se toki onkin. Uutuus on kuitenkin luonteeltaan ruusuisempi kuin edeltäjänsä, vaikka tuoksuissa onkin paljon samaa. Molemmat ovat kauniin naisellisia, tyylikkäi ja moderneja kukkaistuoksuja.
Tuoksu avautuu nenääni kukkaisena ja hieman makeana, alku pitää sisällään nerolin lehtiä ja papaijan kukkaa. Kukkakimppumaisuus voimistuu sydäntuoksua kohti kuljettaessa, kun mukaan tulee valkoisia vesililjoja ja narsisseja. Sydän pitää sisällään yllätyksen, afrikkalaisen koiranruusun, joka Dolce & Gabbanan viimeisin löytö. Afrikkalainen koiranruusu näyttää parhaat puolensa kun se yhdistetään  turkkilaisen ruusu-absoluutin kukkaan, tämä kombo tuo tuoksuun pehmeää tyylikkyyttä. Tuoksun pohja on lämmin, siitä nousee esiin myskin, santelipuun ja cashmeran liitto.

 Dolce Rosa Excelsa on intensiteetiltään keskivahva, joten se sopii mielestäni yhtä hyvin päivään kuin iltaankin. Tuoksu kestää iholla hyvin eli ainakin kuusi tuntia. Tämä vahvasti kukkainen ja ruusuinen tuoksu sopii loistavasti kesään.
Pidän tosi paljon pullon ulkoasusta, siinä on kaunista nostalgiaa ja persoonallisuutta, joka erottuu hienosti tuoksuhyllystäni. 
Tähän oli ilo tutustua <3

Oletteko tuoksutelleet tämän?
Tai edeltäjän eli Dolcen?
Hinnat:
Dolce&Gabbana Dolce Rosa Excelsa
EdP 30 ml ovh 73,50€
EdP 50 ml ovh 95,90€
Lehdistönäyte

13 kommenttia:

 1. Eikös tää ole jo toinen Dolce alkuperäisen jälkeen, muistaakseni viime vuonna ilmestyi Dolce Floral Drops, vai pettääkö mun muisti. :D Ei sekään oli ihme. Mutta joo ruusun takia tietenkin pidän tästä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko Dolce Floral Drops viime vuoden uutuus? Se on mennyt minulta kokonaan ohi. Alkuperäinen Dolce on aivan ihana, ja tämä uutuus tosi ruusuinen :)

   Poista
 2. Tuoksutellut en ole mutta pullo on mitä ihanin!

  VastaaPoista
 3. Alkuperäinen Dolce minulta löytyy ja se on aivan ihana <3 Joten tätä on kyllä ehdottomasti käytävä tuoksuttelemassa :)

  VastaaPoista
 4. Kumpikaan näistä tuoksuista ei saanut minussa aikaan mitään superhuokailuja, mutta nyt on kyllä aivan mielettömän kaunis pullo. Ihan tolkuttoman hieno!

  VastaaPoista
 5. Pullo on aivan uskomattoman kaunis! Eilen Maijun kanssa ihailtiin, siis Pinkit korkokengät Maijun kanssa samaa pulloa valkoisella korkilla eli aiempaa tuoksua. Pullo vaan on niin ihana! Punaista rakastavana pakko todeta, että tämä on vielä ihanampi. <3Täytyy käydä tuoksuttelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo punainen ruusu on aivan ihana, se sopii näin kukkaiseen tuoksuun hyvin. Olen laittanut pullon esille niin, että näen sen monta kertaa päivässä. Hyvänmielen pullo <3

   Poista
 6. Voi nää pullot on niin ihanat. Niin kuin tiia tuossa kertoikin, niin näitä ihailtiin ;)

  VastaaPoista
 7. Pullo on ihana, mutta neste niin houkuttelevan näköistä, että haluaisin juoda sen! Vielä en ole tuoksutellut, mutta pidin alkuperäisestä. Kuvailusi perusteella voisin pitää tästäkin.

  VastaaPoista