Sivut

lauantai 8. lokakuuta 2016

BRITNEY SPEARS Private Show EdP

On ihanaa tehdä pitkästä aikaa tuoksupostaus. Käsillä oleva Britney Spears Private Show on hyvin poikkeuksellinen tuoksu. En edes tiedä, kiinnostuisinko siitä ensivaikuteman (mainoksen) perusteella, mutta en koskaan tuomitse mitään tutkimatta, joten katsotaan, mitä viehättävä pullo pitää sisällään.

Odotin ensinuuhkaisua jännityksellä, sillä onhan kyseessä upea Britney, häneltä ei voi odottaa mitään arkista. Ajattelin tuoksun olevan aivan niin kuin hän, eli suloisen makeaa siirappia, mutta olin täysin väärässä. Pullon sisältä paljastuikin unisex-tuoksu, joka on luonteeltaan itämainen myskituoksu. Myski tuo mukanaan voimaa ja viettelyä, joten alkuasetelma viittaa vahvasti iltatuoksuun. Tuoksun intensiteetti on kuitenkin hienovarainen ja niin lempeä, että voisin käyttää tuoksua myös päivällä. Tuoksu yllättää myös pitkäkestoisuudellaan, sillä löysin ranteestani kevyen tuoksujäljen vielä kahdeksan tunnin jälkeenkin.
 Tuoksun alku hämmentää hyvällä tavalla, vaikutelma on kevyesti makea, mutta energinen, tunnen saavani lisää virtaa päivään. Latvatuoksun kerrotaan olevan kermavaahtokahvi, joka sekoittuu hedelmäiseen yhdistelmään klementiiniä ja nektariinia. Sydäntuoksussa ihastuttaa appelsiinipuu- ja sambac-jasmiinikimppu, joka nousee nenääni viehättävän naisellisena valkoisten kukkien tuoksuna. Pohjatuoksussa yhdistyy meripihka ja myski, joten tunnelma jää lopulta kermaisen lämpimäksi.
Pullon ulkoasu on kristallisen kaunis 
- tyyliä ja glamouria, sekä suloinen pinkki korkki.
Kuin itse Britney.

 Private Show on ehdottomasti tutustumisen arvoinen tuoksu, se on lopulta kuin mukillinen hyvää kermakahvia, jonka nautit pehmeä viltti hartioillasi. Jep, pidin tuoksusta, se sopii syksyyn erittäin hyvin. Tuoksua myy Kicks. 
Hinnat: 30ml / 31 eur, 50ml / 40 eur
”Private Show juhlistaa yhtä suurimmista intohimoistani: tanssia! Sen innoittajana on toiminutsähköinen energia, jota tunnen esiintyessäni sekä harjoituksissa että lavalla liveshown aikana.Halusin tarjota faneilleni piristävän, seksikkään tuoksun, joka voimaannuttaa heidät saavuttamaan unelmansa!”
- Britney SpearsKaunista viikonloppua <3
Lehdistönäyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti