Sivut

maanantai 31. lokakuuta 2016

I love me - kerran vielä




En tiedä, kiinnostaako teitä enää viime viikonlopun I love me -messut, jotka olivat vuoden suurin kauneus- ja hyvinvointitapahtuma, mutta palaan aiheeseen vielä kerran ostoksieni kera. Olin messuilla perjantaina kahdeksan tuntia, mutta olisin voinut olla vielä toiset kahdeksan, sillä aina jää jotain näkemättä. Pidin kokemastani todella paljon, mutta ammattipuoli (kosmetologipäivät) jäi tällä kertaa väliin - sinne olisi pitänyt olla erillinen lippu ja lisää aikaa - harmitus.




Hiustuotteita tarvitaan aina, joten ostin kokeiluun uusia tuotteita luonnonkiharalle. Alterna -setti oli messuilla tosi halpa (20 eur), jos samat tuotteet ostaa vaikkapa Stockalta, niin joutuu raottamaan kukkaroaan reilu kolme kertaa enemmän (70 eur). Jännä nähdä, miten hyvin nämä sopivat hiuksilleni. Alterna on erittäin kiinnostava ja kehittyvä ammattilaistason sarja, joka jättänyt tuotteistaan pois turhat ainesosat, kuten parabeenit, sulfaatit ja fltaatit. Bamboo Smooth -pakkaus pitää sisällään Kendi Oil Dry Oil Mist -kuivaöljyn, Anti-Frizz -shampoon ja -hoitoaineen. Bamboo-sarja sisältää luomulaatuista bambu-uutetta, ja sen luvataan olevan oikea pörrötukan pelastus :). 
Alternaa myy muuten netissä ainakin eleven. 

 Batiste Dry Shampoo Original -kuivashampoo antaa viikkooni pari hyvää hiuspäivää lisää, joten ostin sitäkin lisää, vaikkei alennus ollutkaan suuren suuri - messuhinta 5 eur.

RICH Volumising Mousse on elämäni paras muotovaahto, ostan sitä lisää aina tilaisuuden tullen, se ei saa päästä loppumaan. Vaahto tuoksuu ihanalle, antaa kiiltoa ja pitoa. Messutarjouksena oli kaksi pulloa 15 eurolla, tuolla hinnalla ei saa edes yhtä normihintaista pulloa.
 



Jolie yllätti upealla osastollaan, jonka päällä oli kukkaistaivas. Kaikki kokeilemani Mia Höytö on ollut loistavaa, joten ostin testiin Valo silmänympärysvoiteen ja uuden Helmi kuorinnan, kaupanpäälle sain vielä Ihana kosteusvoiteen 15ml. Setti maksoi messuhintaisena 40 euroa vähemmän, jos muistan oikein. Maksoin 70 euroa. Ihanalta vaikuttaa <3




Laveran osastolta löytyi paljon uutuuksia. Valitsin testiin helpotusta kuiville käsilleni ja repsottaville kynsinauhoilleni. Lavera Hand & Cuticle Cream -käsivoide imeytyy nopeasti, joten sen käyttömukavuus on huippuluokkaa. Voide tuoksuu laveramaisen hyvältä miedolla otteella. Aineosasluettelosta löytyy mm. luomuoliivi- ja avokadoöljyä sekä kamomillauutetta.  

Minua kiinnosti myös Lavera Intense Nail Cream kynsienhoitovoide, joka vahvistaa kynsinauhoja ja kynsiä. Samasta purkista voi sipaista voidetta myös kuiviin kantapäihin. Näppärä käsilaukkukoko.

Lavera Natural Liquid Foundation -meikkivoide oli jäänyt minulta epähuomiossa kokonaan testaamatta, mutta nyt se puute on korjattu. Tämä Laveran meikkivoide on koostumukseltaan kevyt, se antaa kauniin luonnollisen lopputuloksen. Voidetta voi myös hyvin kerrostaa enemmän peittoa vaativiin kohtiin. Meikki kesti ihollani hyvin aamusta iltaan, eli ainakin sen kahdeksan tuntia. Tuote sisältää mm. arganölyä. Mainio meikkivoide, joka tulee käytettyä viimeiseen pisaraan <3

Ja reissuviikonloppuna tarvitaan aina myös puhdistusliinoja - Formula 10.0.6
 Ja toki myös tummaa Leader 85% suklaata, joka on muuten valmistettu Suomessa.


 Löysittekö mitään kivaa :)




Laveran tuotteet saatu, muut ostettu. 


 

6 kommenttia:

  1. Olipa tosiaan hienot löydöt, kuten arvata saattaakin! Messuilla en tänä(kään) vuonna käynyt, mutta hiljalleen tuntuu siltä että ensi vuonna taidankin sitten mennä! Aikaa messukierrokselle on harvoin riittävästi, parin päivän lippu olisi aina paikallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen. Olin taas niin innoissani, etten ehtinyt edes kuvia ottaa.. kuin pari. Messuilla voi unohtaa arjen huolineen :)

      Poista
  2. Jolien osasto oli ehdottomasti kaunein! Siihen oli selvästi panostettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli täynnä kaikkea ihanaa. Olisin voinut ostaa kaiken :)

      Poista
  3. Kyllä nämä aina kiinnostaa! Minua harmittaa, etten väentungoksessa päässyt tuonne Jolien messukpaikan luokse, vaan jäi väliin! Kauniita kuvia olenkin siitä nyt blogissa pongaillut sekin edestä:)
    Mutta hyvät tuotteet olet löytänyt ja kiva kuulla kuinka kiharat tykkää noista tuotteista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi perjantaina oli vielä hyvin tilaa. Kävit ilmeisesti lauantaina?

      Palaan asiaan varsinkin, jos Alterna toimii hyvin :). Muut ovatkin jo hyväksi havaittuja.

      Poista