Sivut

maanantai 18. heinäkuuta 2016

Tämän hetken suosikit ja arvonnan voittajaLämmin kiitos kaikille hunajaiseen kesäarvontaani osallistuneille. Voittajan nimi löytyy postauksen lopusta. Manuka -puhdistukset ovat olleet tämän kesän lemppareitani, ne sopivat mainiosti sekä kasvojen että vartalon iholle, sillä ne jättävät jälkeensä kivan pehmeyden. Eikös elämän pidä olla lomalla helppoa ja mutkatonta aina kosmetiikkaa myöten?
Mökillä minulla on aina mukana myös kynsilakkaa, toki vähän erilainen kattaus kuin kaupungissa, nopeasti valittu kolmen lakkapullon setti Lumene Natural Code Blogger Collection lakkoja, joiden sävyt ovat kuin herkullista kermajäätelöä (ylin kuva: summer fling 73). Värit ovat Annika O:n käsialaa. Vaaleat sävyt antavat myös armoa pikku kolhuille, kun lakan kuluminen ei heti näy. Nämä Lumenen lakat ovat tosi halpoja noin 4 euroa kappale. Kaupungissa taas käytän eniten Isadoran lakkoja. Kesä tekee hyvää kynsille, ne kasvavat nyt hyvin, eivätkä lohkeile.

Hiukset kihartuvat helposti varsinkin kosteassa säässä. Pahinta on ohut ja täysin hallitsematon hattarapilvi pään päällä, sitä en toivo. Onneksi kiharan voi joko suoristaa tai puristella paremmin esiin ihan oman fiiliksen mukaan. EVO Easy Tiger -muotoiluvoide sopii mainiosti suoristukseen, kun taas EVO Liquid Rollers tuo kiharat kauniisti esille (ilman hattaraa). Pullojen sisältä löytyy paksu ja geelimäinen aine joka on helppo levittää kämmenten kautta tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin. Muotoiluvoide pitää hiukset kuosissa loistavasti, jopa seuraavaan pesuun saakka. Erityisesti Easy Tiger jätti minuun lähtemättömän vaikutuksen <3

Evoa voi ostaa ainakin IdHair -nettikaupasta
Nyt kannattaa mennä metsään, sieltä löytyy vaikka mitä hyvää syötävää, 
kuten kanttarelleja ja mustikoita :)


Voittaja on.. Matkatar.

Paljon onnea!

Laitan sulle viestiä, niin saadaan palkinto matkaan.
Käytin arvonnassa random.org arvontakonetta.
Osa tuotteista on saatu testiin.

1 kommentti: